Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

"Cure koje imaju blaže dijagnoze i kod kojih može proći AIH dr. Škvorc upozori da prvo odrađuje 2 AIH-a, a tek onda ide na IVF preko HZZO-a. Razlog je taj jer je jednom napravio IVF, nije krenuo na AIH i HZZO mu nije priznao taj IVF. "

Zasigurno ne uzima u obzir samo dg kod žene već i njenu dob i dijagnozu kod partnera.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    "Cure koje imaju blaže dijagnoze i kod kojih može proći AIH dr. Škvorc upozori da prvo odrađuje 2 AIH-a, a tek onda ide na IVF preko HZZO-a. Razlog je taj jer je jednom napravio IVF, nije krenuo na AIH i HZZO mu nije priznao taj IVF. "

Zasigurno ne uzima u obzir samo dg kod žene već i njenu dob i dijagnozu kod partnera.
    Tako je. Oprosti, nisam detaljno objasnila. Ako je AIH po dijagnozi moguć, ide prvo AIH, nakon kojeg slijedi IVF. Ne forsa AIH ako je dijagnoza takva da AIH nema smisla, pritom uzimajući u obzir i dob pacijentice i partnerovu dijagnozu.

Pacijentice upozori da nema ugovor za AIH i ako žele mogu ići u bolnicu, pa ako ne uspiju da mu se jave za IVF/ICSI preko HZZO-a.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj lolazg prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon strašne dijagnoze, on bez spermija, ja pol.jajnici, tim doktora je pristupio tako da se uopće nismo osjećali da je to tako veliki problem...Mi smo uspjeli iz prve! i sad smo u drugom tromjesečju
    Gdje ste našli spermije? TESA/TESE/PESA?

JUHU Ja sam bila oba puta na Elonvi + puregon + orgalutran.
    Prvi put: 7 folikula, od tog 6js.
    Drugi put: 4 folikula, od tog 2ciste,1 nezrela js i 1loša koja se raspala nakon oplodnje

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lolazg
    Čestitam!
    Sretno!¨

I mene zanima kojom metodom ste došli do spermija za oplodnju i gdje ste to obavili? Kakvu si terapiju ti imala? Koliko ste, s obzirom na dijagnozu azoospermije, imali spermija za ICSI? Koliko si dobila jajnih stanica i imate li embrija u kriopohrani?

I, još jedno pitanje, jesi ti žena mlađa ili starija od 35 godina?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •