Stranica 482 od 581 PrviPrvi ... 382432472480481482483484492532 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 24,051 do 24,100 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    popijes jedan ili vise dnevno?
    meni je rekla po potrebi, al ne znam smijem li dva u jednom danu
    danas bi mi trebalo

Popijem većinom jedan, nekoliko puta sam samo popila dva,
    kad mi je dala tablete napisala je prema potrebi do dva dnevno.....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdravljam vas sve redom i cestitam novim mamama, a i onima koji cekaju svoj smotuljak! I nadam se da nema nekih velikih komplikacija.
    Dugo nisam skicala tu, pa i nisam citala sve postove.

Sejla, tebe sam se sjetila danas, ostalo mi da ti je termin u 3. mj., pa dosla vidjeti ima li novosti, kad ono ti rodila. Cestitam ti draga!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

thnx
    i meni pise po potrebi
    al danima ne trebam nista, pa onda bi trebala i dva u jednom danu kao sto je danas

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Možeš dva...

Ja sam u bolnici dobivala injekcije spsmexa, u početku čak i tri tokom 24 sata a kasnije dvije (neznam koja doza je bila, nesjećam se, uh kad je to bilo.. )

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Kod mene jutros smedja sluz, jako malo je bilo ( 1cm )ali dovoljno da zabrine Zvala sam bolnicu, kazu da mirujem I da zovem ako se ponovi ili pogorsa. Za sad vise nema nicega, ali mi uopce nije jasno odakle bi to moglo biti sada?!?!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Narancice ali smedje je, mozda je ostatak od onog pregleda? Prema iskustvima cura tu, mislim da nije zabrinjavajuce, ali kuzim strah kad dodje i to na sav stres pod kojim si sad. Nadam se da se nece nastavljati.

Kako ste cure? Jel nam sejla doma s bebom?
    Ja sam bila malo aktivnija za vikend, neuspješno si pokusala naci tajice i evo me s kontrakcijama, moram lezati, nemrem mrdnut. Nije pomogla ni budala koja nas je skoro ubila na rotoru,pojas me stisnuo kad je muz zakocio
    A mm rodjendan i bas sam ga htjela iznenaditi tortom i njemu omiljenim kolacem. Tortu sam uspjela bez stajanja zahvaljujuci samostojecem mikseru, ali to je to

A sinoc sam imala nocnu moru da sam stala pred ogledalo i trbuh mi je bio skroz ravan, a onda je dosla moja mama (koja je umrla prije 3 godine) da me zagrli i odveze na hitnu jer sam izgubila bebe stalno ju sanjam zadnje vrijeme, bas mi fali
    Nije moj dan, ocito.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i mene...i mi smo imali aktivan vikend, rodjendani, ruckovi, nogometni turniri od starijeg...sve smo to obavili, sada mogu i roditi

danas punih 38tt

narancice, smedja krv nije strasna, crvena je opasna
    ja sam u 14tt imala izljev krvi, zavrsila na hitnoj, bila sam uvjetena da je gotovo
    ali, mala misica se nije dala

ti si sad 26tt?
    ako se ponovi-pravac bolnica

konacno sam spakirala torbu za bolnicu...bas sam ovaj puta odugovlacila s time
    Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 06.03.2017. at 14:48

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sybila nisu me ni gledali vaginalno na pregledu, samo uzv tak da od pregleda nije.
    Tjesi me sto je smedje, ali nadam se da se nece ponavljati! Tako su mi mirno tekli prethodni tjedni, nikakvih tegoba a sad totalna suprotnost

Vubs, ja sam sad 22tt, pomaknuli su mi termin na 11.7.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a tek 22tt
    ma samo polako, to je stara krv, bit ce sve ok
    drzi se

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala draga. Nadam se dobromu!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

o joj Naranncice bas ti se zaredalo
    gle, smedja krv je stara
    al ako se ponovi-pravac bolnica
    nek te pregledaju za svaki slucaj
    kad ides na fetalnu?

Sybilla ima takvih dana
    drz se...

ja sam danas unaprijed popila spasmex, jer jucer je bilo koma
    i mirna sam cijeli dan

vubs
    sretno!
    kad je dan D?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja sam vam cure sada u 24 tj i vec sam narucila kolica za bebu sutra stizu. I sad sam se susrela s komentarima kako je to rano kud sam pozurila. Eto sad me uhvatila panika a bila sam tako sretna sto sam ulovila dobru priliku. Kako se vi nosite s tudim komentarima?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam vam cure sada u 24 tj i vec sam narucila kolica za bebu sutra stizu. I sad sam se susrela s komentarima kako je to rano kud sam pozurila. Eto sad me uhvatila panika a bila sam tako sretna sto sam ulovila dobru priliku. Kako se vi nosite s tudim komentarima?
    Zakaj bi bilo rano? Gluposti....
    Ja sam kolica kupila (polovna) činimie kad sam bila oko 3mjeseca trudna, pružila mi se prilika za kolica kakva sam htjela za ok cijenu...

Ipak sam ih prije tri tjedna prodala, i naručila nova.....

Znam često čuti da je neš prerano, al ja volim sve imati spremno..
    Sad sam 27-28tt, sva odjeća je kupljena, komoda isto tako, kolica naručena, kadica za kupanje naručena..
    Trebam još samo stvari za rađaonu i bolnicu , i njegu bebe i to je to...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 06.03.2017. at 20:19

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja isto mislim da nije prerano, u prvoj trudnoci sam kupila kolica s negdje 24tt a u ovoj evo sad- sad sam 27tt. Oba puta je bila super prilika- popust- pa sto ne bi iskoristila. Ne obaziri se na bapske price.
    Narancice držim fige da iscjedak nije ništa!
    Ginger koliko ti bude kontrakcija u toku dana? Meni nekad bude 4-5 a bome ih je jedan dan bilo 15. Meni ovdje u bolnici kažu da ne to normalno i da se zabrinem i kažem im ako budu u nekom pravilnom razmaku, ritmične i traju barem sat vremena. Eto.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anka pusti bapske price...

Gabi, obicno ih kroz dan bude nekoliko, 5-6
    kad se preforsiram, onda ih bude puno vise
    al jucer za ruckom se zaredalo i bas sam se prepala
    stvarno moram paziti i ne forsirati se

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro cure, evo da vas pozdravim od domeka!!!! Vratili smo se u subotu i zasad je sve u najboljem redu Danas nam je tjedan dana Fran je dobra i dosta mirna beba, i što je najvažnije puuuuuno i lijepo papa, uživam u dojenju 24/7 imam deja vu svaki put kad ga gledam, isti je seka...a ona ne zna kud bi sa sobom, sve bi sama oko brace, jednom čak i pridržavala dojku kao da braci lakše ide
    Rez mi izgleda jako lijepo i mislim da će super zarast i jedva se vidjet, rana još uvijek boli, pogotovo krene predvečer kad sam već umornija i neko vrijeme na nogama...al bude to sve dobro.

Svima šaljem puno , čuvajte mi se!
    Posljednje uređivanje od sejla : 07.03.2017. at 08:39

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sejlice uzivajte!
    Sybila jesu dosli bolji dani?
    Gabi kako je? izdrzavas?
    ja se odoh spremati za pregled...jucer bila na depilaciji i farbanju pa konacno licim na nesto
    sad samo da mi dr veli da je sve ok i onda laganini... jos malo do sigurnih tjedana

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Taman se dosla "pohvaliti" novom rundom sampinjona i pitati di ste i kako ste, kad evo Ginger da, malo je bolje, sad su mi nocne more usmjerene na slasher horore kontrakcije su popustile, ali pojacaju se s hodanjem pa lezim.
    Kako su tvoja ledja? Da, jos malo pa si sigurna i onda stize bebac
    Sejla, divno da tak lijepo funkcionirate i da ga je Ema tak lijepo prihvatila!
    Gabi, kako si? Kakvo je stanje? Kako podnosis bolnicu?
    Ostale curke?
    Posljednje uređivanje od Sybila : 08.03.2017. at 10:23

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam ok, dva tjedna su prosla, za koji dan ću dobiti deksice za bebina pluća i tako, ide vrijeme. Danas 27tt.
    Ima ovdje cura koje su u bolnici već puno duže, na tokolizi od tipa 24tt tako da ne kukam, dobro smo mi to i izgurali

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila ma sve smo valjda paranoicne cim nesto malo strecne
    ja stalno trcim ns wc gledati da nije pl.voda, a ono - ili se oznojila ili je iscjedak
    ledja su bolje, thnx, zna me presjeci tu i tamo

Gabi drzs se hrabra nasa

ja obavila pregled
    i dalje samo uloziva, jejiiii
    beba ima cca 2150g
    al izgleda imam gljivice, to me ni najmanje ne briga
    pijelon se mrvicu povecao, ima 6 mm, al to je jos skroz ok
    ginicka umire od smijeha na moje paranoje i odbijanje odlaska do rodilista dok nije stvarno nuzno
    poslala me jos na kks pa si mislim obaviti to privatno, jer mi se ne da cekati sa 759 covjeculjaka, uglavnom smrkljivih, slinavih i slicnih...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e da...da samo znate kako sam ja nespretna...
    dakle...
dosla ja na pregled, sestra mi da casicu....
    odoh ja na wc i pokusavam se namjestiti i naciljati, kad ono, nist ne vidim od trbuha
    cujem kao nesto sam napunila pa ajd, dosta je...kad ono...ispade mi casica
    sve se polilo po gacama, najlonkama, wc-u

i ajd onda cisti wc, brisi i susi gace i stprample onim papirom
    preznojila se cijela i nakon ne znam koliko izlazim i trazim drugu casicu
    uopce ne zelim misliti kaj si je sestra pomoslila, lol
    uglavnom, u drugu casicu sam uspjela naciljati bez nezgoda, haha
    i onda sam tak popisana cekala pregled

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sreća pa ne volim nositi štrample

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa da nisu bile najlonke, bile bi hlace
    sto je gore, jer bi onda svi vidjeli

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger, a jesi me nasmijala
    Super za pregled! I fino je beba velika Znaci zajedno lijecimo sampinjone

Gabi - dobro je dok se ti dobro osjecas drzi se!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila cime ih lijecis?
    meni na kraju nije poslala recept za vaginalete pa ne znam je li slicajno ili namjerno
    ne da mi se zvati...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mozda slučajno, nazovi ju.
    Meni radi samo i jedino klotrimazol, bilo plivin, bilo canesten. Prvi put sam ih dobila s 11 godina, svasta sam prosla. Tu nazalost bar meni Linex ne pali niti ikakve druge metode. Trenutno vecina ljekarni nema kreme plivine, cisto da znas, ak ti je to napisala.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja nikada nisam imala problema s gljivicama...na srecu
    drzim fige da ih se rijesis

ali zato plodna voda me muci zadnjih dana...stalno gledam, nocas samo dva puta bila na wc-u i gledala jel krenulo...a ono samo iscjedak
    izludjuje ovo na kraju...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sad stojim pred ogledalom i skužim da mi je pupak nešto plitak
    ovaj, jel i vama izašao pupak i kad, ako je bio unutra inače? Ne mogu vam opisati kolika me jeza hvata na to, znam, totalno iracionalno, ali stvarno mi je jezivo

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

izasao jos davno...izgleda cudno i ja kazem
    ali, naviknes se nakon nekog vremena

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

je, trbuh izgleda ko velika cica - pupak glumi bradavicu

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Dakle, mogu se nadati skorasnjoj inverziji bwah!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Lijep pozdrav cure

Ne znam pisem.li na dobroj temi, ali mozda ce netko znati o cemu govorim

Trudna sam tek 3 tjedna, a zadnja 2 dana osjecam laganu bol u donjem dijelu trbuha..a takoder i zatezanje. Jako se brzo umaram, a imam i zatvor nazalost

Je li netko prolazio kroz slicne bolove? Nije li malo rano da vec u trecem tjednu me to boli cijeli dan?

Da napomenem, normalno hodam i izlazim, tada ni ne primjecuem bol..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Blossom, sve navedeno je normalno u ranoj (a i kasnijoj) trudnoci
    nije mi jasno koliko si tocno trudna - trudnoca se racuna od 1.dana zadnje menstruacije
    znaci, kad saznas da si trudna, trudna si minimalno 4 tjedna
    ovdje mozes izracunati:
    http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Blossom prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav cure

Trudna sam tek 3 tjedna, a zadnja 2 dana osjecam laganu bol u donjem dijelu trbuha..a takoder i zatezanje. Jako se brzo umaram, a imam i zatvor nazalost

Je li netko prolazio kroz slicne bolove? Nije li malo rano da vec u trecem tjednu me to boli cijeli dan?

Blossom, meni je dr rekao da se vecina tih bolova pripisuje crijevima iako mi nemamo takav osjecaj. A s obzirom na zatvor, vjerojatno i je to. Meni se probava skroz poremetila. A i kad sam jednom zvala petrovu radi bolova i probadanja, rekli su mi isto da je normalno jer se maternica siri, nevezano za to sto je bebac jos jako mali. Tako da ne brini, jedino ako bolovi nisu bas jaki.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Blossom prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav cure

Dobrodosla Blossom
    Ti bolovi, probadanja i zatezanja su sasvim normalni u ranoj trudnoci. Pretpostavljam da si trudna 5 tjedana, a ne 3, ako racunamo od dana zadnje menstruacije? Uglavnom, skroz normalno, ako slucajno bude krvarenja - pravac hitna. Ali dok nema krvi i dok bol nije neizdrziva, nista se ne brini

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, kak ste?
    ja opet malo paranoicna
    i bas si mislim, jedva cekam roditi, primiti malenu i donijeti je doma sekama
    jutros sam se uspanicarila totalno...isla sam na wc i kad sam se obrisala, pogledam u wc, a ono nesto crveno
    i sad ne znam je li od trag od brisanja ili je to maramica od nosa koju sam prije bacila u wc (ide mi krv iz nosa cijelo jutro)
    na ulosku i papiru sve cisto, a uzimam i vaginalete la toga ima i valjda bi se vidjelo da je nesto bilo
    uglavnom, bas me zbediralo, popila sam i spasmex i ne mrdam iz kreveta... i tak...

Sybila kaj si na kraju dobila za gljivice?
    meni dala geonistin, svaku drugu noc
    i naravno, kao i na svemu - pise da se u trudnoci koristi samo ako je neophodno
    valjda dr. za sta radi

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ginger ma sigurno je od nosa, te maramice se teze razgradjuju u vodi pa se nije povukla! Ja sam imala jedan dan zbilja minijaturno malo smedje sluzi na wc papiru al je ostao i trag na ulosku tak da mislim da bi se i tebi pokazalo da je krv od dolje.
    Ja odmaram i uzivam u pokretima svoje bebice i molim Boga za dobre vijesti sutra na fetalnoj. Saljite vibrice za nase malo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Narancice, hvala, i ja mislim da bi se nesto vidjelo i na ulosku...
    bas sam htjela pitati kad ces na fetalnu
    drzim fige!! mogu si samo misliti kako ti je tesko cekati

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I mene hvata paranoja, sutra mi je pregled, i opet sam u brizi oko otvaranja i bolnice,
    i samo jedem od nervoze, i puši mi se (a nisam zapalila od kak sam saznala za T)...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger - to je sigurno maramica! Bezbroj puta sam imala istu situaciju, i u noci kad odem na wc pa mi se pricinjavaju stvari. U najgorem slucaju je kombinacija suhe koze od gljivica i umetanja vaginaleta.
    Ja sam dobila klotrimazol krema + vaginalete - to je plivina verzija canestena, na recept. Vec sam ih iznutra rijesila, sam sam jos mrvu vani suha pa se mackam i dalje. Ali na mojima ne pise nikakvo posebno upozorenje za trudnice osim ne bez kontakta s lijecnikom. Tvoje su vidim kombinacija - i za bakterije i za gljive, mozda imas nesto sitno bakterijica pa ti je zato dala.

Narancice - znaci sutra je fetalna? Drzimo fige i vibramo, javi kak je proslo!

Cherilee - bude sve ok sutra na pregledu, javi

Mi smo danas kupili ormar za dj.sobu (iskoristili 20% u ikei - akcija je) i napokon mi stigao pojas za trbuh - ajme curke, divno je to stvarno bas osjetim dosta pritisak kad hodam, u donjem dijelu trbuha, ovo ga momentalno smanji.

Ful sam se istresirala danas - skoro me neki majmun na cesti zabio u zid - vozimo se traka do trake, guzva, a on samo krene prelazit u moju traku. Ja na trubu, lik ne trza. Ja jace i kocim da ode ispred mene, on se vrati u traku...mislila, skuzio je, krenem naprijed, kad eto ga opet, a desno od mene zid (podvoznjak). I trubim, nista! Dodala gas, stvorila se rupa ispred mene i uspjela pobjec. Zavrsio on iza mene, i krene mi blicati da sta mu trubim! Ne moram spominjati da u autu ima troje djece! I onda, ide se opet prestrojiti i prestici me i lik se namjerno prema meni zaleti, a ja se izmicem po cesti! Uzas! Htjela sam ga prijaviti policiji, ali nisam vidjela tablice dobro i onda je skrenuo. Neki stari covjeculjak...vozi s glavom na lijevom ramenu i napol drijema. Bas sam se prepala.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila strasno!!!
    steta sto nisi vidjela tablice
    koji kreten!
    a kakav pojas? s njim ti lakse hodati?
    vaginalete - imala sam prije ureaplasmu, kontrolni bris je bio uredan, al mozda zbog toga
    citam da se dosta koriste u trudnoci...

Cheerilee bit ce sve ok!
    javi se

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Sybila strasno!!!
    steta sto nisi vidjela tablice
    koji kreten!
    a kakav pojas? s njim ti lakse hodati?
    vaginalete - imala sam prije ureaplasmu, kontrolni bris je bio uredan, al mozda zbog toga
    citam da se dosta koriste u trudnoci...

Cheerilee bit ce sve ok!
    javi se
    Da, bas sam se jako izivcirala skroz sam bila bespomoćna, auti svud oko mene i nemres nikud osim u zid
    Moguce je da je zbog ureaplazme dala to, a mozda su samo neke "bezazlene" pa da ne podivljaju kad krenes ubijat gljive...u svakom slucaju, vjerujem da bude ok, zna sta je dala.

Pojas je ovo: http://mama-nova.hr/shop/donje-rublj...nisko-nosenje/
    Lakse je, jer se uhvatim da si drzim trbuh dolje dok hodam, mislim da mi misici jednostavno nisu dovoljno jaki, a tezina u trbuhu je dupla od onog sto bi trebala biti i tak ce i nastaviti. Onog trena kad mi ga je stavila u trgovini je nastupilo olaksanje

Curke, jel koja od vas nosi naocale? Ako da, jel vam divlja dioptrija? Meni je skocila skoro za 1!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja imam taj pojas,
    osjeti se razlika, samo što kad ga dulje imam počne stiskat a kad ga opustim onda gubi funkciju.....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj, meni smeta bilo sto sto me imalo stiska
    Sybila ja imam dioptriju od srednje skole
    i niti jedna trudnoca mi nije utjecala na povecanje
    ono, povecavalo se laganini s godinama...
    al sam citala da zna tako naglo skociti

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala na objasnjenju..i ovom super kalkulatoru..sad mi je malo.neugodno sto ovo nisam tocno znala

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala na odgovoru, vise mi nije bol jaka kao prvog dana, a primijetila sam da ako ne mislim na nju tj.ako nisam u panici i strahu, skoro je uopce i ne osjetim ☺

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala na dobrodoslici Kod mene osim ponekad te zatezajuce boli, nema krvi ni drugih simptoma...jos Sad se nadam da nece biti ni mucnine

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Blossom dobro dosla i skolsku trudnocu
    Ei cure zanimljiv je taj pojas, mene beba uzasno glavicom pritisce o mjehur i zdjelicu. Toliko da kad setam stalno mi se piski al, dal jako stegne trbuscic prilikom koristenja? Morala sam na hlacama koje nosim izrezat gumu i nosim ih skroz nisko.

Mi smo na 33+4 bila sam na kontroli (kod privatnice) i bebica se uredno razvija, procjenila ga je na 2500g, na sto sam ostala paff. Nije me gledala vaginalno, al rekla je da je dobro smjesten nije prenisko i da se tijelo priprema lagano. I slao mi je pusicu na ultrazvuku na sto su mi krenule suze <3 imam kontrolu za 4tj. Kod svoje gin.
    Kako ste vi curke

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger - i mene smeta stiskanje (endometrioza me udesila po tom pitanju), ali ne namjeravam ga nositi po cijeli dan, samo kad sam u muvingu. Nosila sam ga malo, ne smeta mi pritisak za sad.
    Da, dioptrija podivljala. Rekla teta u optici da furam sad te za kunu kaj sam uzela do 7-8mj poslije poroda i onda odem na pregled, tad bi se trebala ustabiliti

Baby01 - mozes ga otici isprobati u trgovinu pa tamo malo odstajati, vidjeti jel ti pase. Ja od 5tt svoje hlace ne mogu obuci, nosim samo tajice i trenirke za trudnice, sva me guma smeta, ali ovo je drukciji pritisak. Moras probati bas.
    Super za uzv

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

I da ne zamjerite sto vam tu i tamo upadnem, al moje cure su toliko bolesne vec mjesecima da sam vise luda

Sybila i svakakvih luđaka ima na cesti vjeruj jos ces svasta dozivjet. Meni nije jasno kako takvi prođu psiho test, al vecina njih niti nema vozačke. Bitno da diskriminiraju žene. Al da je taj put bio M za volanom nebi se usudio takvo sto radit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •