-
Pozdrav malimiš123...
Hvala ti na vašem iskustvu. Onda mene i MM čeka jos dosta pretraga. Jedan dio smo vec obavili kod urologa, urolog sumnja na opstruktivnu azzo jer je na UZV apsolutno sve u redu... kod tvog supruga je opstruktivna ili neopstruktivna azzo?
Gdje ste sve pretrage obavljali-kariogram, mikrodelecije... ?
I gdje cete obavljati biopsiju?
Hvala ti... također i vama želim puno sreće! Tipkamo se...
-
Bornastra,
Hormone, bakteriolosku analizu urina i ejakulata i spermiogram smo obavljali u petrovoj, UZV privatno a kariogram i mikrodelecije na sv.Duhu... u Petrovoj su nam rekli da se nalaz kariograma ceka i do 3 mjeseca, a na sv.Duhu smo ga dobili cini mi se kroz 2 tjedna. Mikrodelecije smo cekali mjesec dana, krv smo vadili na sv.Duhu ali onda oni to salju u Osijek na Medicinski fakultet.
Nitko nam nije direktno rekao je li rijec o opstruktivnoj ili neopstruktivnoj azzo niti to igdje na nalazima pise, i iako je i mom suprugu UZV potpuno uredan mislim da je ipak rijec o neopstr., buduci da mu je FSH povisen sto ukazuje na problem s proizvodnjom. Urolog je rekao da povisen FSH nije uzrok, vec posljedica azoospermije- nacin na koji tijelo reagira kada postoji problem s proizvodnjom.
Kod urologa smo bili na Rebru, i tamo cemo i na biopsiju ako se odlucimo za to...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma