Stranica 46 od 71 PrviPrvi ... 36444546474856 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj IVANA 86 prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle danas...želim od srca da to bude to!
    Hvala ti. Sretno dalje u potrazi za dr. koji će ti sjesti.
    Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Frixi sretno...jesi ponavljala hormone sad prije postupka?
    Thnx misko.
    Jesam, morala sam. Prošli ciklus na 4dc je FSH bio 16.7, pa sam morala s novim ciklusom ponoviti FSH i estradiol.
    Vadila sam sad 2dc privat (FSH je 6.8) kako bi vidli kaj je s njim sad.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Na ovoj temi se prije 11 dana pisalo da HZZO postupke u BetiPlus radi subspecijalizantica:

http://forum.roda.hr/threads/83319-M...77#post2974277

Citiraj ;2974277 prvotno napisa
    Da, jedan jajovod, amh 9 pmol/L, TSH 5,22 (sad ga snižavam), spermiogram odličan. Skroz sam zbunjena, išla sam ponoviti papa test u Beta+ gdje su mi rekli da samo dr. Bračun radi preko HZZO-a i sad bi ponovo trebali kod nje na konzultacije, a već smo platili konzultacije kod dr. Dmitrović koja nam je napisala da idemo preko HZZO-a ukoliko obnove ugovor.Više mi ništa nije jasno. O dr. D imamo samo riječi hvale, ali neće nas sad valjda navlačiti da ponavljamo hrpu tih konzultacija kod raznih doktora unutar Beta+, meni to nema nikakvog smisla. Baš sam ljuta i razočarana s takvim pristupom, kao da već postupak sam po sebi nije dovoljno težak.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 22.04.2017. at 16:21

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti. Sretno dalje u potrazi za dr. koji će ti sjesti.

Thnx misko.
    Jesam, morala sam. Prošli ciklus na 4dc je FSH bio 16.7, pa sam morala s novim ciklusom ponoviti FSH i estradiol.
    Vadila sam sad 2dc privat (FSH je 6.8) kako bi vidli kaj je s njim sad.
    Znam zato bas i pitam.
    Vidis ti to, tko bi rekao da je pod kontracepcijom bio tako visok.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Prije prvog postupka je bio 12.8, a prije drugog 14.9. Al s obzirom na godine i niži AMH ajde bilo mi je razumljivo da je visi.
    Al kad sam vidla nalaz prošli ciklus mrak mi je pao na oci. :D

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Prije prvog postupka je bio 12.8, a prije drugog 14.9. Al s obzirom na godine i niži AMH ajde bilo mi je razumljivo da je visi.
    Al kad sam vidla nalaz prošli ciklus mrak mi je pao na oci. :D
    U istom smo sosu :/

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Bornastra,
    I kod MM je dijagnoza azoo, od nalaza smo napravili hormone, bakteriolosku analizu urina i ejakulata, UZV testisa, kariogram i mikrodelecije i svi nalazi su uredni osim povisenog FSH. Sa svim tim nalazima bili smo kod urologa i on savjetuje biopsiju. Bili smo i u Repromedu i doktor R. je takoder pogledao sve nalaze, dogovor je da mu se javimo nakon sto dobijemo rezultate biopsije testisa. Moj savjet ti je da, ako vec niste, napravite sve ove pretrage i obavite pregled kod urologa, a tek nakon toga se javite u Repromed...Sretno u borbi

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Mi smo bili kod dr. D. u beti+, pa kad im je obnovljen ugovor, isli smo preko hzzo-a, a ostali smo kod dr. D i ona nam je sve radila.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala svima, sad sam malo pametnija Ali mislim da će ukoliko budem promjenila izbor ipak biti Škvorc poliklinika!!

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav malimiš123...

Hvala ti na vašem iskustvu. Onda mene i MM čeka jos dosta pretraga. Jedan dio smo vec obavili kod urologa, urolog sumnja na opstruktivnu azzo jer je na UZV apsolutno sve u redu... kod tvog supruga je opstruktivna ili neopstruktivna azzo?
    Gdje ste sve pretrage obavljali-kariogram, mikrodelecije... ?
    I gdje cete obavljati biopsiju?
    Hvala ti... također i vama želim puno sreće! Tipkamo se...

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Frixie vidim da si i ti kod dr.Skvorca pa me zanima ako znas info kada su oni u 8.mj na godisnjem?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Prošle godine njega nije bilo u onom periodu od početka mjeseca pa do posle Gospe. Za ovu ne znam ziher. Lani je rekao da on tak obično ide na g.o., pa je pretpostavka da će tak i ove.

Nego, rekla sam da bi mijenjala štopericu. Da bi umjesto Orgalutrana radije 2 Brevactidea. Složio se Eto, briga manje.
    Sad sam u fazi standardne brige oko rasta folikula - panika je prisutna

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Frixie i ostale cure znate li je li uobicajeno da privatnicima produzuju ugovor s hzzo,odnosno moze li se ocekivati da ce i nakon lipnja opet produziti Škvorcu taj ugovor? Sto mislite?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zadnjih par godina stalno produljuju, tako da mislim da ne bude problema i dalje tako

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala ti frixie, zbunilo me to jerr je on rekao telefonski da mogu planirati postupak za kraj kolovoza pa sad kad sam pročitala da su u 8.mj na go odmah me panika ulovila :D

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Bornastra,

Hormone, bakteriolosku analizu urina i ejakulata i spermiogram smo obavljali u petrovoj, UZV privatno a kariogram i mikrodelecije na sv.Duhu... u Petrovoj su nam rekli da se nalaz kariograma ceka i do 3 mjeseca, a na sv.Duhu smo ga dobili cini mi se kroz 2 tjedna. Mikrodelecije smo cekali mjesec dana, krv smo vadili na sv.Duhu ali onda oni to salju u Osijek na Medicinski fakultet.

Nitko nam nije direktno rekao je li rijec o opstruktivnoj ili neopstruktivnoj azzo niti to igdje na nalazima pise, i iako je i mom suprugu UZV potpuno uredan mislim da je ipak rijec o neopstr., buduci da mu je FSH povisen sto ukazuje na problem s proizvodnjom. Urolog je rekao da povisen FSH nije uzrok, vec posljedica azoospermije- nacin na koji tijelo reagira kada postoji problem s proizvodnjom.

Kod urologa smo bili na Rebru, i tamo cemo i na biopsiju ako se odlucimo za to...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti frixie, zbunilo me to jerr je on rekao telefonski da mogu planirati postupak za kraj kolovoza pa sad kad sam pročitala da su u 8.mj na go odmah me panika ulovila :D
    Aha, ma ne brini. Sad je tamo i Dubovečak, a i nisu oni cijeli mjesec na go.
    U kojoj si ti sad fazi?

EDIT: radiš još nekaj od nalaza ili samo čekate da možete ponovno krenuti?
    Posljednje uređivanje od Frixie : 24.04.2017. at 08:26

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Frixie ma znam da da je Dubovecak tamo ali ja najvise volim kad je Skvorc tamo. Njemu najvise vjerujem. Iskreno nije me trazio nista dodatno da napravim tako da sad samo cekam da krenem ponovno. Mislim ga traziti barem nekakve pretrage ako ovaj ljetni postupak ne uspije. Jel tebi davao nekakve dodatne pretrage i koliko je postupaka iza tebe?

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

malimiš123,

puno ti hvala na informacijama.

Mi smo nakon početnog šoka od dijagnoze (napravili samo jedan spermiogram!) obavili privatno- UZVučni nalaz prostate, vezukula i testisa i to je u redu i doktor je napisao da se vjerojatno radi o ekstrektornoj azospermiji. Učinjena je i urinokultura, a ovaj tjedan suprug ide privatno vaditi hormone- testosteron, FSH, LH i inhibin B.
    Nakon toga sam se planirala javiti u Repromed, ali sada vidim da nama treba još puno pretraga koje najprije trebamo napraviti. Ili da se ipak javimo i poslušamo doktor R šta i kako dalje?

Znači doktor R ne obavlja biopsiju? To trebamo negdje u nekoj bolnici- savjetuješ Rebro?

Puno hvala na svakoj informaciji...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Frixie ma znam da da je Dubovecak tamo ali ja najvise volim kad je Skvorc tamo. Njemu najvise vjerujem. Iskreno nije me trazio nista dodatno da napravim tako da sad samo cekam da krenem ponovno. Mislim ga traziti barem nekakve pretrage ako ovaj ljetni postupak ne uspije. Jel tebi davao nekakve dodatne pretrage i koliko je postupaka iza tebe?
    Dva sam postupka prošla i to kod njega. Evo sad sam u trećem.
    Da sam bila pametnija u drugi postupak ne bi ulazila s malo antralaca, al eto što je tu je. Natrag se ne ide

Mamina sestra ima duboku vensku trombozu, pa sam radila dio pretraga privat na trombo (FV, FII, mutacije, FXIII i PAI), a dio preko uputnice. Nije mi pisao Š. preporuku jer je rekao da tek nakon par spontanih idu pretrage na trombo, ali je nakon mutacije za FXIII rekao da napravim i ostale pretrage ako mogu. Nažicala sam gina uputnice za VG za ACE, LAC, d-dimere, protein C i S, beta2glikoprotein, ATIII ... i još čekam nalaze čeka se 8 tjedana, taman da posijedim dok ne dođu.
    E da, na svoju ruku sam vadila još i vitamin D, koji je bio nizak pa ga sad suplementiram.

Vidim da i ti imaš niži AMH (moj je 12,8). Ja ti pijem i Q10 i omegu za svoja jajca. Mislila sam i dheau, al sam ju vadila i ok je vrijednost.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie i ostale cure znate li je li uobicajeno da privatnicima produzuju ugovor s hzzo,odnosno moze li se ocekivati da ce i nakon lipnja opet produziti Škvorcu taj ugovor? Sto mislite?
    Vjerujem da hoće, tako radi Š. od 2013. Prevelika gućva je u bolnicama, a i bolnicama je HZZO dignuo cijenu za postupke, dok je ugovarateljima ostala cijena na onoj iz 2013. pa im (HZZO-u) još i to ide u prilog.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Puno ti hvala frixie sad je tak kak je. Nadam se da mi nece trebati vise postupaka poslije ljetnog ali ako ne uspije savjetovat cu se sa dr.S koje pretrage da napravim. Gdje si vadila vitamin D?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jolica30,vitamin D možeš izvaditi u Vinogradskoj u biokemijskom lab,ne trebaš se naručiti i nalaz ti pošalju isti dan na mail.Ja ga vadim svaki mjesec jer sam na terapiji.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ste sve pretrage obavljali-kariogram, mikrodelecije... ?I gdje cete obavljati biopsiju?
    Mikordelecij i kariogram na Rebru. nalaz mikodelecija je bio za dva tjedna gotov, a kariograme smo čekali 3 mjeseca, jer nije bilo reagensa. Kariograme možeš napraviti i u Klaićevoj dječjoj bolnici i nalazi su kroz mjesec dana.

Gdje si vadila vitamin D?
    Privat (Synlab), nisam na uputnicu.

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Cure, ako u sklopu obrade za MPO treba napraviti pregled hormona i antitijela stitnjace, uputnicu za to daje dr opce prakse ili ginekolog?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako je samo vadjenje krvi tada ti moze gin napisati,ali ako te traze misljenje endo tada ti opca praksa daje up. Takvo je moje iskustvo.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj malimis123 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ako u sklopu obrade za MPO treba napraviti pregled hormona i antitijela stitnjace, uputnicu za to daje dr opce prakse ili ginekolog?
    Meni je gin davao sve uputnice tijekom postupka, opca praksa preuzela nakon potvrdjene trudnoce.
    Uzmi u obzir da u nekim bolnicama (za VG znam sigurno) ti nece vaditi antitijela bez preporuke i povijesti bolesti njihovog endokrinca, samo hormone.

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je gin davao sve uputnice tijekom postupka, opca praksa preuzela nakon potvrdjene trudnoce.
    Uzmi u obzir da u nekim bolnicama (za VG znam sigurno) ti nece vaditi antitijela bez preporuke i povijesti bolesti njihovog endokrinca, samo hormone.
    Meni je uputnicu za TSH i antitijela dala dr opće prakse.

Samo ne znam da li je potrebno naručiti se u bolnici ili se samo dođe na vađenje krvi, da li netko zna?

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Drage cure,

mom suprugu su stigli nalazi spolnih hormona... sve je u referentnim granicama.

LH: 3,0 IU/L (ref.interval): 0.8-7.6
    FSH: 7.8 IU/L (ref.interval): 0.7-11.1
    Testosteron: 23.2 nmol/L (ref.interval): 8.49-29.6

Sretna sam jer je FSH u granicama, a koliko sam čitala kod azospermije je bitan da on nije jako povišen!

Ukoliko koja ima bilo kakva saznanja, molim vas... pišite...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Zulta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je uputnicu za TSH i antitijela dala dr opće prakse.

Samo ne znam da li je potrebno naručiti se u bolnici ili se samo dođe na vađenje krvi, da li netko zna?
    U VG samo dodjes, ali ponavljam - nece ti vaditi antitijela ako nemas povijest bolesti njihovog endokrinca koji izricito trazi antitijela. Bez obzira sto imas uputnicu. Za druge bolnice nisam sigurna, negdje ce mozda izvaditi, ali ne znam gdje. Pitaj na temi TSH.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Drage cure,

mom suprugu su stigli nalazi spolnih hormona... sve je u referentnim granicama.

LH: 3,0 IU/L (ref.interval): 0.8-7.6
    FSH: 7.8 IU/L (ref.interval): 0.7-11.1
    Testosteron: 23.2 nmol/L (ref.interval): 8.49-29.6

Sretna sam jer je FSH u granicama, a koliko sam čitala kod azospermije je bitan da on nije jako povišen!

Ukoliko koja ima bilo kakva saznanja, molim vas... pišite...
    Ovako na pogled, ovo su dobri rezultati. Jeste li vadili i inhibin b mozda? Uljevaju nadu da bi mogla biti op. azoo.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Draga Rominka,

Vadili smo i inhibin B i njega čekamo par dana, vjerujem da bude do kraja tjedna stigao nalaz...
    Hvala ti puno na odgovoru, javljam za inhibin...

Nama je urolog odmah na prvom nalazu napisao mišljenje da se vrlo vjerojatno radi o opstruktivnoj azzo (privatno smo išli). Kod supruga je sve uredno i nije mi jasno da bi jedan poznati urolog išao takve stvari pisati ukoliko ne stoji iza toga?! Nisam se previse uhvatila za to jer sam se bojala razočarenja, naravno da sam bila presretna i sada me jos uvijek uopce strah pomisliti da je op.azzo... ali danasnji nalazi su mi ulili veliku nadu!!
    Presretna sam i MM bi je isto živnuo...napokon!
    Sa op.azzo ima šanse za MPO?
    Posljednje uređivanje od bornastra : 26.04.2017. at 16:11 Razlog: Krivo slovo

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ima sanse,naravno. Punkcijom uzimaju materijal i tebe istovremeno pripremaju stimulacijom i onda iscekujes pod uvjetom da ima materijala. Ovo su stvarno dobre vijesti. Treba naci dobre dr i krenuti u borbu.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala ti na informacijama... lijepo je čuti napokon ljepše vijesti!

Vjerujem da će se plivači naći punkcijom, i to lijepi i zdravi plivači... spremni smo i na biopsiju.
    Kod mene je za sada sve u najboljem redu, nikada nisam imala većih problema... tako da sljedeći tjedan idemo na konzultacije kod doktora R. i krećemo u našu borbu...
    Vidjeti ćemo s njim šta nam je još sve potrebno od pretraga, probati to što prije obaviti i nadati se lijepim vijestima do kraja godine...

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav cure, evo novih informacija od nas:
    MM sve ok, ja-30 god., vanmaternična prije godinu dana, izvađen lijevi jajovod, drugi jajovod prohodan, TSH 5,22, AMH 9. Na terapiji euthyrox 25. Obavili smo sve potrebne pretrage, markere, briseve, papa-sve u redu.
    Bili u Beta+ kod dr.D s kojom smo zadovoljni. Ona savjetuje IVF u punoj stimulaciji, ali nismo dobili nikakvu informaciju da li možemo išta preko HZZO-a kod njih (što nam je najbolja opcija), rečeno nam je da dođemo ponovo na konzultacije, ali nikako do konkretnih informacija. Tim odnosom smo pomalo i izgubili povjerenje u Beta+.
    Također, bili u Vinogradskoj kod br. Bolanče, on savjetuje dvije inseminacije i nakon toga IVF.
    Otišli i u Repromed kod dr.R koji kaže da sredimo hormone i da će se sve ostalo samo posložiti, poslao me na vađenje aniti TG i TPO i fT4.

Najiskrenije, nismo uopće pametni kod koga dalje ići, koga slušati i što dalje raditi. Tri doktora i tri sasvim različita mišljenja.
    Posljednje uređivanje od Zulta : 28.04.2017. at 08:17

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zulta, mislim da nemaju u B+ HZZO pune stimulacije, al nemoj se ne usuditi pitati. Tvoje zdravlje,tvoji novci. Nazovi ih, kazes da ste bili i da pitas sto imaju preko HZZO.

A kod koga cete i koji postupak, uf to je na vama...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Zulta a kakav ti je fT4? Što je dr. D napisala na "povijesti bolesti" na konzultacijama? Stimulirani preko HZZO-a? Ako je tako, mailaj im taj papir i pitaj konkretno za termin za kretanje u postupak. Jel što rečeno za tvoj TSH od 5.22? MPO-ovci vole da je od 1,5 do 2.

Inače, preko HZZO-a još radi jedna poliklinika - poliklinika Škvorc u Samoboru, ne znam da li imaš i tu informaciju.

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Zulta a kakav ti je fT4? Što je dr. D napisala na "povijesti bolesti" na konzultacijama? Stimulirani preko HZZO-a? Ako je tako, mailaj im taj papir i pitaj konkretno za termin za kretanje u postupak. Jel što rečeno za tvoj TSH od 5.22? MPO-ovci vole da je od 1,5 do 2.

Inače, preko HZZO-a još radi jedna poliklinika - poliklinika Škvorc u Samoboru, ne znam da li imaš i tu informaciju.
    fT4 i antitijela idem vaditi idući tjedan. U polikliniku Škvorc smo naručeni sredinom 5.mjeseca tako da odmah mogu obaviti i UVZ koji do sada nitko iz nekog neobjašnjivog razloga nije htio napraviti.
    Imam dojam da svi pomalo otežu, a nije mi jasno iz kojeg razloga.

Hvala cure na savjetima.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zulta zavisi u kojim si fazama ciklusa bila na konzultacijama. Najbolje je ici u prvoj fazi ciklusa od 2- 7.dc kada lijecnici mogu dobro vidjeti endometrij i AFC

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bok curke!

Dolazim s odbrojavanja prije začeća ovdje...Jer mi krećemo kroz 10-ak dana (čim počne novi ciklus) u postupak. Idemo u Betaplus, u blagu stimulaciju.

Nalazi su nam super svi osim mog začepljenog lijevog jajovoda sa hidrosapinksom. Bila je dvojba hoćemo li odmah u postupak ili ću prvo na laparo, i pala je odluka da idemo probati jednom pa ako ne uspije onda na laparo. Sve se tako brzo izdogađalo da sam trenutno sva zbunjena i emocije su mi u kaosu, ali jedva čekam postupak!

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozudrav
    evo i ja se spremam za repšromed pa me zanima di ste vadili estadiol i progesteron.Jel to se moze kod njih.jer ja dolazim iz daljega.
    hvala

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pozdrav cure
    Evo da vas pitam koliko vas je u Repromedu kod.dr.Radoncica-tamo i ja krecem.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa Vidi poruku
    pozudrav
    evo i ja se spremam za repšromed pa me zanima di ste vadili estadiol i progesteron.Jel to se moze kod njih.jer ja dolazim iz daljega.
    hvala
    Hej malena2 Ja sam u repromedu Imala sam icsi i evo bas sutra idem na prvi ultrazvuk sutra mi je 7tt. Estradol I progesteron sam Vadila u poliklinici sunce, nemozes to vaditi kod njih. Rezultati ti budu za sat, dva gotovi I dobijes ih na mail.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala puno na odgovoru.
    jel poliklinika sunce u blizini.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Najbliza poliklinika/lab Repromedu je Breyer. Mozes i tamo izvaditi.
    Posljednje uređivanje od Lost_in_Wonderland : 04.05.2017. at 16:26

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Lost_in_Wonderland prvotno napisa Vidi poruku
    Najbliza poliklinika/lab Repromedu je Breyer. Mozes i tamo izvaditi.
    Da Breyer je blizu ali dr R nepreporucuje Breyer (Neznam iz koje razloga) Ali nije ljubitelj tog lab-a.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Cure,

MM-u stigao nalaz od inhibina B.
    92.30 pg/mL.

Jeli to dobar nalaz? Vidim da je u referentnim granicama, i jakooo nizak.
    Kod MM se sumnja na op.azzo.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Mislila sam - i nije tako jako nizak.

Ili se varam?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Inhibin b je bitan faktor u korelaciji s FSH. Kod tm je FSH bio dobar, a i inhibin je sada unutar granica sto ga vrlo vjerojatno stavlja u kategoriju potencijalnog pacijenta za biopsiju. Da je neopstruktivna azoo u pitanju tada bi FSH bio visok a inhibin b vrlo nizak.

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure,

MM-u stigao nalaz od inhibina B.
    92.30 pg/mL.

Jeli to dobar nalaz? Vidim da je u referentnim granicama, i jakooo nizak.
    Kod MM se sumnja na op.azzo.
    MM ima op.azzo radio je biopsiju na Merkuru i zamrznuli 9 slamčica ostalo još 6
    za biosiju je čekao mjesec dana unutar kojih je obavio preglede koji su potrebni za svaku operaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •