Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Ma dr. mi je dao uputnicu za Sv.Duh,zvala tamo,poslat ce mi sve potrebno, i 3.7. vadim krv u Ri i saljem u Zg...samo mi se to cini duugo..a dr. mi je rekao kad skupim nalaze da dodjem..to bi znacilo cekati s postupcima najmanje do 9 mj...a nemam bas vremena za cekanje...razmisljam da odem privatno ne samo na kariogram nego na konzultacije kod nekog mpo-vca jer mi se cini da u kbc ne znaju sta bi sa mnom pa istrazuju..a imam utrku s vremenom...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Sunshine baby prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dr. mi je dao uputnicu za Sv.Duh,zvala tamo,poslat ce mi sve potrebno, i 3.7. vadim krv u Ri i saljem u Zg...samo mi se to cini duugo..a dr. mi je rekao kad skupim nalaze da dodjem..to bi znacilo cekati s postupcima najmanje do 9 mj...a nemam bas vremena za cekanje...razmisljam da odem privatno ne samo na kariogram nego na konzultacije kod nekog mpo-vca jer mi se cini da u kbc ne znaju sta bi sa mnom pa istrazuju..a imam utrku s vremenom...
    Koliko godina imate, koje su vam dijagnoze? Koliko ste postupaka odradili i kako su prošli? Sorry ako si već spomenula a nisam popratila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •