Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A Sluškinjina priča mi je bila jako dobra - jedna od knjiga koju je teško ispustiti iz ruku.

Budući da se o njoj već puno pričalo, neću hvaliti što i drugi, nego ću samo napisati što je meni falilo, a to je neko razrješenje, ako ne individualne sudbine junakinje, a onda nešto kolektivno. Ili čak: ako ne što je bilo dalje, onda nešto više o tome što je bilo prije, kako je do svega došlo.
    Kao da mi je nedostajalo još nekih 30 stranica.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A Sluškinjina priča mi je bila jako dobra - jedna od knjiga koju je teško ispustiti iz ruku.

Budući da se o njoj već puno pričalo, neću hvaliti što i drugi, nego ću samo napisati što je meni falilo, a to je neko razrješenje, ako ne individualne sudbine junakinje, a onda nešto kolektivno. Ili čak: ako ne što je bilo dalje, onda nešto više o tome što je bilo prije, kako je do svega došlo.
    Kao da mi je nedostajalo još nekih 30 stranica.
    mene muči jedna moguća faktografska pogreška - ako netko zna odgovor nek me riješi muka! - zašto je Moira u Red Centre-u, zašto je njoj namjenjeno da bude handmaid, kada ona nikad nije rodila? mislila sam da su za sluškinje predoodređene samo one žene za koje se zna da su plodne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •