-
mi smo 3 godine razvedeni i to je jedino šta mi pada na pamet. ali u to doba je ona bial par puta na razgovortu kod psohologie u vrtiću. Ona provodi tjedan sa mom, pa tjedan a tatom, viđa nas oboje cijelo vrijeme, a mi imamo normalan odnos
ali nekako mi se cini da to nije uzrok jer ne vidim kako to može biti povezano
ovo nije nešto što se tek pojavilo, pa da povezem s nekim recentnim događajem. ja mislim da se ona dobro snalazi u skoli. nikad mi ne dolazi tuzna iz skole, nikad nema izjave tipa ona ne bi nesto ili negdje isla. ima tu svoju neku ekipu. svako popodne joj zvoni čopor djece na vrata da se sidje igrati ispred kuce.
ne cini mi se da je perfekcionistica, da je vidiš kako se obuče ili kako prljava zna hodati bez da je to ista brine. to je dijete koje oštri u torbu ili samo isprazni ostrilo u torbu. nemarna je za milijun stvari.
KAd je pitam odakle joj da je ružna, kaže da vidi u ogledalu. Nije da se hvalim, ali moje dijete je prilično lijepo pa stvarno ne znam odakle joj ta slika, obzirom da joj i odrasli ljudi znaju reći da je lijepa.
A kad pitam kako je glupa, samo kaze da ona to zna i ne možes ni ocjenama, ni znanjem ni ničim uvjeriti (a bila je kao natprosječna na onim vrtićkim testovima pred skolu)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma