Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    rehab, mozda ovi tvoji nisu DOVOLJNO zahtjevni. Sigurno postoji koji nivo iznad tog. :D
    Evo, štajaznam. Popodne cura dolazi iz vrtića. Već na vratima počinje deranje i urlanje jer ONA mora otvoriti vrata, ne daj Bože da to bude netko drugi. Ide na wc. Još je premala da dohvati svoj nastavak za wc šolju, tek se uči skidati i oblačiti, ali ne daj Bože da joj netko pomogne. ONA sve mora sama i nitko joj ne smije prići. Kada konačno sjedne da piški, nitko ne smije biti u wc-u, moramo zatvoriti vrata. Onda ona tu brljavi sa četkom od wc-a po mojoj šminki. Onda se krene oblačiti, pa sjedi zarobljena u gaćama jer ih ne zna sama obući, vrišti i plače, ali nitko joj ne smije pomoći jer onda krene još jače urlanje. Kad se to sve konačno riješi, onda će jesti. Pa je moramo voditi sa sobom da si ona pravi jesti. Ako u međuvremenu vidi nešto drugo, neće više ovo što je krenula praviti, nego uzima drugo. Pa se hoće igrati baš s tom igračkom koju je uzeo brat. Ako joj on ne želi dati kreće bacanje i urlanje. Pa bi išla šetati, pa odjednom neće više šetati nego je moraš nositi. Itd., itd., da ne pišem u nedogled.
    Eto, to je do nedavno bila moja razmažena zahtjevnica. Ali, mi smo sami sebi priznali da smo ju razmazili (imala je velike zdravstvene probleme) i krenuli smo rješavati problem. Prekjučer sam je sa strepnjom u srcu povela sa sobom na jednodnevni izlet, što mi je do nedavno bilo nezamislivo i bila sam presretna kada sam shvatila da je naš preokret u pristupu počeo davati plodove. I dalje je jaka, tvrdoglava, zahtjevna, povremeno ima bijesne ispade ali naučila je kada treba stati.
    Posljednje uređivanje od rehab : 07.06.2017. at 09:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •