Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slažem se s Beti al najviše mi bude žao djece koja na neki ispaštaju zbog stavova, predrasuda ....svojih roditelja.
    Ono budi faca pa dosljedno živi svoj stav, ne radiš ne šalji dijete u vrtić.i točka.
    A ne poslat ću ga, zadržat svoj stav (koji dijete itekako osjeti) i nastavit pljucat po vrtiću.
    To je najgora opcija ZA dijete takvog roditelja.
    Sorry na iskrenosti ali upravo je tako.

Osobno mi je nepojmljivo misliti da dijete ne treba društvo vršnjaka (nadam se da se sat vremena u parku ne računa). Ako ga već treba, treba olakšat i rodittelj
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.10.2017. at 22:31

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s Beti al najviše mi bude žao djece koja na neki ispaštaju zbog stavova, predrasuda ....svojih roditelja.
    Ono budi faca pa dosljedno živi svoj stav, ne radiš ne šalji dijete u vrtić.i točka.
    A ne poslat ću ga, zadržat svoj stav (koji dijete itekako osjeti) i nastavit pljucat po vrtiću.
    To je najgora opcija ZA dijete takvog roditelja.
    Sorry na iskrenosti ali upravo je tako.

Osobno mi je nepojmljivo misliti da dijete ne treba društvo vršnjaka (nadam se da se sat vremena u parku ne računa). Ako ga već treba, treba olakšat i rodittelj
    Jednako kao što imam pravo da koristim bolnicu jer uplaćujem zdravstveno, isto tako imam pravo da koristim i vrtić bez obzira da li sam zaposlena jer plaćam svoje poreze kao i drugi roditelj te dece.
    A ti nemaš pravo da na taj način komentarišeš nezaposlene majke i njihove odluke.
    Takođe, nakon pet godina dece u ustanovama ja nemam STAV i predrasude nego ISKUSTVO.
    I ako se moje iskustvo razlikuje od tvog, prilično je pristojno da ga poštuješ.
    Posljednje uređivanje od pulinka : 12.10.2017. at 10:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •