Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno...uvijek može bolje.

Bilo bi bolje da nam je i gospodarstvo, a tek onda zdravstvo i školstvo i skrb o starijim osobama na višoj razini, ali eto - nije. Vrtić je samo jedan mali dio priče.
    Pa iskreno, djeca su mi puno vaznija od gospodarstva i ostalih stvari. A bas zbog tog gospodarstva majke i ocevi moraju raditi,zar ne?
    Ali, ako na trzistu ima gro nezaposlenih teta odgajateljica, zasto ne isfiltrrati najbolje?
    I zasto ne inzistirati na djecijoj sreci i emotivnoj stabilnosti? Kad ce, osim svladavanja socijalnih i intelektualnoh vjestina i rijec "sreca" dobiti svoje mjesto u odgajanju djece..?
    Imam ja jos primjera plakanja djece i ne reagiranja od strane teta.
    Ja sam sa svojom na adaptaciji duzi period ,tako da nekad vidim i cujem ono sto najrdje ne bih.. Sustav je trul i smrdi..Treba ga mijenjati..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Pa iskreno, djeca su mi puno vaznija od gospodarstva i ostalih stvari. A bas zbog tog gospodarstva majke i ocevi moraju raditi,zar ne?
    Ali, ako na trzistu ima gro nezaposlenih teta odgajateljica, zasto ne isfiltrrati najbolje?
    I zasto ne inzistirati na djecijoj sreci i emotivnoj stabilnosti? Kad ce, osim svladavanja socijalnih i intelektualnoh vjestina i rijec "sreca" dobiti svoje mjesto u odgajanju djece..?
    Imam ja jos primjera plakanja djece i ne reagiranja od strane teta.
    Ja sam sa svojom na adaptaciji duzi period ,tako da nekad vidim i cujem ono sto najrdje ne bih.. Sustav je trul i smrdi..Treba ga mijenjati..
    A sad ti meni objasni ODAKLE se financira vrtić, zdravstvo, školstvo i sve drugo??? I ODAKLE bi se to trebalo početi mijenjati??? Samo mi to objasni. Sustav je trul i smrdi, a imaš besplatno školstvo, debelu participaciju (bar u Gradu Zagrebu) vrtića, dosta dobro sufinancirano zdravstvo i sve od jadnog smrdljivog sustava koji vuče korjiene još od Jugoslavije. Da, baš... I porodiljni od 6+6 mjeseci. Hajde, idi malo u Njemačku pa da vidim što bi od toga imala.... Ufff....

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tesko mi je zamisliti kako to odradjuje ta jedna teta, to svakako. Meni je nekad problem istovremeno ishendlati situaciju s dvoje djece, jos k tome moje.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kako misliš besplatno? Konkretno, iz moje i muževe plaće se za javna davanja ukupno izdvaja OGROMNA cifra. Ako gledam samo prirez koji ide u proračun grada, uopće ne mogu reći da je išta besplatno. A iz perspektive grada je potpuno svejedno hoće li xxxxplaću isplačivati empatičnoj ili neempatičnoj teti.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Kako misliš besplatno? Konkretno, iz moje i muževe plaće se za javna davanja ukupno izdvaja OGROMNA cifra. Ako gledam samo prirez koji ide u proračun grada, uopće ne mogu reći da je išta besplatno. A iz perspektive grada je potpuno svejedno hoće li xxxxplaću isplačivati empatičnoj ili neempatičnoj teti.
    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A sad ti meni objasni ODAKLE se financira vrtić, zdravstvo, školstvo i sve drugo??? I ODAKLE bi se to trebalo početi mijenjati??? Samo mi to objasni. Sustav je trul i smrdi, a imaš besplatno školstvo, debelu participaciju (bar u Gradu Zagrebu) vrtića, dosta dobro sufinancirano zdravstvo i sve od jadnog smrdljivog sustava koji vuče korjiene još od Jugoslavije. Da, baš... I porodiljni od 6+6 mjeseci. Hajde, idi malo u Njemačku pa da vidim što bi od toga imala.... Ufff....

Uostalom, sustav postoji zbog mene i moje zaposlenosti, ne ja zbog sustava (nisam ga birala, a raditi moram jer tako sustav nalaže!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •