Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bas mi je Tal privukla paznju s tim pomladjivanjem pa eto guglam i nalazim pametne izvore poput ovih https://www.centerforhumanreprod.com...-rejuvenation/
    I dio ( jer ima tu dosta stvari koje spadaju pod ja zovem prodavanje magle) koji kaze

A center in a Middle Eastern country reported success in POF/POI patients through injections of the patients’ own white blood cells into ovaries. Though this approach was first reported over two years ago, the claim has, still, not been formally reported in the medical literature. It, therefore, cannot be verified and/or duplicated. Nevertheless, at least one center in NYC picked up on the report and has been offering this treatment to patients (of course, with full charges). We advise utmost caution!

Da ne prevodim sve, vjerujem da engleski manje vise svi znaju- u medicinskoj literaturi nije uvrsteno, ne moze biti potvrdjeno i predlazu da se pacijenti paze.. Znam da se prilikom opetovanih neuspjeha hvatamo za svaku slamku, osobno sam i homeopatiju i akupunkturu prije postupka isprobala i gle cuda taj se ulovio- ali znanstveno, medicinski nije dokazano da mi je to pomoglo.. a nije me kostalo ni upola kao ovo pomladjivanje koje zbilja zvuci samo kao izvlacenje love..
    Naravno, nadjem li znanstveni clanak i istrazivanje koji zbilja tvrdi da ovo radi, a da nije placen od strane neke klinike, pokrit cu se usima..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    osobno sam i homeopatiju i akupunkturu prije postupka isprobala i gle cuda taj se ulovio- ali znanstveno, medicinski nije dokazano da mi je to pomoglo.. a nije me kostalo ni upola kao ovo pomladjivanje koje zbilja zvuci samo kao izvlacenje love.. ..
    Svašta su cure pisale i za sve će se posebno maratonci uloviti... od feng shui pročišćavanja stana, slanja pozitivnih misli labu itd. itd., do mene s NK stanicama, traženja značenja transfera na Dan mrtvih (ili Svi sveti - ovisno o ishodu postupka), rođendan itd. itd. Teško se tome oduprijeti, ali uvijek uzmite cost-benefit koliko god racionalno možete (u smislu koliko ćete para dati za neki neprovjereni tretman i koliko ćete si event. zdravlje ugroziti nekom neprovjerenom terapijom). Pročekirajte i više mišljenja, više liječnika iz različitih izvora, uključite radare za ljuštenje diplomatskih celofana u izričajima. Sretno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •