Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Sirisu, tako zavidim na traci. Jel trčiš ti ponekad vani ili samo na traci?
    a.
    Vise volim trcati vani , ali imam u koristenje trake u teretani na raspolaganju pa to koristim kad je ovako koma vrijeme.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vise volim trcati vani , ali imam u koristenje trake u teretani na raspolaganju pa to koristim kad je ovako koma vrijeme.
    Ja sam valjda jedina budala koja voli trčati na traci, vani nikako, svaki moj pokušaj je katastrofalno završio. Ovog proljeća ću ponovo pokušati.
    MB, bit će utrka.
    Uživajte u nedjelji. Moja je radna :/

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam valjda jedina budala koja voli trčati na traci, vani nikako, svaki moj pokušaj je katastrofalno završio. Ovog proljeća ću ponovo pokušati.
    MB, bit će utrka.
    Uživajte u nedjelji. Moja je radna :/
    Ja sam prvo krenula na traci. Na traci sam i brza jer imam zadani tempo . Plus : imam puno manje ometanja na stazi i od prolaznika. Ali kako sam u zatvorenom cijeli dan tako sam forsirala vanjsko trcanje barem da zraka udahnem. Onda se ova veljaca prilicno pokvarila , pa mi je trcanje vani postalo prilicno neizvedivo ( citaj: nisam luda trcati po losem vremenu). I tako, mislim da cu opet malo pojacati traku. To mi je 45-50 minuta vremena sa dolaskom , odlaskom i obracenjem.
    Kosjenka, moj trener se sprema na prvi ironman i trenira gotovo iskljucivo na traci . Cak i bicikl ( pravi) "vozi "
    u zatvorenom na posebnim drzacima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •