Pokazuje rezultate 1 do 50 od 551

Tema: Prvašići 2018/2019

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Djetetu reci - odlučeno je da ne ideš jer si rođena tek koncem svibnja. Djetetova želja je sporedna. Ako nema izrazite naprednosti, a postoje i sitne teškoće, nemaš o čemu razmišljati.
    Uh ovo je dobro napisano, pomislila sam to i sama u sebi ali sam nekako oklijevala napisati.
    Sjećam se jednom u vrtiću kad je dijete imalo "svoju" želju, teta me samo pitala: jeste li vi njoj roditelj ili ona vama? Nije možda usporedivo, ali realno djetetove želje s nepunih 6 godina možda i jesu samo - želje.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Uh ovo je dobro napisano, pomislila sam to i sama u sebi ali sam nekako oklijevala napisati.
    Sjećam se jednom u vrtiću kad je dijete imalo "svoju" želju, teta me samo pitala: jeste li vi njoj roditelj ili ona vama? Nije možda usporedivo, ali realno djetetove želje s nepunih 6 godina možda i jesu samo - želje.
    Sa svime se ja tim sa vama slažem, i nije baš da bi je bezveze upisivala ranije u školu samo radi njene želje, a da ja doista ne mislim da ona je spremna (ali naravno nisam sto posto sigurna jer se inače ne bih propitkivala). Tako da teško ja to vama mogu dočarati kako to izgleda dok se i sami ne nađete u takvoj situaciji. Sa svime što vi pišete, ja se slažem i vejrojatno bi nekome drugome savjetovala isto, ali sada kada sam se našla u toj situaciji... nisam pametna...
    Najviše bi mi od koristi bila iskustva roditelja koji su bili u istoj situaciji i upisali ranije pa ili jesu ili nisu požalili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •