Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogu li ja prijaviti dijete u nekoliko škola?

Kako da saznam kakav će biti okviran raspored? O rasporedu mi ovisi izbor škole.
    Instrumente je zapela gitarru, ali ja sam joj objasnila da možda ju ne prime ni na gitaru ni na klavir pa ima opciju i flautu i klarinet ...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li ja prijaviti dijete u nekoliko škola?

Kako da saznam kakav će biti okviran raspored? O rasporedu mi ovisi izbor škole.
    Instrumente je zapela gitarru, ali ja sam joj objasnila da možda ju ne prime ni na gitaru ni na klavir pa ima opciju i flautu i klarinet ...
    Mislim da možeš prijaviti, to znači više audicija. Na audicijama obično pjevaju nešto i udaraju ritam, tko zna svirati pitaju ga da svira - moja je nešto znala, ali nakon pjevanja i ritma nisu ništa više dalje pitali.

Mislim da ne možeš unaprijed saznati raspored - pokušaj nazvati i pitati. Okvirni raspored ti je solfeggio 2x tjedno u turnusu suprotnom od škole i instrument, koji se obično može dogovoriti da je samo 1x tjedno, tj. da se odrade 2 sata zajedno - ali za to moraš razgovarati s profesorom instrumenta, tj. mora već biti primljena na taj i taj instrument.

Gitara i klavir su najpopularniji, s najoštrijom konkurencijom. Ako je baš-baš za jedan određeni instrument, možda ti se isplati ostati na listi čekanja u nekoj školi, ne znam... moja je upisala gitaru, bila prva, odustala nakon mjesec dana - nadam se da je upao netko tko je bio ispod.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.05.2018. at 12:04

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ne možeš unaprijed saznati raspored - pokušaj nazvati i pitati. Okvirni raspored ti je solfeggio 2x tjedno u turnusu suprotnom od škole i instrument, koji se obično može dogovoriti da je samo 1x tjedno, tj. da se odrade 2 sata zajedno - ali za to moraš razgovarati s profesorom instrumenta, tj. mora već biti primljena na taj i taj instrument.
    Raspored unaprijed nije moguće saznati - ovisi o puno faktora. Koji prof solfeggia će imati prve razrede, kod kojeg prof instrumenta će dospjeti, pa hoće li ta dva nastavnika biti u istom turnusu ili različitom - o tome ovisi hoće li biti moguće povezati solfeggio s nastavom instrumenta u iste dane (pa, ako imate sreće, ima glazbenu 2× tjedno po dva sata) ili ne (ako nemate sreće, pa ima glazbenu 4× tjedno po jedan sat). Koliko sam primijetila, za prvašiće obično stavljaju solfeggio u takve termine da ih roditelji mogu dovoditi (obično od 17 h nadalje), ali to isto ovisi o školi.

Što se tiče ovog što ina predlaže, da se instrument dogovori za blok-sat jednom tjedno, to baš i nije preporučljivo za djecu-početnike. Pisali smo već o tome na ovoj temi. Možda za starije (iako ni za njih nije baš dobro), ali za prvašića to nikad ne bih preporučila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •