Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
    A kolika je navala po vama za violinu? Moje dijete ide na audiciju u GŠ Ivana Zajca u Susedgradu i želi samo violinu (eventualno dolazi u obzi violončelo).
    Meni se čini da je najveća navala na gitaru i klavir, a onda su na drugom mjestu po popularnosti violina i flauta. A kolika je gužva u konkretnoj školi i na pojedinim lokacijama neke škole, to varira od godine do godine.
    Inače, kad je riječ o gudačima, na violončelu se brže nego na violini dobije slušljiv ton i ranije počnu svirati "prave pjesmice"

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da je najveća navala na gitaru i klavir, a onda su na drugom mjestu po popularnosti violina i flauta. A kolika je gužva u konkretnoj školi i na pojedinim lokacijama neke škole, to varira od godine do godine.
    Inače, kad je riječ o gudačima, na violončelu se brže nego na violini dobije slušljiv ton i ranije počnu svirati "prave pjesmice"
    Ma da? Onda da navijam za violončelo Ja sluha nemam, ne znam ništa o instrumentima i nemam pojma ni ima li ona sluha teško mi je to procijeniti. Ok pjeva, ali ništa sada vau, i to je sve što ja "čujem"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
    teško mi je to procijeniti. Ok pjeva, ali ništa sada vau, i to je sve što ja "čujem"
    Roditelju je to teško procijeniti. Ja sam za svojeg u predškolskoj dobi bila uvjerena da nema sluha onda je išao u glazbeni vrtić dvije godine pa je tamo propjevao, ali opet nije bio ništa posebno. Nakon godinu dana sviranja shvatila sam da ima apsolutni sluh koji uopće ne bi došao do izražaja da nije počeo svirati, možda bi i izgubio tu sposobnost.
    Znam da je negdje u 3. razredu rekao da ga profa iz solfeggia koristi za intonaciju, ako zaboravi ključ od klavira

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je negdje u 3. razredu rekao da ga profa iz solfeggia koristi za intonaciju, ako zaboravi ključ od klavira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •