Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Fizikalci_ kaze ina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto je DNS?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je DNS?
    Super na iskustvu, tome se i ja nadam - ako ništa, da će se bolovi smanjiti i da ću manje lijekova gutat jer mi se ne čini da je stvar još toliko loša za neku operaciju, a i ne znam točno što bi u zdjelici operirala, nisam za umjetni kuk još jer je dovoljno dobar - nemam neke neizdržive bolove u kuku, ali ograničene kretnje plus dob vjerojatno zezaju cijelu zdjelicu i sve koske u njoj. Osim ako ipak ne ispadne nešto reumatsko, ali sad su se šanse za to stvarno smanjile jer su me detaljno ispregledali.

DNS - nudi se kod naših fizikalnih, to je ovo - ukratko, vježbe jačanja koje se rade maksimalno oprezno da se minimiziraju ozljede:

http://eccentric.hr/dinamicka-neurom...ak-od-ozljeda/
    https://www.terapijagajnice.com/sing...C5%A0to-je-DNS

Moram guglat cranio-sacrale da shvatim što je to.

Lili, kako ja to gledam, s tobom nikad na zelenu granu . Moja logika je - nema smisla probavat sve po redu, mogla bih umrijet trošeći vremenske i novčane resurse na nedokazane stvari i završit na Bracinom pogledu. Ja odabirem to vrijeme ne trošit na nedokazane stvari, nego u nešto drugo - što me veseli - čitanje, plivanje, filmove itd. Savjeti "mene spasilo ovo i ono" spadaju u anegdotalne dokaze, ne u evidence-base. Više na "medical quackery" ako te zanimaju moji razlozi, ima dosta na Googlu o tome .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.07.2018. at 14:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •