Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    O,ne! Posve si krivo shvatila moj post. Ne smatram ja komunikaciju nevjerojatnom, ona je nebitna u mom odgovoru.

NEVJEROJATNA mi je kazna. Nevjerojatna. Ma ja bih sve roditelje koji tako drastično kažnjavaju maloljetnu djecu, kaznila još jače.
    Oprosti, zar bi isto tako mlađem punoljetnom sinu i dalje dala voziti svoj auto nakon što ga je svojim neoprezom razlupao ili nekoga životno ugrozio?

Kazna oduzimanja privilegije društvenih mreža ima razlog ako dijete/teenager sebe i druge dovodi u neugodnu i opasnu situaciju. To je u teen godinama i te kako roditeljska odgovornost. Nije kazna zato da djeci izaziva frustracije, nego da se zamisle što se može dogoditi kad se neprikladno ponašaju. Jer nesreće se događqju.... Zakonska ogrqničenja postoj3 s razlogom. Da je netko nedavno zabranio djevojkama od 16 i 18 godina da u 4 ujutro šetaju cestom u Starigrad Paklenici ili da je netko onom 16godišnjem motoristu koji se zaletio u njih, zabranio pristup vozilu za koje nema dozvolu i isto noćni izlazak i alkohol, danas bi ona djevojka koju je pokupio bila živa. Da je samo netko od odraslih nešto od toga zabranio, zlo se ne bi dogodilo. Ali nisu i sad imamo mrtve, traumatizirane i ubojice. Bravo!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.08.2018. at 18:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •