Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mrzim kad mi ova tema iskoči.
    Podsjeća me na sve to što treba napraviti... sto put krenem i sto put posustanem.... pa zaboravim ponovno krenuti.
    I uvijek mi je nešto drugo/netko drugi prioritet.
    I tako lako zaboravim na sebe.
    Sad sam došla u fazu da doslovno nemam što za obući, bole me koljena, ne krećem se uopće...
    I mrzim što sve znam... samo nemam kad.
    I mrzim što biram na brzinu odrezati šnitu kruha i namazati ju nečim (15 sekundi) umjesto napraviti zdjelu salate (10 minuta).

Za praznike se nisam ubila ni u čemu... sustavno se trujem svaki dan.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mrzim kad mi ova tema iskoči.
    Podsjeća me na sve to što treba napraviti... sto put krenem i sto put posustanem.... pa zaboravim ponovno krenuti.
    I uvijek mi je nešto drugo/netko drugi prioritet.
    I tako lako zaboravim na sebe.
    Sad sam došla u fazu da doslovno nemam što za obući, bole me koljena, ne krećem se uopće...
    I mrzim što sve znam... samo nemam kad.
    I mrzim što biram na brzinu odrezati šnitu kruha i namazati ju nečim (15 sekundi) umjesto napraviti zdjelu salate (10 minuta).

Za praznike se nisam ubila ni u čemu... sustavno se trujem svaki dan.
    Hehehe, zvuči poznato. Meni više nije primarni cilj smršavjeti, nego NE DEBLJATI SE, ali bratemili, stojim na istoj kilaži već gooodinama. Evo, mlađe dijete će mi uskoro postati punoljetno, kile sam nabrala u toj trudnoći i ne idu dolje. Meni čak nije problem salata ili kruh, nego količina. Kila mandarina je ipak kila, hehehe, ako me razumiješ... Ja volim jesti, sve i salate i kruh i meso i zdravo i nezdravo, samo da se nešto melje zubima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •