Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne vjerujem da ne postoje vrijednosni ili ako hoćete ideološki kriteriji po kojima recimo ti, dolega, ne sudiš ljude. Znači, da ne postoji neki princip, ideja, koja ti je dovoljno važna da ako vidiš da neka osoba ima potpuno suprotno mišljenje, ta osoba ti automatski neće biti prihvatljiva za druženje, ili što ti kažeš neće ti slati "dobru vibru". Ja sam više puta napisala da me kod thompsona uopće ne smeta njegova muzika, dapače, čak mi se ponekad i sviđa, ali mi je ikonografija koja uz njega ide potpuno neprihvatljiva.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

..ili kako je to Mima pametnije sročila...

edit: odnosilo se na moj prethodni post
    pošto je i bettyn pametan, pa da se ne shvati krivo )
    Posljednje uređivanje od Argente : 04.03.2019. at 16:19

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne vjerujem da ne postoje vrijednosni ili ako hoćete ideološki kriteriji po kojima recimo ti, dolega, ne sudiš ljude. Znači, da ne postoji neki princip, ideja, koja ti je dovoljno važna da ako vidiš da neka osoba ima potpuno suprotno mišljenje, ta osoba ti automatski neće biti prihvatljiva za druženje, ili što ti kažeš neće ti slati "dobru vibru". Ja sam više puta napisala da me kod thompsona uopće ne smeta njegova muzika, dapače, čak mi se ponekad i sviđa, ali mi je ikonografija koja uz njega ide potpuno neprihvatljiva.

Naravno da me netko moze odbiti
    Ali prvo cu toj osobi dati priliku da je upoznam
    Necu suditi na temelju svojih predrasuda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •