Zaboga, pa sta imate protiv zena koje ukrasavaju svoju vanjstinu?!
Zar je jedino hvale vrijedno njegovati nutrinu?
Zaboga, pa sta imate protiv zena koje ukrasavaju svoju vanjstinu?!
Zar je jedino hvale vrijedno njegovati nutrinu?
Posljednje uređivanje od summer : 07.03.2019. at 13:46
Meni recimo kratki šos nije za posao - ali mi je sa ženskog stajališta puno zgodnija i privlačnija žena dobrih nogu sa šosom do koljena od one koja je obukla dop.....
Oko oblačenja i šminkanja - neke žene jednostavno uživaju u tome, guš im je samo šminjkanje a i ono polslije . Meni se pak kozmetika dugo "gadila". Jako jako dugo nisam koristila ni najobičniju kremu. Sada mi se više ne gadi, ali nit se znam našminka, nit bi me to veselilo, niti mi se da. A lijepo mi je vidjeti lijepo namazanu ženu - pogotovo one koje se nekako znaju namazat . Onak , da ni ne kužiš da su namazane, već da su samo prekrasne. I jaki ruževi su mi isto lijepi. Na drugima
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 07.03.2019. at 13:55
Ja recimo nemam ništa protiv njih.
(OK, mrzim prejake parfeme, a meni je većina prejaka).
Lepe su mi da ih vidim, uživam da ih gledam i da budem u njihovom društvu makar iz čisto estetskih razloga, divim se vremenu i trudu koje su uložile u sebe da bi tako izgledale, svesno im priznajem superiornost na tom polju i to mi apsolutno ne smeta. Baš im se divim jer mislim da iza toga stoji velik napor, kao iza svakog umetnika.
Ali, ljudi moji, pa jako često mi se desi da nemam ništa zajedničko sa njima. Nemam temu. Ako i imam temu, imamo suprotne stavove.
I zato ih često zaobilazim.
I to je moje iskustvo.
Ali će ga svi nazvati predrasudom, kako su rekli i Jeleni.
Imam divnih prijateljica i poznanica koje izgledaju tako negovano, i divnih sporadičnih susreta i iskustava. Ali imam i masu, zaista masu kontakata u kojima sam zaključila da nije bilo potrebe da ulažem svoje vreme. Često jer druga strana nije pokazala nikakav interes- ili je jednako zaključila da nemamo nikakve dodirne tačke.
Ali eto, niko mi to neće priznati u iskustvo, nego u predrasudu.
[QUOTE=Optimist;3091170]Zaboga, pa sta imate protiv zena koje ukrasavaju svoju vanjstinu?!
Zar je jedino hvale vrijedno njegovati nutrinu?[/QUOTE
ma ne, krivo shvacena.
i ja se i farbam i sminkam i imam trajni lak i volim se obuci, ali ovo je bilo ekstremno i jos u bolnici.