-
Hvala cure
.
Nije mi problem na poslu naručivati, imamo ok dobavljače... jako puno ljudi na poslu su vegetarijanci, vegani, ljudi koji ne jedu klasične UH svaki dan, i svakodnevno fino jedu iz dostave. Ja ih gledam, naručim slično ko oni, ali s krumpirima
.
Mislim da nije energija samo, naspavam se ja uglavnom, emocionalno je... evo jutros sam jela jaja i špek, kravlji sir, mini paradajz, jogurt i skroz malo kruha... uopće nisam gladna i prva dječja svađa nakon doručka - meni prva pomisao “napolitanke”. Bas sam pratila kroz jutro - svaka neka imalo stresna situacija, npr. mala se udari i place, ja želim pojest keks. Pa onda kad su neke stresnije situacije želim kutiju keksa naravno.
Ok, shvacam. Hvala. Mislim da ne mogu od sutra bas krenuti, moram prvo istražiti opcije sto mi je dostupno, kad i gdje ću nabaviti i pripremati, ali moram krenuti. I da, ne pomaze meni kocka crne čokolade. Može, ali trebam i milku odmah iza toga. Moram drastično.
Hvala za ponudu za recepte, znam da ima ovdje dosta lchf tema i recepata, naći ću da se ne ponavljate.
Nego, zanima me... kad kao obavim to skidanje ovisnosti... smijem li nekad opet u životu pojesti pečene krumpire i tortu... finu, čokoladnu mousse...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma