Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene baš zanima, hoće li vas, koje toliko gorljivo "branite" odgoj, nešto jako lupit po glavi.

I slazem se sa casom

A da ne budem krivo shvaćena - moji starci su samnom imali sreće - bila sam ovak kao lili.
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 05.06.2019. at 09:29

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene baš zanima, hoće li vas, koje toliko gorljivo "branite" odgoj, nešto jako lupit po glavi.

I slazem se sa casom

A da ne budem krivo shvaćena - moji starci su samnom imali sreće - bila sam ovak kao lili.
    Nano al nemojmo sad ići u drugu krajnost i potpuno zanemarit važnost odgoja, naravno da ima velikog utjecaja i da je bitan.
    Nija fer ni potpuno se ograđivati pa reći takav je kakav je, nema to veze s odgajanjem, pa tvrditi da eto to je tako. Tu se može raditi i o liniji manjeg otpora.

Knjige i knjige su napisane, silna istraživanja provedena koliki je utjecaj odgoja kod kuće, a koliki društva i okruženja, samog karaktera, to je mix svega zajedno.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.06.2019. at 09:34

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

I slazem se sa casom

Iz iskustva (koje još nije gotovo): puno više napraviš za odgoj djece ako radiš na sebi, ako se trudiš da budeš bolji čovjek, ako se rješavaš svojih poroka i mana nego ako bilo što od toga braniš djeci, a istovremeno pušiš/piješ/ne razgovaraš sa ženom ili mužem/imaš loš odnos s djecom...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja sam takva bila u pubertetu (valjda, iz mog iskustva gledano), jedini porok mi je što volim ići po doktorima .

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Iz iskustva (koje još nije gotovo): puno više napraviš za odgoj djece ako radiš na sebi, ako se trudiš da budeš bolji čovjek, ako se rješavaš svojih poroka i mana nego ako bilo što od toga braniš djeci, a istovremeno pušiš/piješ/ne razgovaraš sa ženom ili mužem/imaš loš odnos s djecom...
    I ja se slažem s ovim. Jedino ne znam kako se to onda povezuje s time da je nešto ajde OK u odrasloj dobi, ali big no-no u pubertetskoj - ako "kekec gleda", a gleda. Ali, ja sam malo Sheldon u nekim stvarima. Razumijem, of kors, da je manji bed u odrasloj, jer ipak imamo neke kontrole, nego u pubertetskoj.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    s tim se zaista slazem. naravno ne na banalnom nivou.
    i isto tako je bitno, kako se ophodis sa svojom djecom. te koliko si uopce u stanju reflektirati vlastito ponasanje, te ponasanje i karakter djeteta.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ali pandan pravom ovisniku o igricama nije osoba koja pije čašu vina poslije ribe, nego alkoholičar
    Hvala tang baš sam to htjela napisati Nano.

Seni svaki ti dao potpisujem te od riječi do riječi. Sjedi 5 (ma 3 petice ti odmah dam )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •