Mene baš zanima, hoće li vas, koje toliko gorljivo "branite" odgoj, nešto jako lupit po glavi.
I slazem se sa casom
A da ne budem krivo shvaćena - moji starci su samnom imali sreće - bila sam ovak kao lili.
Mene baš zanima, hoće li vas, koje toliko gorljivo "branite" odgoj, nešto jako lupit po glavi.
I slazem se sa casom
A da ne budem krivo shvaćena - moji starci su samnom imali sreće - bila sam ovak kao lili.
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 05.06.2019. at 09:29
Nano al nemojmo sad ići u drugu krajnost i potpuno zanemarit važnost odgoja, naravno da ima velikog utjecaja i da je bitan.
Nija fer ni potpuno se ograđivati pa reći takav je kakav je, nema to veze s odgajanjem, pa tvrditi da eto to je tako. Tu se može raditi i o liniji manjeg otpora.
Knjige i knjige su napisane, silna istraživanja provedena koliki je utjecaj odgoja kod kuće, a koliki društva i okruženja, samog karaktera, to je mix svega zajedno.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.06.2019. at 09:34
Iz iskustva (koje još nije gotovo): puno više napraviš za odgoj djece ako radiš na sebi, ako se trudiš da budeš bolji čovjek, ako se rješavaš svojih poroka i mana nego ako bilo što od toga braniš djeci, a istovremeno pušiš/piješ/ne razgovaraš sa ženom ili mužem/imaš loš odnos s djecom...
I ja sam takva bila u pubertetu (valjda, iz mog iskustva gledano), jedini porok mi je što volim ići po doktorima.
I ja se slažem s ovim. Jedino ne znam kako se to onda povezuje s time da je nešto ajde OK u odrasloj dobi, ali big no-no u pubertetskoj - ako "kekec gleda", a gleda. Ali, ja sam malo Sheldon u nekim stvarima. Razumijem, of kors, da je manji bed u odrasloj, jer ipak imamo neke kontrole, nego u pubertetskoj.