Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s Peterlin. Žene 40+ su realno teško zapošljiva kategorija. Osim toga - dobri međuljudski odnosi često znaju biti dobri na low level razini, pogotovo u mladim firmama, čim kreneš na više stepenice, krene i manje ugodno okruženje. Opet si možeš, barem s "podređenima", stvoriti koliko toliko ugodno okruženje, jer dosta ovisi o tebi.

Plaća - isto- ako se radi o tome da imaš 12 ili 14 000, onda je svejedno, al ako je pitanje imaš li 4 000 ili 6 000, onda je to druga priča.
    Curke, pa vi same nas žene iznad 40 diskriminirate
    Ja sam promijenila posao s 40+ i mislim da je zdravo mijenjati posao ili barem radno mjesto u istoj firmi svakih ajmo reći 7-8 god, 10 god maximum.

Peterlin biti privatnik je riskantno, al opet imaš određenu slobodu i neke privilegije koje nemaš kao nečiji zaposlenik.

Ovdje se radi o tome tko se usudi, a tko ne: tko želi promijenit posao, napravit će to, tko ne želi tražit će izgovor.

A ovo boldano ipak bih rekla da je najveća većina plaća ipak u ovom rasponu koji nisi navela između 6000 i 12000 kn.

Sreća prati hrabre!
    i treba probat, tko ne proba, nikad neće znati.

Ok pred mirovinu mi se sigurno neće dati bavit promjenama posla
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.10.2019. at 21:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •