Ma razumijem te Lili, ali već je i taj tjedan puno s obzirom na to što taj mali njoj radi. Udaranje po glavi, pa udarac u trbuh, pa gušenje. Što bi bilo da se djeca nisu razvrištala i tete uletile kad ju je počeo gušiti? Ili da ju je tako dohvatio u wc-u gdje nitko ne vidi? Pa mogao ju je ubiti.

Znam da smo pukli u kratkom vremenskom roku. I ja stvarno i tom djetetu i njegovim roditeljima želim svu sreću u kontroli njegovog bijesa, ali ne preko leđa druge djece. Koliko god njemu bilo teško samom sa sobom, granica se mora povući kad nanosiš ozbiljne ozljede nekom drugom. I još da i ne spominjem psihičku stranu svega toga. Od vesele curice koja ne prestaje pričati ni na sekundu, T. se transformirala u šutljivu curicu koja ne prestaje plakati, u jednom danu. U pravu je Sillyme, ne isplati se ganjati pravdu u sustavu koji pravdu ne podržava.

Da je to neka situacija u kojoj nju netko čupa ili grebe, pa ajd. Isplatilo bi se razgovarati dok se to ne promijeni. Ali ovakve ozljede.. Eto ne znam. Možda se nešto i pokrene idući tjedan pa da sve na kraju ispadne dobro.