Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: nasilje u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iza problematičnog djeteta najčešće stoje problematični roditelji... ili oni koji ne žele vidjeti problem.
    Nadam se da će vrtić ipak reagirati i učiniti nešto konkretno, i oni su svjesni da će problem samo narasti, nakon T će žrtva biti netko drugi i tako ukrug. Što prije počnu rješavati stvar bolje za sve.

Moj savjet kao ulaganje u budućnost je da upišete T na neki borilački sport. Taekwondo, karate, judo... ti su kod nas najpopularniji i ima klub u svakom kvartu. Jako dobro dođe za izgradnju samopouzdanja, a i kao obrambena metoda u takvim situacijama. A bit će ih.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Iza problematičnog djeteta najčešće stoje problematični roditelji... ili oni koji ne žele vidjeti problem.
    Nadam se da će vrtić ipak reagirati i učiniti nešto konkretno, i oni su svjesni da će problem samo narasti, nakon T će žrtva biti netko drugi i tako ukrug. Što prije počnu rješavati stvar bolje za sve.

Moj savjet kao ulaganje u budućnost je da upišete T na neki borilački sport. Taekwondo, karate, judo... ti su kod nas najpopularniji i ima klub u svakom kvartu. Jako dobro dođe za izgradnju samopouzdanja, a i kao obrambena metoda u takvim situacijama. A bit će ih.
    Ovo je i moje iskustvo.

Teško mi je procijeniti što je najbolje za zdravlje djeteta, ali ako postoji mogućnost prebacivanja djevojčice u drugu grupu, ne treba to olako odbaciti. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •