Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ugledala sam je na polici u knjižnici dok sam malo sama bauljala i pomislih kako to nisam nikad pročitala:
    Bohumil Hrabal: Strogo kontrolirani vlakovi.
    Zgodno, a nisam ni film gledala...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Ugledala sam je na polici u knjižnici dok sam malo sama bauljala i pomislih kako to nisam nikad pročitala:
    Joj, ja nisam puno toga pročitala ni pogledala, ali ovo mi je u neko doba bila kultna literatura... Čak ni film nije loš, iako ima Jerzy Menzel i boljih, npr. Selo moje malo. Sorry na offt. Hvala na podsjećanju na ovo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Hrabal je i inače genijalan (uz njegov roman Prvo šišanje doslovno sam se kidala od smijeha), a film Strogo kontrolirani vlakovi se naprosto mora pogledati, to je antologija. Jedan od meni najboljih filmova koje sam gledala (doduše, nisam ih tako puno gledala u životu ali ostajem pri tome da je film vrhunski).
    80-tih je u HNK išla i predstava Strogo kontrolirani vlakovi, gdje je glumio tada još mladi Sven Medvešek, a Ena Begović je imala malu, ali efektnu komičnu ulogu.
    I sad si mislim, što bi mojoj mami da me u višim razredima OŠ vodila na predstavu s takvom tematikom ja naravno pod milim bogom nisam ništa kužila, ali mi je bilo zgodno ono štambiljanje po guzici pred kraj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •