Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Građevinu sam mu predložila, neće ni čut.
    Ima dizajn na ttf, samo je prevrnuo očima.
    O industrijskom dizajnu još moramo popričati.
    Ja sam svom sinu predložila agronomiju, hortikulturu ili šumarstvo, isto neće ni čuti. Spomenuo je da je njegova poznanica otišla na vatrogastvo. Uopće ne znam kamo to pripada, možda studij zaštite na radu.

Alternativa arhitekturi - nema tu puno prostora... Akademija likovnih umjetnosti?

Btw. I ja znam roditelje djeteta koje je otišlo studirati arhitekturu u Dansku, osim toga još jednu obitelj čije je dijete tamo na studiju turističkog managementa. Ima toga sve više...

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svom sinu predložila agronomiju, hortikulturu ili šumarstvo, isto neće ni čuti. Spomenuo je da je njegova poznanica otišla na vatrogastvo. Uopće ne znam kamo to pripada, možda studij zaštite na radu.

Alternativa arhitekturi - nema tu puno prostora... Akademija likovnih umjetnosti?

Btw. I ja znam roditelje djeteta koje je otišlo studirati arhitekturu u Dansku, osim toga još jednu obitelj čije je dijete tamo na studiju turističkog managementa. Ima toga sve više...
    Što se agronomije tiče, može raditi u srednjoj školi, faksu, ministarstvu, pokojoj poljoapoteci (nek računa nošenje vreća) ili najbolje, vlastiti OPG. Šumarstvo - Hrvatske šume. Dobro razmišlja što neće čuti.
    Studirala sam agronomiju voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo pa pričam iz vlastitih cipela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •