Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je stvarno muka od ovog "cirkusa" sa školom. U našoj bi, navodno, bili mješoviti razredi, bez njene učiteljice, a "nastava" bi bila u obliku gledanja škole na trećem i nakon toga bi rješavali listiće koje im pripremi njihova učiteljica. Voditi dijete u školu da gleda TV nije mi na kraj pameti, stvarno su se potrudili da djecu nitko ne dovede.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stvarno muka od ovog "cirkusa" sa školom. U našoj bi, navodno, bili mješoviti razredi, bez njene učiteljice, a "nastava" bi bila u obliku gledanja škole na trećem i nakon toga bi rješavali listiće koje im pripremi njihova učiteljica. Voditi dijete u školu da gleda TV nije mi na kraj pameti, stvarno su se potrudili da djecu nitko ne dovede.
    ovo je baš inat
    kao, znam da je to moj posao, al pustit da ga netko drugi radi dok je samo gledam u zid
    prestrašno

mi mlađu šaljemo, starijeg ne.
    jučer sam se sto puta predomislila, informacije s vijeća roditelja su apokaliptične i shizofrene i šire paranoju. Na kraju me njena učiteljica ohrabrila. S njom će biti (kako stvari sada stoje) još jedna učenica iz razreda, al imamo vremena do 20h da odlučimo, pa ih se možda nabere još.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je baš inat
    kao, znam da je to moj posao, al pustit da ga netko drugi radi dok je samo gledam u zid
    prestrašno

mi mlađu šaljemo, starijeg ne.
    jučer sam se sto puta predomislila, informacije s vijeća roditelja su apokaliptične i shizofrene i šire paranoju. Na kraju me njena učiteljica ohrabrila. S njom će biti (kako stvari sada stoje) još jedna učenica iz razreda, al imamo vremena do 20h da odlučimo, pa ih se možda nabere još.
    Ja se baš ne bih složila s ovim...mislim da je to jedini način da se osiguraju jednaki uvjeti za djecu koja su u školi i ona koja su doma...jer tko će mojima, a i ostalima koji su doma objašnjavati i voditi nastavu...ja se trudim koliko mogu i znam i najvažnije stignem, ali to sigurno nije isto kao kad učiteljica vodi nastavu
    ali za ovo odgovaranje roditelja da ne šalju djecu, a djeca budu sama doma, to mi je KOMA
    Posljednje uređivanje od llella : 05.05.2020. at 17:18

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se baš ne bih složila s ovim...mislim da je to jedini način da se osiguraju jednaki uvjeti za djecu koja su u školi i ona koja su doma...jer tko će mojima, a i ostalima koji su doma objašnjavati i voditi nastavu...ja se trudim koliko mogu i znam i najvažnije stignem, ali to sigurno nije isto kao kad učiteljica vodi nastavu
    ali za ovo odgovaranje roditelja da ne šalju djecu, a djeca budu sama doma, to mi je KOMA
    jedini način je da se cijeli obrazovni sustav spusti na nižu razinu?
    ne razumijem, ako je učiteljica pristuna s djecom, primjereno je da im dovuče televizor i posjedne ih ispred njega kako bi se osigurali jednaki (lošiji) uvjeti?
    Jel im onda učiteljica smije objasniti i samo ono što i ostali roditelji znaju? Pa ako roditelji ne znaju objasniti svojoj djeci koja su kod kuće, neka djeca pričekaju da dođu doma, pa kažu mami, pa mama nazove učiteljicu...jer to je to što govoriš, to su jednaki uvjeti
    da mi upali školu na trećem djetetu, momentalno bih zvala ministarstvo, a bome i Vrapče

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •