Stranica 20 od 59 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2947

Tema: Online nastava

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene rastuzuje i ljuti kad ovo pročitam, kako to može biti u interesu djece?
    Kruto i neljudski.
    Obaveze se trebaju odrađivati i to nitko ne spori, ali ultimatumi su neprihvatljivi.
    Djeca i svi mi skupa smo se našli u teškoj situaciji i mislim da se MORA imati dovoljno fleksibilnosti da bi se olakšalo najranjivijima.
    Mi nikad prije 17 ili 18, 19 sati ne pošaljemo svu zadaću - odradi s HTV 3 sama, provježba linkove koje učiteljica stavi a onda skupa još prolazimo popodne iza posla što treba. Ona je 2. r. i vidim da ne može, a i ne treba sve sama.
    Starija ima svoje obaveze i uopće mi ne pada na pamet da još mlađu poučava pride.
    U školu neće ići isključivo zbog zdravstvenih razloga a da mislim da su zakinute ovakvom nastavom, mislim.
    I neka škole puste ljude koji imaju svoje razloge i šalju djecu u školu, ako je takav stav epidemiologa onda to organiziraj i gotovo.
    A ne da se roditelj ima osjećati kao neki krimos i uz sve stresove još i o tome glavu razbijati. I ići na posebne razgovore. Užas.
    Čuli bi me i ministrica i dtžavni tajnici i stručna služba i mediji ako treba. Pa što je to, pedagoški pristup ili samovolja?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ajme majkooo
    Cure drage saljem veliki hug, držite se!
    ne mogu ni zamisliti da mi se to desi, da se vrsi pritisak na mene iz skole, uuuh

ja bi to sve u novine!
    Kaj je previse je previse

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    I kaj je nato rekla Mitovski?
    Napisala je u redu i da ne brinem

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Na webu naše škole su napisali da će nastava stranih jezika, vjeronauka i glazbenog i dalje biti na daljinu, a učiteljica je dodala da, ako većina ostaje kući, neće biti obrade novog gradiva u školi, nego samo ponavljanje. Glavni dio škole i dalje na daljinu.
    Također nema tjelesnog, ni izlaska na odmor

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas iz općih predmeta trebaju zadaću poslati do sutra u 10, ali je učiteljica rekla ako slučajno i za kasne da uz roditeljsko obrazloženje prihvača

njemački je večinom do nedelje navečer

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Na webu naše škole su napisali da će nastava stranih jezika, vjeronauka i glazbenog i tjelesnog i dalje biti na daljinu, a učiteljica je dodala da, ako većina ostaje kući, neće biti obrade novog gradiva u školi, nego samo ponavljanje. Glavni dio škole i dalje na daljinu.
    Također nema tjelesnog, ni izlaska na odmor
    to je za sve na daljinu bez obzira jel idu ili ne idu u školu

a zašto ne bi išli s novim gradivom? i sad je bilo novog gradiva

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kako sad stvari stoje, nas ce bit jedini u razredu. Ucitelj me uvjerio da ce mu biti dobro i da nece bit psiholoskih ni ikakvih problema zbog toga sto je sam. I dalje ga saljemo. Nadam se da ce mu se jos netko pridruziti nakon prva dva tjedna.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nakon dva tjedna se formira nova grupa

I ja mislim da mu neće biti loše,napisala sam gore i dost primjera

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Da, al on moze ostati i u novoj grupi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Naravno da može

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Kako sad stvari stoje, nas ce bit jedini u razredu. Ucitelj me uvjerio da ce mu biti dobro i da nece bit psiholoskih ni ikakvih problema zbog toga sto je sam. I dalje ga saljemo. Nadam se da ce mu se jos netko pridruziti nakon prva dva tjedna.
    Svaka čast- ja sam odustala.
    I stariji i mlađi bi bili jedini u razredu, s tim da je od jednog učiteljica imala sramotan roditeljski u kojem je doslovno emocionalno ucjenjivala roditelje, koji su popustili i ne šalju djecu u školu. Meni je rekla da zbog jednog djeteta neće dolaziti, i da može ići kod druge učiteljice u drugi razred.
    Od drugog djeteta je učiteljica rekla da ona želi dolaziti zbog njega, i da mu ništa neće faliti.
    Ali kako djetetu objasniti da će sjediti s drugom djecom u nekom drugom razredu?
    Sve skupa grozno.
    Očito je bolje da budu po 10h sami doma na mobitelu i TV-u.
    A zanimljivo kako se roditelji na boje za djecu da će se zaraziti vani, gledam ih kroz prozor, 20-ak se igra cijeli dan ispred zgrade, skaču jedno po drugima, nema socijalne distance, i to je ok.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 05.05.2020. at 15:00

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je stvarno muka od ovog "cirkusa" sa školom. U našoj bi, navodno, bili mješoviti razredi, bez njene učiteljice, a "nastava" bi bila u obliku gledanja škole na trećem i nakon toga bi rješavali listiće koje im pripremi njihova učiteljica. Voditi dijete u školu da gleda TV nije mi na kraj pameti, stvarno su se potrudili da djecu nitko ne dovede.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jesu vama uciteljice javile kako ce se odrzavat nastava i koliko ce djece biti.
    Moj bi isto trebao u skolu, al jos nam nitko ne daje nikakve informacije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ljudi...---604151.html

nedavno smo govorili o ovome pa je bilo rečeno u nekoliko postova "tko im je kriv" i"sami su si krivi" što nemaju internet
    ...

"Gotovo svaki drugi čovjek u svijetu ne koristi internet, po UN-ovoj agenciji za internet i telekome (ITU)."

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu vama uciteljice javile kako ce se odrzavat nastava i koliko ce djece biti.
    Moj bi isto trebao u skolu, al jos nam nitko ne daje nikakve informacije
    Kod nas je išla opća info na razini škole,oni koji idu u školu moraju do četvrtka javiti da idu ,u petek potpisuju izjave i onda se formiraju grupe

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pogledaj možda je info na stranici škole ili u neželjenoj pošti

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stvarno muka od ovog "cirkusa" sa školom. U našoj bi, navodno, bili mješoviti razredi, bez njene učiteljice, a "nastava" bi bila u obliku gledanja škole na trećem i nakon toga bi rješavali listiće koje im pripremi njihova učiteljica. Voditi dijete u školu da gleda TV nije mi na kraj pameti, stvarno su se potrudili da djecu nitko ne dovede.
    ovo je baš inat
    kao, znam da je to moj posao, al pustit da ga netko drugi radi dok je samo gledam u zid
    prestrašno

mi mlađu šaljemo, starijeg ne.
    jučer sam se sto puta predomislila, informacije s vijeća roditelja su apokaliptične i shizofrene i šire paranoju. Na kraju me njena učiteljica ohrabrila. S njom će biti (kako stvari sada stoje) još jedna učenica iz razreda, al imamo vremena do 20h da odlučimo, pa ih se možda nabere još.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma dobili smo mi izjave za potpisat, al vidim da tu neki spominju da znaju koliko ce ih biti iz razreda.
    Ja znam samo za jos jednu mamu da salje dijete u skolu, a uciteljica jos nista ne spominje

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dobili smo mi izjave za potpisat, al vidim da tu neki spominju da znaju koliko ce ih biti iz razreda.
    Ja znam samo za jos jednu mamu da salje dijete u skolu, a uciteljica jos nista ne spominje
    ne spominju ni nama ništa službeno, ono što znam sam sve neformalno doznala od učiteljice ili drugih roditelja

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo se izjasnjavali u whatsapp grupi pa tako znamo

Sent from my iPhone using Tapatalk

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas se neće znati koliko ih je u razredu do kraja tjedna jer su dali uz šansu za odluku i malo bolje objašnjenje

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo se izjasnjavali u whatsapp grupi pa tako znamo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ovako i mi.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kod nas u cijeloj školi samo dvoje djece, braća iz iste obitelji. Mami su nisu ništa posebno rekli ili ju odgovarali, ali ona je na sto muka sama sa sobom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zakaj ? Klinci budu bar bili skupa u grupi

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je baš inat
    kao, znam da je to moj posao, al pustit da ga netko drugi radi dok je samo gledam u zid
    prestrašno

mi mlađu šaljemo, starijeg ne.
    jučer sam se sto puta predomislila, informacije s vijeća roditelja su apokaliptične i shizofrene i šire paranoju. Na kraju me njena učiteljica ohrabrila. S njom će biti (kako stvari sada stoje) još jedna učenica iz razreda, al imamo vremena do 20h da odlučimo, pa ih se možda nabere još.
    Ja se baš ne bih složila s ovim...mislim da je to jedini način da se osiguraju jednaki uvjeti za djecu koja su u školi i ona koja su doma...jer tko će mojima, a i ostalima koji su doma objašnjavati i voditi nastavu...ja se trudim koliko mogu i znam i najvažnije stignem, ali to sigurno nije isto kao kad učiteljica vodi nastavu
    ali za ovo odgovaranje roditelja da ne šalju djecu, a djeca budu sama doma, to mi je KOMA
    Posljednje uređivanje od llella : 05.05.2020. at 17:18

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisu isti razred, 2 su godine razlike.
    Pa glupo joj je da otvaraju školu samo za njih.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kakve to veze ima? Napose ako ih je malo
    Opet se može posvetiti i jednom i drugom
    Da žive na otoku ili malom mjestu tak bi imali nastavu cijele godine
    Nek joj ne bude glupo dapače

O u malom mjestu imaju nastavu cijele godine samo za 1-6 klinaca pa roditeljima nije glupo radi toga
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.05.2020. at 17:21

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se baš ne bih složila s ovim...mislim da je to jedini način da se osiguraju jednaki uvjeti za djecu koja su u školi i ona koja su doma...jer tko će mojima, a i ostalima koji su doma objašnjavati i voditi nastavu...ja se trudim koliko mogu i znam i najvažnije stignem, ali to sigurno nije isto kao kad učiteljica vodi nastavu
    ali za ovo odgovaranje roditelja da ne šalju djecu, a djeca budu sama doma, to mi je KOMA
    jedini način je da se cijeli obrazovni sustav spusti na nižu razinu?
    ne razumijem, ako je učiteljica pristuna s djecom, primjereno je da im dovuče televizor i posjedne ih ispred njega kako bi se osigurali jednaki (lošiji) uvjeti?
    Jel im onda učiteljica smije objasniti i samo ono što i ostali roditelji znaju? Pa ako roditelji ne znaju objasniti svojoj djeci koja su kod kuće, neka djeca pričekaju da dođu doma, pa kažu mami, pa mama nazove učiteljicu...jer to je to što govoriš, to su jednaki uvjeti
    da mi upali školu na trećem djetetu, momentalno bih zvala ministarstvo, a bome i Vrapče

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se baš ne bih složila s ovim...mislim da je to jedini način da se osiguraju jednaki uvjeti za djecu koja su u školi i ona koja su doma...jer tko će mojima, a i ostalima koji su doma objašnjavati i voditi nastavu...ja se trudim koliko mogu i znam i najvažnije stignem, ali to sigurno nije isto kao kad učiteljica vodi nastavu.
    To je tek degradacija ucitelja. Da stoje u skoli i gledaju kako djeca gledaju tv i rjesavaju listice. Ja mislim da nijedan savjesni ucitelj/uciteljica ne bi pristao na to.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mislim naravno da nije isto kad učiteljica objašnjava i kad mama objašnjava, u tome i jeste poanta, zato bi i trebali ići u školu
    al to nije razlog da se kazni djecu koja idu u školu, tako da bulje u TV
    wtf?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ljudi...---604151.html

nedavno smo govorili o ovome pa je bilo rečeno u nekoliko postova "tko im je kriv" i"sami su si krivi" što nemaju internet
    ...

"Gotovo svaki drugi čovjek u svijetu ne koristi internet, po UN-ovoj agenciji za internet i telekome (ITU)."

Da i bilo je meni osobno napisano da pišem "anedoktalne argumente". Jako ružno.
    Na tu temu:
    danas moja kći piše veliki i jako važni kolokvij iz najjačeg i najzahtjevnijeg predmeta i priča mi kakve su im upute poslali i kako im je sve preračunato u sekundu (valjda da ne bi bilo varanja, prepisivanja)
    Ok, pitam ja nju, a kaj s onima koji nemeju internet ili im je spor/loš/puca?
    Ajoj, mama. Grozno im je. Priča mi kolegica kako ima neki jako loš internet preko Bneta i da joj stalno puca veza pa onda mora slikati ekran i slati profesorima i poslije se s njima natezati...reče mi kći.
    dakle, diskriminacija. Diskriminacija onih koji nemaju.
    Jadna djeca, jadni ljudi, jadni roditelji koji su sad prisiljeni nabijati si troškove, a možda su na minimalcu ili bez posla.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ministrica je donijela odluku da se svi učitelji/ce moraju prilagoditi dinamici rada HRT3.
    Lupam, ako je učiteljica X sa svojim drugašićima došla do množenja brojem 8, obradila imenica i naučila vazdazelenu šumu, a TV učiteljica još množi brojem 6, nije dotaknula imenice i tumači listopadnu šumu, onda se svi učenici tog razreda (recimo da ih je troje u školi, a dvadeset troje doma on line) moraju vratiti na množenje brojem 6, gradivo prije imenica i na listopadnu šumu.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo je sve skupa veliki cirkus.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    mislim naravno da nije isto kad učiteljica objašnjava i kad mama objašnjava, u tome i jeste poanta, zato bi i trebali ići u školu
    al to nije razlog da se kazni djecu koja idu u školu, tako da bulje u TV
    wtf?
    Ti si napisala da je to inat, ja sam rekla da mislim da nije..nego da se pokusava cim vise izjednaciti djecu koja su doma i koja su u skoli...
    Jer su inace kaznjena ona djeca koja ostaju doma...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja i dalje mislim da jeste inat škole ili nastavnog osoblja ili pojedinog nastavnika
    jer ne znam koji je drugi razlog da se umjesto dostupne žive interakcije (o kojoj god nastavnoj jedinici se radilo, čak i ako je već obrađena) pušta TV program

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mislim, u jednakoj mjeri im mogu isključit i struju u školi jer neka djeca žive bez struje
    kako bi svi imali jednake uvjete rada

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ali ovdje se radi o tome da će većina djece biti doma...i da su i ovako zakinuta jer nema interakcije i društva i svega ostaloga što nosi škola, a sada, jer ostaju doma i štite one koji su ugroženi, neka još budu kažnjeni time da dobivaju manje od nekolicine koja će ići u školu...
    i ne mislim da bi oni koji su u školi trebali buljiti samo u TV, a učiteljica ništa da ne objašnjava, nego da nastava u školi ne može biti kao i inače, nego se treba prilagoditi više onima koji su doma, jer oni su u večini

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa pucanje interneta je sasvim realna situacija, čak ni nema veze s onime tko ima/nema.
    Mi smo daleko od toga da bih se žalila na uvjete kod kuće, tehnološki smo sasvim dobro opremljeni, pa ipak, kad se ujutro susretnu Loomen, sat preko Zooma i MM-ovo spajanje na baze i servere, internet nam puca svakodnevno. Ok, problem se brzo riješi, ali da se pišu testovi, bogme bi bilo svakako.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je neugodno slusati i citati kakvim se emocionalnim dramama sluze ljudi iz struke samo da bi odgovoriti roditelje od slanja djece u skolu. Strasno nesto.
    Ako situacija bude ovako epidemioloski mirna na jesen.
    I ako ne organiziraju povratak djece na direktnu nastavu ( na dva dana u tjednu , na skracene sate, na smanjene razrede kako god) biti cu prva na ulici koja ce to zahtjevati.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da je ipak ovo što čokolada piše - nije pojedinačni inat, nego uputa od ministarstva. Učiteljica od M je inače vrijedna i ima puno kvaliteta, ali isto nas je po meni besramno odgovarala od slanja djece u školu. I napisala je isto - da se u školi mora pratiti hrt 3. Ustvari, glavna greška je po meni očajna komunikacija, gdje je na sjednici vlade bilo rečeno da kreće škola, a zapravo ne kreće škola, nego ispomoć roditeljima. Što je isto možda ok varijanta, ako epidemiološki nije opravdano da krene regularna škola. Ali je tako onda trebalo i reći. Veći broj roditelja kreće raditi, jasno nam je da ne mogu sva djeca sama doma savladati program, za takvu djecu osigurava se mogućnost praćenja online nastave pod nadzorom u školi.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ipak ovo što čokolada piše - nije pojedinačni inat, nego uputa od ministarstva. Učiteljica od M je inače vrijedna i ima puno kvaliteta, ali isto nas je po meni besramno odgovarala od slanja djece u školu. I napisala je isto - da se u školi mora pratiti hrt 3. Ustvari, glavna greška je po meni očajna komunikacija, gdje je na sjednici vlade bilo rečeno da kreće škola, a zapravo ne kreće škola, nego ispomoć roditeljima. Što je isto možda ok varijanta, ako epidemiološki nije opravdano da krene regularna škola. Ali je tako onda trebalo i reći. Veći broj roditelja kreće raditi, jasno nam je da ne mogu sva djeca sama doma savladati program, za takvu djecu osigurava se mogućnost praćenja online nastave pod nadzorom u školi.
    Slažem se u potpunosti s tobom

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ovaj "povratak u školu" je teški kaos već i prije početka. Ako je situacija sad takva da dozvoljava pohađanje škole, trebali su ih normalno otvoriti. A ako ipak nije, onda nije trebalo ni forsirati povratak djece u školu pod ovako ograničavajućim uvjetima.
    Uostalom, ako su službeno otvorena dječja igrališta i parkovi (a jesu, rečeno je tako, i danas sam vidjela parkić pred kućom prepun djece), koja je logika da djeca koja idu u vrtić/školu moraju držati strogu distancu, a u parkićima se smiju zajedno igrati?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ali ovdje se radi o tome da će većina djece biti doma...i da su i ovako zakinuta jer nema interakcije i društva i svega ostaloga što nosi škola, a sada, jer ostaju doma i štite one koji su ugroženi, neka još budu kažnjeni time da dobivaju manje od nekolicine koja će ići u školu...
    i ne mislim da bi oni koji su u školi trebali buljiti samo u TV, a učiteljica ništa da ne objašnjava, nego da nastava u školi ne može biti kao i inače, nego se treba prilagoditi više onima koji su doma, jer oni su u večini
    Prvo i osnovno , potpuno je jasno da su i kad idu svi u skolu u normalnim okolnostima neka djeca zakinuta.
    Tisucu je okolnosti koje na to utjecu u skoli i izvan nje.
    Sad dolazimo.do cinjenice da je punooooo vise djece zanuto nastavom na daljinu je je vrlo jasno da niti svima nisu nastsvnici , niti sva djeca imaju iste okolnosti i sposobmosti loviti na daljinu.
    Ova prica sa programim i televizijo. Je samo jos jedan dobar izgovor kako odgovoriti roditelje da uopce pomisle dovesti dijete. Miniranje same ideje u startu uz sve ostale mine . I onda patnicki ton : " ucitelji nisu tete cuvalice. Skola nije cuvaliste."
    Sreca da su odjednom preko noci roditelji naglo postali kompetentni poucavati djecu u kojem god razredu treba.
    Steta sto im onda nisu prepustili da samo.odlucuju o kurilulumu i tempu. Jer gle cuda neki i rade izvan kuce.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Oprostite, ja se evo doista osjećam posve ludom. Nakon ovoga što Sirius spominje, dakle besramnog ucjenjivanja (kako možemo ne misliti na nastavnike, kako možemo ne misliti na TRAUME IZ DJETINSTVA KOJE ĆE OBILJEŽITI CIJELI ŽIVOT), nakon svog tog njasra roditelj donese odluku da dijete ide u školu, i onda mu tamo kažu, ali nećemo ništa predavati jer znate djeci koja su kod kuće nema tko predavati pa da budemo solidarni. Takva razmišljanja samo podupiru stavove da se radi o čuvaonici djece.
    Uopće ne govorim o nastavnim jedinicama koje obrađuju, fakat mi to nije važno, boli me kiki hoće li po deseti put ponavljati vijesnike proljeća, ali ako im puštaju TV pored ŽIVOG i ZDRAVOG UČITELJA KOJI STOJI PORED NJIH, samo kako se ne bi doveli nejednakost s onima koji su doma - pa ne znam, evo mene strpajte u vrapče, ali meni to nije normalno.

Ako šaljem dijete u školu ne šaljem ga da ga tamo čuvaju, nego da dobije kakvo takvo obrazovanje. Televizor nije primjereno obrazovanje pored pristunog nastavnog osoblja.
    Posljednje uređivanje od betty blue : 05.05.2020. at 18:53

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ministarstvo skolstva je takva smijurija da bi trebali smisliti novu rijec u hrvatskom jeziku da bi to pristojno mogli opisati.
    To minidtarstvo ne sluzi nikome . Nego je samo sebi svrha.
    Posljednje uređivanje od sirius : 05.05.2020. at 18:54

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je sve skupa veliki cirkus.
    Već i sad su velike razlike i obradi gradiva

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ministsrstvo skolstava je takva smijurija da bi trebali smisliti novu rijec u hrvatskom jeziku da bi to pristojno mogli opisati.
    To mistrastvo ne sluzi nikome . Nego je samo sebi svrha.
    Pa nisam ja napisala da znači da je dobro, ako je od ministarstva :D

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj "povratak u školu" je teški kaos već i prije početka. Ako je situacija sad takva da dozvoljava pohađanje škole, trebali su ih normalno otvoriti. A ako ipak nije, onda nije trebalo ni forsirati povratak djece u školu pod ovako ograničavajućim uvjetima.
    Uostalom, ako su službeno otvorena dječja igrališta i parkovi (a jesu, rečeno je tako, i danas sam vidjela parkić pred kućom prepun djece), koja je logika da djeca koja idu u vrtić/školu moraju držati strogu distancu, a u parkićima se smiju zajedno igrati?
    Jer su u zatvorenom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa nisam ja napisala da znači da je dobro, ako je od ministarstva :D
    Ma znam da nisi . I meni je jasna ogorcenost u sustavu na ispade i neorganiziranost u ministarstvu.
    Ali sestro mila , u javnost na razne nacine izlaze ravnatelji i nastavnici, ili salju poruke roditeljima djece iz svoje skole...i cvile , ono doslovno da se ne moze raditi pod ovakvim mjerama ( iz 1001 razloga) i da bi im zivot visio o koncu kad bi sad usli u skole sa 9 ( devet!) djece u 30 kvadrata i sjedili u istoj prostoriji dok klinci bulje u tv.
    Bas me zanima hoce li svi isto tako cviliti na jesen? Jer niti tada nece biti nista bolje ili drugacije. Bojim se da ce korona biti mala beba ako bjesni roditelji shvate da djecu opet moraju zbrinjavati i poucavati sami doma.
    Posljednje uređivanje od sirius : 05.05.2020. at 19:03

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Neka me netko ispravi ako griješim, ali shvatila sam da je postotak gradiva koje se obrađuje putem HRT3 zapravo jako mali u odnosu na nastavni plan tj. udžbenike i živu školu. Dakle, ne samo da program nije vremenski usklađen, nego je i maksimalno pojednostavljen, odnosno nedostatan.

Povratak u škole - DA, ako se normalno nastavlja s radom gdje su stali, ako se popune nastale rupe u znanju, ali nikako ako se MORA blejati u TV.
    Dajem glavu da će biti učitelja koji će vrlo savjesno raditi ujutro (zanemarivši TV) i jednako tako savjesno postavljati lekcije popodne i sve skupa navečer ispravljati i davati povratne informacije, ali s druge će strane biti veliki dio jutarnjih i popodnevnih "gledača televizije". Niti će prvi biti pohvaljeni i plaćeni za dvostruki posao, niti će drugi biti "loši". Ministarstvo se neće buniti ni na jedne ni na druge s tim što će se prvi razboljeti i to ne od korone.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •