Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja uopće ne podržavam način na koji se ovo sve radi...i mislim da je ovaj "povratak" u školu čista glupost, i da sad kažu da u školu mogu sva djeca koja žele, a da mi pri tom ne nabijaju krivnju da zašto šaljem djecu u školu, a imaju s kime biti doma, ja bih odmah poslala djecu u školu, jer prvo djeca to stvarno već sad žele, a drugo niti su one, a ni mi u ugroženoj skupini...
    ali isto tako i dalje ostajem kod toga da će ukoliko par djece, možda čak i jedno u nekim školama, imati normalnu nastavu, ostala djeca koja su doma biti nepravedno zakinuta

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    ali isto tako i dalje ostajem kod toga da će ukoliko par djece, možda čak i jedno u nekim školama, imati normalnu nastavu, ostala djeca koja su doma biti nepravedno zakinuta
    ali takav način razmišljanja - spuštanje na najniži nivo kako bismo izbjegli nejednakosti - nema smisla niti se na taj način ikud napreduje.
    pravedno bi bilo da cijeli obrazovni sustav potiče roditelje da dovedu djecu u školu jer će obrazovni sustav pronaći način da sva djeca koja dođu dobiju primjereno obrazovanje uz poštivanje epidemioloških mjere u najvećoj mogućoj mjeri. pravedno bi bilo da sva djeca koja ostaju doma dobivaju jednaku kvalitetu obrazovanja, ali ni to nije točno. Jer ne gledaju sva djeca samo školu na trećem uz upute učitelja, nego neka djeca (nižih razreda!) imaju Teams imaju Zoom, imaju doslovno nastavu svaki dan, jer su njihovi učitelji angažirani - iako to nisu obvezni. Moje dijete je zakinuto sve ove tjedne jer nema takvu nastavu. Da tražim da drugi učitelji prestanu držati nastavu preko Teamsa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •