I Francuzima počinje nastava i oni koji birati ići u školu ili ne,a nemaju ni našu ministricu ni stožer
I Francuzima počinje nastava i oni koji birati ići u školu ili ne,a nemaju ni našu ministricu ni stožer
Meni se čini da je ovo sa školom ispalo naopako samo zato što je došlo prerano s obzirom na karantena trenutak. Da nije kraj godine tako blizu, da je npr. sad sredina ožujka... I da su prvo otvorili frizere, pa kafice, shoping centre i parkove, pa tek onda škole, ništa od ovog se ne bi dogodilo.
Samo da nisu skole tako bacili u prvi plan, ne bi 80% roditelja u prva dva dana nakon toga graknulo (i ja među njima), "neće im naša djeca biti kunići". Da su najavili otvaranje skola 2 tjedna kasnije, vjerojatno bi bilo drugacije. Jedino valjda to nije u skladu s cinjenicom "roditelji se vracaju na posao".
Mislim ja ne razumijem kako ti koji rade dolaze po djecu u školu? Bake i djedovi ne mogu, ni starija braća, pa tko onda ako su roditelji na poslu? Evo, stvarno me zanima.
Kod nas nema nikakvog uvjeta na to tko je ta odrasla osoba. Nigdje ne stoji dobno ogranicenje niti da mora biti clan kucanstva.