Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se te ludosti lako presijeku tako što se uvede OBAVEZAN povratak djece u školu, osim za one sa zdravstvenim problemima.
    Kad bi imao ko presjeći, jel.
    ja se iskreno nadam da to što nije "presječeno" ne bude razlog da djeca ne idu u školu

i imam osjećaj da čak i kad se presječe će biti izgovora tipa: a samo su dva tjedna do kraja nastave, ovo nema smisla

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ja se iskreno nadam da to što nije "presječeno" ne bude razlog da djeca ne idu u školu

i imam osjećaj da čak i kad se presječe će biti izgovora tipa: a samo su dva tjedna do kraja nastave, ovo nema smisla
    Pa misliš da osnovnoškolsko obrazovanje nije obavezno, da bi svi slali djecu u školu?
    Bojim se da ostavljanje roditeljima na volju hoće li ili neće poslati djecu u školu, vodi u kaos.
    Mislim da u Sloveniji nije bilo ostavljeno roditeljima na izbor, već je bilo obavezno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo, ja ću sad bubnuti i ostati živa.

Kad je već tako kako je i očito ostaje do daljnjeg, zašto predmetna nastava ne bi izgledala ovako (znam da ćete sada naći 1000 zamjerki):

nastavnik je u razredu sam, tumači gradivo , piše na ploču, a djeca od doma svi prate nastavu preko nekog ekrana.

Tu nema nikakvih kontakata, a djeca ipak imaju kakvu - takvu nastavu uživo.

Profa im nakon ispredavanog sata samo zada zadaću, djeca odmah pitaju ako im nešto nije jasno (bez sadašnjih dopisivanja) i eto.

Zapravo sam mislila da će tako nekako biti ova nastava na daljinu.
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 21.05.2020. at 10:49

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    nastavnik je u razredu sam, tumači gradivo , piše na ploču, a djeca od doma svi prate nastavu preko nekog ekrana.

u.
    Neki profači imaju takva predavanja ali samo neki.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.05.2020. at 10:52

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja ću sad bubnuti i ostati živa.

Kad je već tako kako je i očito ostaje do daljnjeg, zašto predmetna nastava ne bi izgledala ovako (znam da ćete sada naći 1000 zamjerki):

Profa im nakon ispredavanog sata samo zada zadaću, djeca odmah pitaju ako im nešto nije jasno (bez sadašnjih dopisivanja) i eto.

Zapravo sam mislila da će tako nekako biti ova nastava na daljinu.
    Bio je članak o onoj jednoj učiteljici koja je upravo tako radila i stavljala snimke na YouTube.
    Da, i meni se to činilo super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •