Ja moram priznati da me nije toliko intresirao rast i razvoj Nine Raspudica, pa ne znam jel fakat bio lijevi i tomu slicno. Znam da je Feralovce bez jednog argumenta proglasio moralni kompromitiranim ljudima- tako on valjda postuje razlicita misljenja. Niti sam na temi vidjela da ga je netko proglasio fasistom.
Ova argumentacija koja se namece da Raspudic nije izgovorio ovako: ZELIM ZABRANITI PRAVO NA POBACAJ, pa mi radi toga nemamo pravo interpretirati njegove kristalno jasne (i gnjusne) izjave o malom broju silovanih zena i sretnim ljudima koje su rodile, mi je posebno bizarna. Uostalom Selak se kad je rekla da joj je muz krivo interpretiran pitalo da pojasni sto je zapravo mislio, pa nije htijela, kao sto ne zeli odgovoriti jeli za zabranu abortusa. Nemam ja nikakve frke s time da su neki ljudi za zabranu abortusa, neka cvate tisucu cvjetova, ali imam problema s time da svoje stavove o zabrani umataju u celofan. Rada Boric kao uvjerena antifasistkinja, feministkinja i ateistkinja nema problema s time da glasacima prezentira svoj identitet u punini i bez autocenzure. Raspudici rade upravo suprotno, a kad ih se zbog toga prozove kao i Skoro pocnu vikati SUDEEEE MIIIIII. Kao i ovdje na temi.