Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Pogledat cu cim stignem, zvuci zanimljivo !
Inace, na linku koji si poslala, iskocio mi je clanak o predstavljanju knjige Martine Mlinarovic Sopta u Splitu na kojem je gostovao Boris Dezulovic. U clanku pise ovako :

Poveznica Martine Mlinarević s Dežulovićem je i višedesetljetna borba koja teče protiv primitivizma, gluposti, nasilja, isključivosti, neravnopravnosti i lopovluka u društvu.

Sound interesting ! Jel se Boris ogradio od poveznice s Martinom Mlinarevic Soptom kad je izasao u javnost njen pokusaj, u talu sa Zeljkom Komsicem, da krivotvore njen zivotopis kako bi mogla dobiti mjesto ambasadorice u Pragu ? Ili snimka na kojoj se predstavlja kao profesorica engleskog jezika i prica kako je vlasnica centra za poducavanje engleskog jezika u Sirokom Brijegu, iako nikada nije bila ni blizu diplome ? Ima li u Novostima neki clanak, kritika, satira na njen racun (ne citamhttps://www.mozemo.hr/vijesti/parlam...ute-za-birace/ redovito Novosti pa ne znam) ?
Ja fakat ne znam, siroko ti internetsko polje, pa istrazuj. Ali mi bome nije jasno niti zasto o tome na ovoj temi- osim ako nam zelis kroz ovakve bizarne crtice dokazati da je Boris Dezulovic paradigmatski primjer moralno kompromitiranog ljevicara?
Jer do sada smo od tebe na ovoj temi dobili da nakon jasnog transkripta Raspudicevih rijeci tumacenje da je sve u oku promatraca te tvrdnju da su Feralovci moralno kompromitirani temeljenu na nekim tvojim saznanjima koje neces dijeliti s populacijom da ne skreces s teme. Ali bi tim saznanjima koje necemo vidjeti trebali vjerovati, dok zdravim ocima i pameti dok citamo Raspudiceve mizogine ispade, ne bi.