Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Prvi postupak uzas bi je bio stres,ne spavanjw toliko tuge..a drugi sam dosla ko da idem napuniti auto na benzisku..jos kolegica u sobi kaze svaka ti cas sta si takva.Nikad nisam do feta ni jajnih ni neznam kako je to poslje.Saznat cu u Mk kakva cu biti.ali sigurno vesela i pozitivna ko i do sada...Rikku ti imas odlican rezultat ne brini..Meni je uvijek dr vikao jedna ali vrijedna i dobra.Cure koje dobivaju puno jajnih uvijek budu lose kvalitete.Cure koje dobivaju manje uvijek imaju barem jednog ili dva odlicna.Kaze da je uvijek tako.Da mu cure sa manje jajnih stanica ostanu od prve ili druge trudne...To mi je jedan dr.privatan reko kod kojeg sam isla..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi postupak uzas bi je bio stres,ne spavanjw toliko tuge..a drugi sam dosla ko da idem napuniti auto na benzisku..jos kolegica u sobi kaze svaka ti cas sta si takva.Nikad nisam do feta ni jajnih ni neznam kako je to poslje.Saznat cu u Mk kakva cu biti.ali sigurno vesela i pozitivna ko i do sada...Rikku ti imas odlican rezultat ne brini..Meni je uvijek dr vikao jedna ali vrijedna i dobra.Cure koje dobivaju puno jajnih uvijek budu lose kvalitete.Cure koje dobivaju manje uvijek imaju barem jednog ili dva odlicna.Kaze da je uvijek tako.Da mu cure sa manje jajnih stanica ostanu od prve ili druge trudne...To mi je jedan dr.privatan reko kod kojeg sam isla..
    Svakako sam dosad puno naučila od svih vas koji ste već nekoliko puta sve prošli. Imate bolji uvid u sve to od nas koji idemo prvi put, a taj prvi put je uvijek ispunjen možda i prevelikim očekivanjima, tj. možda bolje reći prevelikom željom pa onda nastanu i razočarenja. Ali da, uspjeh je i kad se dobije ta jedna oplođena stanica i mislim da ću sutra biti baš sretna s mišlju da se u meni po prvi put u životu nešto možda stvara jer dosad zbog začepljenih jajovoda kod mene nikad nije došlo do prirodne oplodnje. Bit će to jedno novo prekrasno iskustvo, već sama ta misao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •