Stranica 31 od 123 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Leptirice, kad god budeš vadila betu ili radila test, želimo ti dobre vijesti. Nekako se nadam da ti je uspjelo

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti. Ma i ja sam svjesna da je rano, samo sam nekako danas bzvz. Ajd sad mi i malo bolje. Mislim da prije 10 dpt nema smisla. Ili čak i 11. A je li rano da vadim betu na 12 dpt?
    Betu na 12 dnt bez problema mozes raditi, njima dole svejedno trebas javiti betu.
    Danas ti je rano za test i bolje sto ga nisi radila. 10 ili 11 dan ce ti test pokazati ako je trudnoca u pitanju, pa to je vec 13 ili 14 dan od ovulacije. U slucaju ivf postupka se implantacija dogadja malo prije vec kod spontane trudnoce jer je izvrsen transfer embrija, ne treba ga cekati da dodje na pravo mjesto.

Ja sam napisala zasto sam isla raditi test i betu jer sam htjela znati a i nisu ti lijekovi bonboni a i jaku sam stimulaciju primala.
    Ne nagovaram te. Ti radi test kad ti zelis. Samo ti zelim reci da kod trodnevnog embrija implantacija pocinje negdje treci dan i to traje par dana dok se implantira skroz i onda nakon 2 dana po zavrsetku implantacije kucni test iz urina moze pokazati trudnocu, eto tako su meni rekli.
    Znaci kod tebe je implantacija zavrsila treba samo malo sad cekati da se moze ocitati u urinu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku kako si?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jutro....
    Sto se tice implantacije ziva istina da se kod nas koje idemo u postupak to dogadja prije. Kod blastice vam implantacije pocinje isti taj dan kad ste imale transfer i traje negdje 3 dana pa zato se vec nekima na 5 ili 6 dan pokaze na testu crtica, to je 10, 11 dpo. Jos ako je radjen hatching na blastici onda krece odmah sa izlijeganjem.
    Kako je moj dr rekao od 10 savrsenih blastica u prosjeku ce se 3 implantirati i tko to uspije objasniti ce dobiti nobelovu nagradu. Vjerujte u svog dr i svoje embrije i sve negativne ljude izbjegavajte nakon transfera. Smij te se i budite vesele i vjerujte da je uspjelo i da ste trudne i nikako drugacije.
    Neke zene na trudnocu reagiraju visokom betom a neke ne bez obzira sto bi mi pomislile da je u pitanju blizanacka trudnoca.
    Ja nisam imala vrtoglavo veliku betu....400 i nesto a cura na isti dan sto je bila samnom na transferu preko 800.

LF uzet cu tebe u obzir jer si zadnja pisala betu. Ni tvoja nije bila nesto vrtoglavo velika kako to zna biti kod nekoga. I ovo da znate jos, beta vam se ne mora nuzno uduplati u 48 sati, dovoljno je i do 70 posto da bude visa..a nakon 1000 kad predje se sporije dupla.
    Tako da ovo sto je LaraLana pisala da ju nije ponavljala mi ima smisla s obzirom koliko je vas dr smiren.
    U Rijeci se beta vadi na 21 dnt i to je to. Ja bi poludila do tad.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Evo Boban me nazvao upravo i rekao da se jedna oplodila i već sutra idem na transfer.

Zašto tako odmah na transfer, zna li tko?

Nekako stvarno nisam optimistična u vezi toga svega, otpočetka je sve bilo puno prepreka. Ali ok, sad znam kako sve to ide barem.

Danas sam ok, puno lakše hodam i manje me sve dolje boli.
    Posljednje uređivanje od Rikku : 26.08.2020. at 09:14

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Evo Boban me nazvao upravo i rekao da se jedna oplodila i već sutra idem na transfer.

Nekako stvarno nisam optimistična u vezi toga svega, otpočetka je sve bilo puno prepreka. Ali ok, sad znam kako sve to ide barem.

Odlicno jedna ali vrijedna.
    Za to neznam,ali znam kad sam isla kod privatnika i oni vracaju isto 2 dan..Oni znaju,ipak je lijepse u nasem tijelu da se razvije..Drzim fige

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Odlicno jedna ali vrijedna.
    Za to neznam,ali znam kad sam isla kod privatnika i oni vracaju isto 2 dan..Oni znaju,ipak je lijepse u nasem tijelu da se razvije..Drzim fige
    Aha, ok, mislila sam da vraćaju kasnije, hvala na infu Kako bude, očito sam, kao i svi ovdje, spremna na sve i nema odustajanja. Idemo korak po korak.

Zna li tko koliko se mjeseci u Makedoniji radi pauza između stimuliranih IVF-ova?
    Posljednje uređivanje od Rikku : 26.08.2020. at 09:25

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rikku, dobro je to. Nemoj bit obeshrabrena. Jedna se oplodila i jedna je dovoljna. Kad je tako malo oplođenih ide se odmah na transfer jer su bolje šanse da se embrij razvije u prirodnom okruženju nego u loboratoriju, tako da ne žele prepustiti slučaju. I bitno je kolko je staničan. To ćeš sutra saznati, znaju oni što rade.
    Sara 79, da, moja beta je bila 11 dpt blastocista 367, a 14 dpt (kad sam im trebala javiti) je 1223.
    Imala sam te biokemijske i vanmaterničnu i imam jako loša iskustva s betama, svašta je tu bilo, počinjale bi nisko, pa se ne bi duplale...a testove nisam koristila više nakon drugog IVFa.
    Zato sam uvijek za to da se ne vadi prerano. Jasno mi je da se može vidjeti i ranije od toga ali nisam htjela vidjeti još jednu ispod 100.
    Zato sad kad sam vadila ovu zadnju, bila je konkretna i znala sam da je to to
    Posljednje uređivanje od LF2 : 26.08.2020. at 09:25

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku pa sto ja drobim ovdje stalno!?
    Pa meni su uvijek vracali drugi dan...i onda kad sam imala sve 4 oplodjene js.
    Boban voli da se embriji sto prije vrate tamo di im je najbolje a to je kod tebe.
    Zna on vrlo dobro svoj posao i vjeruj mu.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Aha, ok, mislila sam da vraćaju kasnije, hvala na infu Kako bude, očito sam, kao i svi ovdje, spremna na sve i nema odustajanja. Idemo korak po korak.

Zna li tko koliko se mjeseci u Makedoniji radi pauza između stimuliranih IVF-ova?
    Nema,samo pozitivno.Ja mislim 2 ili 3 mj,tako je barem kod nas.Da ti se odmore jajnici i ocistis malo.Da nebi doslo do kotra.Ako je bila polustimulativna moze odmah sljedeci ciklus.Mislim da se vecina njih tako drzi....Pa nemoj vec o tome razmisljati,jer nece biti drugi postupak.Ovaj ti sigurno dobitan

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ženske,kako se vi osecate pred sam transfer??Ja sam u prethodnom pokusaju bila sva uzbudjena a sad tako reći nista:kao da idem na pregled.Pozdrav i podrska svima na ovom divnom forumu i puunnooo slatkih bebica❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Pred transfer, uvijek neko olakšanje što smo dobili kolko smo dobili i što je stimulacija iza mene, pred FET doslovce ko da idem na kavu . A pred zadnji transfer, sad u MK mi se tolko pišalo da nisam opće razmišljala o tome nego di ću se popišati. I bila sam uzbuđena jer s Bobanom ni ne možeš drugačije nego bit vesela i zafrkavati se.
    Ne mogu vam opisati, naravno da je to i zato što mi je uspjelo, ali meni je Acibadem stvarno ostao u super sjećanju.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Ženske,kako se vi osecate pred sam transfer??Ja sam u prethodnom pokusaju bila sva uzbudjena a sad tako reći nista:kao da idem na pregled.Pozdrav i podrska svima na ovom divnom forumu i puunnooo slatkih bebica❤
    Ja se nakon svega ne osjećam uopće uzbuđeno haha. Možda je to i dobro, da sam smirena i da me boli briga, obrnuta psihologija.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rikku, nema razloga da ne budeš smirena. Ne boli, nećeš se mučiti, lijepo će napraviti transfer i drži se uputa i terapije i sve će biti u redu. Sve ti se lijepo potrefilo, na avion ćeš stići, uživaj još malo dok si tamo. Ništa teško ne nosi i bez stresa.
    Nemoj misliti da nije bio dobar postupak, od dvije stanice dobila si jednu oplođenu, to je 50%. Obzirom na tvoju dijagnozu, super je.
    Rekla sam ti i neki dan, ima cura koje bi dobile 10-15 j.s od toga 1-2 za transfer. Glavu gore i smatraj to kao dobrim postupkom.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Rikku

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, nema razloga da ne budeš smirena. Ne boli, nećeš se mučiti, lijepo će napraviti transfer i drži se uputa i terapije i sve će biti u redu. Sve ti se lijepo potrefilo, na avion ćeš stići, uživaj još malo dok si tamo. Ništa teško ne nosi i bez stresa.
    Nemoj misliti da nije bio dobar postupak, od dvije stanice dobila si jednu oplođenu, to je 50%. Obzirom na tvoju dijagnozu, super je.
    Rekla sam ti i neki dan, ima cura koje bi dobile 10-15 j.s od toga 1-2 za transfer. Glavu gore i smatraj to kao dobrim postupkom.
    Ma pozitivna sam ja i dalje, samo sam i vrlo mirna ako bude negativan rezultat, nekako se trenutno ne uzbuđujem oko svega toga, kao da sam u glavi već negdje drugdje. Svakako vrijedno iskustvo koje sam spremna proći ponovo ako trebam. Ne mislim da nije bio dobar postupak, nego pun prepreka, ali sada znam barem kako mi tijelo reagira na sve ovo, da mi desni jajnik ne proizvodi i da se moram pouzdati na lijevi s endometriotičnom cistom, pa ako svaki put i bude jedna oplođena, ok, idem s onim što imam. Mada drugi postupak može biti potpuno drugačiji i razviti više folikula. Sve u svemu, idem na sve dok ne bude bebica u meni

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Rikku, stvarno vjeruj u pozitivno, baš kako ti cure govore... I oplodnja ti je 50%, sto je dosta dobro. Jedan, ali vrijedan. A prepreke si valjda morala imati, tako ti je zapisano. I baš zato će ti biti uspiješno! Sigurna sam! Sretnoooo

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Bravo. Najbitnije si sve složiti u glavi. Vidim da si realna i čvrsto stojiš što se tiče svega. Sad te jedino može iznenaditi bebica

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice, i ja mislim da bez problema možeš vaditi betu 12 dnt kod trodnevnih. I ja sam tako u zadnjem postupku. Niti jedanput u 4 ivf/icsi-a nisam napravila kućni test jer nisam imala hrabrosti.... A i nisam osjećala da će biti pozitivno, pa mi je bilo lakše s betom. Nadam se da će me drugačiji osjećaj drzati i obuzeti totalni optimizam kad krenemo s postupkom u Mk. Pa da će pasti i kućni test prije, hihi....
    Posljednje uređivanje od branca_i : 26.08.2020. at 11:15

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Prvi postupak uzas bi je bio stres,ne spavanjw toliko tuge..a drugi sam dosla ko da idem napuniti auto na benzisku..jos kolegica u sobi kaze svaka ti cas sta si takva.Nikad nisam do feta ni jajnih ni neznam kako je to poslje.Saznat cu u Mk kakva cu biti.ali sigurno vesela i pozitivna ko i do sada...Rikku ti imas odlican rezultat ne brini..Meni je uvijek dr vikao jedna ali vrijedna i dobra.Cure koje dobivaju puno jajnih uvijek budu lose kvalitete.Cure koje dobivaju manje uvijek imaju barem jednog ili dva odlicna.Kaze da je uvijek tako.Da mu cure sa manje jajnih stanica ostanu od prve ili druge trudne...To mi je jedan dr.privatan reko kod kojeg sam isla..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi postupak uzas bi je bio stres,ne spavanjw toliko tuge..a drugi sam dosla ko da idem napuniti auto na benzisku..jos kolegica u sobi kaze svaka ti cas sta si takva.Nikad nisam do feta ni jajnih ni neznam kako je to poslje.Saznat cu u Mk kakva cu biti.ali sigurno vesela i pozitivna ko i do sada...Rikku ti imas odlican rezultat ne brini..Meni je uvijek dr vikao jedna ali vrijedna i dobra.Cure koje dobivaju puno jajnih uvijek budu lose kvalitete.Cure koje dobivaju manje uvijek imaju barem jednog ili dva odlicna.Kaze da je uvijek tako.Da mu cure sa manje jajnih stanica ostanu od prve ili druge trudne...To mi je jedan dr.privatan reko kod kojeg sam isla..
    Svakako sam dosad puno naučila od svih vas koji ste već nekoliko puta sve prošli. Imate bolji uvid u sve to od nas koji idemo prvi put, a taj prvi put je uvijek ispunjen možda i prevelikim očekivanjima, tj. možda bolje reći prevelikom željom pa onda nastanu i razočarenja. Ali da, uspjeh je i kad se dobije ta jedna oplođena stanica i mislim da ću sutra biti baš sretna s mišlju da se u meni po prvi put u životu nešto možda stvara jer dosad zbog začepljenih jajovoda kod mene nikad nije došlo do prirodne oplodnje. Bit će to jedno novo prekrasno iskustvo, već sama ta misao

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku pa sto ja drobim ovdje stalno!?
    Pa meni su uvijek vracali drugi dan...i onda kad sam imala sve 4 oplodjene js.
    Boban voli da se embriji sto prije vrate tamo di im je najbolje a to je kod tebe.
    Zna on vrlo dobro svoj posao i vjeruj mu.
    Rikku sve sam ti napisala ovdje a i LF ti je sve lijepo napisala kao i sve cure sto ti daju podrsku i optimizam.

Jesi procitala sto je forumasica napisala gore da od 10 savrsenih blastica se u prosjeku 3 implantiraju! I sto bi ti onda znacilo da imas npr 4 blastice!?
    Znaci treba imati i puno srece i te kakve u ovom trnovitom putu.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 26.08.2020. at 12:04

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    slažem se s curama. Vjerujem da oni znaju što rade. I bolje je da je mrva u tebi nego u labu, zato 2. dan. Samo hrabro i pozitivno.
    Ja ok curke. I danas imam tog nečeg na ulošku. Iako kažem, to je toliko neprimjetno i malo da uopće ne znam što bi moglo biti. Niti crveno niti smeđe. Pričam jučer mužu kak sam bzvz. Kaže on:"Mi smo napravili sve što smo mogli." istina je to. Naše je da učinimo sve što možemo, a ostalo je u rukama nekoga/nečega drugoga. Kako tko vjeruje. Mislim da ću u sub možda vaditi betu ali priv. Moram samo vidjeti tko radi u Zg subotom. I falit će mi Estrofem par tbl, to ću uzeti. Ako beta bude ok u sub, onda ću i u pon vaditi. Mislila sam u pon pa srijedu ali srijedu ne mogu nikako pobjeći s posla tako da je sub u igri.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Većina privatnih laboratorija ti rade u subotu, ovisi u kojem si dijelu grada. Cijena 150 kn.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 26.08.2020. at 12:19

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Rikku sve sam ti napisala ovdje a i LF ti je sve lijepo napisala kao i sve cure sto ti daju podrsku i optimizam.

Jesi procitala sto je forumasica napisala gore da od 10 savrsenih blastica se u prosjeku 3 implantiraju! I sto bi ti onda znacilo da imas npr 4 blastice!?
    Znaci treba imati i puno srece i te kakve u ovom trnovitom putu.
    Svakako, slažem se, treba imati puno sreće, a ova moja jedna je super! Mislim da, kao što napisah, prvi put imamo prevelika očekivanja, a ja sam imala jer već godinu i pol pripremam tijelo za sve ovo (promjena prehrane, vitamini, voće i povrće, samo domaći uzgoj za sve, detoks alga, praćenje unosa potrebnih stvari, regulacija hormona, hodanje svaki dan, plaćeni tretmani za tijelo i zdjelicu, ma još sto čuda), pa mi se valjda jedna učinila malo od njih 5 što sam imala i sve te prepreke. Kao ono, pa sve sam učinila, a na kraju mi tijelo tako vrati. No treba biti realan i svjestan situacije i sutra uživati u misli da je nešto živo u meni

Leptirice, držimo ti figeeeee
    Posljednje uređivanje od Rikku : 26.08.2020. at 12:27

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Bayer lab ti radi subotum imaju na ilici i na bundeku..ima jos nekih samo googlaj

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Tako je, gotovo svi labosi rade subotom!

Cure imate tu na forumu di cure poklanjaju ostatak lijekova pa pogledajte, ima i na forum.hr

Leptirica ja bi se cula svakako s njima dole nakon vadjenja bete pa vidi dal traze ponavljanje!
    Zasto bi isla dva puta placati ako to nije potrebno jer je poznato da Sistina ne trazi ponavljanje, bar su cure tu pisale.
    Niti pravilno niti nepravilno duplanje ti ne garantira urednu trudnocu. Svasta sam tu procitala na zalost.
    Sve vise razumijem njih dole i podrzavam to jedno vadjenje i cekanje uzv na 21 dnt da se sto manje stresira i uziva u trudnoci.

LF razumijem sve sto si napisala. Samoj mi je tek 7-mi ivf postupak uspio bez ikada iti jednog smrzlica.

Ovo jos da napisem da na Ceskoj temi ima zena da cak vise donrica promjene dok im ne uspije. Tesko za vjerovati ali je na zalost tako. Pa tako da one kojima uspije odmah su prave sretnice.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ma ima i SynLab....tako je guglaj po Zagrebu.
    Posljednje uređivanje od sara79 : 26.08.2020. at 12:31

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Svakako sam dosad puno naučila od svih vas koji ste već nekoliko puta sve prošli. Imate bolji uvid u sve to od nas koji idemo prvi put, a taj prvi put je uvijek ispunjen možda i prevelikim očekivanjima, tj. možda bolje reći prevelikom željom pa onda nastanu i razočarenja. Ali da, uspjeh je i kad se dobije ta jedna oplođena stanica i mislim da ću sutra biti baš sretna s mišlju da se u meni po prvi put u životu nešto možda stvara jer dosad zbog začepljenih jajovoda kod mene nikad nije došlo do prirodne oplodnje. Bit će to jedno novo prekrasno iskustvo, već sama ta misao
    Naravno,svako treba prvi put proci nesto u zivotu.Svako od nas drugacije reagiramo u situacijama.Samo ti budi pozitivna i mazi svoju debicu kad ti vrate sutra....drzim figice i Letiricica82 sretno ja mislim da je to to...Nekad se vidi i po blaznoj temperaturi koja zna biti visoka....

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja sam u 5 postupaka kod nas imala sve skupa cca 10 savršenih blastocista, u Turskoj u dva postupka 10 blastocista AA kvalitete i ćorak. Sve kromosomski abnormalne. Vjerojatno su i ove kod nas bile kromosomski loše. Tako da, nije ti to mjerodavno.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Vi ste sve žene zmajevi!!!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Tako je. Jesmo. I ti skupa s nama. a ako ne treba ponavljanje kao što pričate onda bi mogla i u pon. vidjet ću još sutra. Možda u petak ujutro napraviti test, ak bu hrabrosti pa odlučiti po njemu.
    Rikku, javi sutra svakako kako je prošlo.
    Danas si bolje?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, javi sutra svakako kako je prošlo.
    Danas si bolje?
    Jesam, kao preporođena. Jučer me sve to boljelo, teško sam sjedila i hodala, ali danas uživam i unosim proteine kako su napisali haha. Baš je ovo sve jedno putovanje i divim se svima vama koji ste već puno puta išle. Vjerujem da će se svima isplatiti, čitam vas već dugo i zapravo zbog svih vaših priča sam i sama na ovom putovanju.
    Idemo po te bebe, koliko god da puta treba!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Źenske,ja zavrsila transfer.Toliko sam puta nakon toga piskila da me bilo sramota vise od osoblja u bolnici

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Posto sam svu tecnost izbacila ne osecam vise nadutost u stomaku

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Joj super Senka, ajmeeee koliko odbrojavanja imamo!!! Bit će ovo lijepi kraj godine <3
    Nemoj me opće podsjećati na to pišanje.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Nadajmo se najboljem

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Nadajmo se najboljem
    Držimo figeeee

Meni se i jučer jaaaako piškilo od litara infuzije, ali mi sestra nije dala da to obavim u sobi, nego je rekla da se izmokrim tek kad dođem doma. Baš me zanima kako će sve to izgledati sutra, jedva čekam.

Da, bit će slatkih iščekivanja ovih tjedana :D

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure ne trebate se bas toliko tankati tom tekucinom pa vam je zato toliko i neugodno jer ste premasile kapacitet mjehura.
    U nekim zemljama i klinikama se transfer radi bas praznog mjehura...da da praznog. Tako da je njima za uzv i izvrsiti transfer dovoljno da 3 dcl (300 ml) vode ili bilo kojeg oblika tekucine popijete pol sata prije dogovorenog transfera. Sve vise je previse!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I da, netko je pitao za zubara. Odlazak zubaru je najnormalnije da se ide u trudnoci. Dapace je i pozeljno otici prije trudnoce da se iskljuce pokalne infekcije jer ometaju zacece.
    A sto bi jadne zene ako im natekne zub i ima gangrenu na korijenu. To se nikako ne moze rijesiti vec popiti antibiotik i lijecenje zuba i to u par navrata se mora ici na ciscenje kanala. Zato odite slobodno ako trebate i pustite price.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ne trebate se bas toliko tankati tom tekucinom pa vam je zato toliko i neugodno jer ste premasile kapacitet mjehura.
    U nekim zemljama i klinikama se transfer radi bas praznog mjehura...da da praznog. Tako da je njima za uzv i izvrsiti transfer dovoljno da 3 dcl (300 ml) vode ili bilo kojeg oblika tekucine popijete pol sata prije dogovorenog transfera. Sve vise je previse!
    Ma ja sam do klinike putovala sat vremena. Nisam se opće natakala vodom, čak sam i piškila ujutro. Čim sam ušla u kliniku sam se popiškila, opće me više nije bilo briga više jel moram bit praznog ili punog mjehura. Dok su trajale pripreme za transfer, mjehur je opet bio pun. Inače imam mali mjehur pa puno piškim i to mi je uvijek problem.
    E da, I nakon transfera su uvijek govorili i u Petrovoj nemojte piškiti, u MK su mi rekli barem 40 min. Naravno da nisam izdržala nikad
    Posljednje uređivanje od LF2 : 26.08.2020. at 16:58

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ja sam februara popila 2 case vode i onda doktor nije bio zadovoljan.Jutros 4 case vode i kaze ok je.Ali mi je bio toliki pritisak u donjem delu stomaka da je to valjda bio nagon za praznjenjem mokracnog mehura.Pojma nemam.Sad je zavrseno.Odmaram se do sutra ovde u MK onda idem kuci

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hahaha ja sam svoj uspjesni transfer odradila na prazan mjehur i bas je dr. L komentirao samo da je prazan al mu to nije ometalo uzv i transfer jer je endo bio savrsen i pri izlasku mi je prizio ruku i rekao da se cujemo kad mu javim pozitivnu betu.
    Ma oni su meni dole svi zakon.

Ma ja sam na drugom transferu trazila sestru da moram piskiti, ocito im je to nesto novo da se ne piski 40 min.
    A svejdno se premjestamo s kreveta na krevet, to je meni najgori dio...nemam pojma jel bi nogom ili guzom prvo. Ma za umrijeti od smjeha.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam februara popila 2 case vode i onda doktor nije bio zadovoljan.Jutros 4 case vode i kaze ok je.Ali mi je bio toliki pritisak u donjem delu stomaka da je to valjda bio nagon za praznjenjem mokracnog mehura.Pojma nemam.Sad je zavrseno.Odmaram se do sutra ovde u MK onda idem kuci
    Pa da, i jos kad te stisne onim ultrazvukom dok vidi di je pogodno mjesto za transfer. Pa da puknes covjece...mogu si misliti.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Senka kakvi embriji su ti vraceni i koliko njih?
    Mozda si pisala vec al ne mogu sve upratiti.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Senka kakvi embriji su ti vraceni i koliko njih?
    Mozda si pisala vec al ne mogu sve upratiti.
    Februara smo dobili 3 embriona.Vracena 2 ali nazalost nista od trudnoce.Sad su mi vratili jedan koji je preostao.Ako se dobro secam trodnevni su bili

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Senka, sretno i javljaj nam kako prolazi slatko iščekivanje bete!
    Stvarno se svašta događa na ovom podforumu. Nek nastavi ova pozitiva!
    Mene je iskreno malo strah samo ove korone da se sve opet ne zatvori i opet stanu postupci. Što vi mislite cure? Nećemo valjda biti te sreće?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Nadamo se da nece..biti takvih mjera.Moraju se ovi u hrv malo opametiti pa ce se smanjiti broj.Koliko ce tu plusica biti cure moje jos kad mi krenemo na jesen onda ce te nase problemice slusati kad beta kad testic

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Daaaa, Medo, jedva čekam našu jesen!
    Leptirice, gdje ste na kraju bili smješteni u Skopju? Sorry, ako si negdi bila napisala....

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je iskreno malo strah samo ove korone da se sve opet ne zatvori i opet stanu postupci. Što vi mislite cure? Nećemo valjda biti te sreće?
    Ma sumnjam da će se išta zatvarati, Sistina je radila i za vrijeme korone tako da se ne bojim baš toga. Ako otvaraju sve sada kada je posvuda velik broj zaraženih, neće se ići u lockdown, ipak je to pogubno za sva gospodarstva. Sada samo iščekujemo pozitivne vijesti svih nas Makedonki i širimo pozitivu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •