Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5565

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

nego, a propos vegete, ja ne volim okus vegete, jer sam u djetinstvu bila preizložena jelima s dominantnim okusom vegete

no, razmišljam u čemu je problem s pojačivačima okusa? Sol i šećer su također pojačivači okusa
    čak razmišljam da kupim čisti MSG (ima u Harissi) da probam
    onaj uncle Roger (koji se zgražao nad načinom na koji zapadnjaci kuhaju rižu) kaže da je MSG "salt on crack"
    baš bih rado probala
    Da, vegeta se ne smije zlorabiti, jer svemu daje isti okus, ufff...

Inače, kad smo kod ekstrakta kvasca i msg, najgadnija stvar koju sam u životu probala bio je onaj Marmite https://en.wikipedia.org/wiki/Marmite, ekstrakt kvasca. Fuj, FUJ! To je jedna od namirnica uobičajena u engleskom govornom području, a kod nas falabogu ne... Na to nitko nije ravnodušan - ili to obožavate ili ne možete smisliti. E, pa, ovu ne mogu smisliti. To je jedna od rijetkih stvari koju izrazito ne volim.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, vegeta se ne smije zlorabiti, jer svemu daje isti okus, ufff...

Inače, kad smo kod ekstrakta kvasca i msg, najgadnija stvar koju sam u životu probala bio je onaj Marmite https://en.wikipedia.org/wiki/Marmite, ekstrakt kvasca. Fuj, FUJ! To je jedna od namirnica uobičajena u engleskom govornom području, a kod nas falabogu ne... Na to nitko nije ravnodušan - ili to obožavate ili ne možete smisliti. E, pa, ovu ne mogu smisliti. To je jedna od rijetkih stvari koju izrazito ne volim.
    hahaha evo ja OBOŽAVAM Marmite (sori spajalica)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •