Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ako sam dobro shvatila, ovo je dio na koji je Lili rekla da joj je to skeri i da je to škrtost (ranije je citirala posto od Nano)
    na što sam se ja nadovezala da mi nije ok racionalnu potrošnju nazivati škrtošću (i dalje stojim pri tome)

i onda su krenuli ekstremni primjeri škrtosti (koji ne govore ništa o racionalnoj potrošnji)
    naravno da postoje škrti ljudi
    ali gledati akcije i uspoređivati cijene meni nije škrtost nego racionalna potrošnja (i volila bih dan sama racionalnija, al nisam nažalost)

Osim ako to kao u ovom primjeru koji sam ja navela ne ode u opsesiju pa 24 sata dnevno opsesivno gledaš i pretražuješ akcije da bi uštedio par kuna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Osim ako to kao u ovom primjeru koji sam ja navela ne ode u opsesiju pa 24 sata dnevno opsesivno gledaš i pretražuješ akcije da bi uštedio par kuna.
    Mislim da je bolje onda razmišljati "vrijeme je novac" i za to vrijeme nešto dodatno zaraditi

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je u tvom primjeru škrtost najmanji problem

meni je jasno što je Lili htjela reći (ako sam dobro shvatila): da su akcije i usporedbe cijena ok ako moraš paziti, al ako ne moraš paziti, tj ako imaš novaca da si škrt ako gledaš akcije ili da prođeš jeftinije

iako ja osobno vjerojatno ne bih pazila toliko na novce da imam gomilu novaca i dalje ne bih ljude koju uspoređuju cijene i kupuju na akcijama nazvala škrcima
    mislim da i oni koji imaju puno novaca imaju pravo biti racionalni u potrošnji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •