Stranica 69 od 77 PrviPrvi ... 19596768697071 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

sladja zao mi je kaj nije uspjelo

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

opet mi fali ostatak poruke..ja sam sada morala pauzirati nakon feta 1 mj...sad se spremam na drugi...iako se premisljam zbog ove covid ludnice, pogotovo oko testiranja..
    i kasni mi, trebala sam dobiti u nedjelju, trijazne sam posalala 17.10.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja sam bas jucer poslala trijažne upitnike,iako se sad i ja predomisljam.....neznam ni sama...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ja poslala trijažne 28.10., trebala bih dobiti sredinom mjeseca i ići ću pa kud puklo da puklo...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja trebam dobiti oko 16.11

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Martina- a ja oko 14.11.,ali ako ne zatvore ćemo se sigurno koji put sresti...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Martina1990 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kako ste? Ima sta novo na Vuku? Ja ovaj mjesec krecem kad dobijeđ mengu....zanima me kako sad narucuju na folikulometrije? Dali rijeđe ili jednako?
    Mislim da sam ja zadnji put bila 4 puta na FM, sve zavisi o stanju folikula i na koji dan bi mogla punkcija pasti...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Cesto zaboravim iskljuciti potpis. Zvala sam danas i rekla mi sestra mjesec pauze pa zovem 1.dan i dolazim 3.za fet...iako jos nisam dobila ovu mengu, valjda necu opet neku cistu imati. A i ja sam bila u razmisljanju ici dalje ili ne, ali korona nazalost nece prestati, je ludnica oko testiranja i sve je to dodatni stres, ali opet, tko zna jel moze biti jos gore pa tko ima zivaca mislim da treba ici dalje u nove pokusaje.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Da,najgore sto neznas sta ce bit za 3-4mj...bolje ili gore....hm...ma ono...ova godina je koma,jedva cekam da zavrsi

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozdrav svima, nova sam ovdje, tek krećem u cijeli postupak i naručila sam se idući tjedan na prve konzultacije u VV. Kod narudžbe me sestra nije pitala kojem doktoru i rekla mi je da dođem iduću srijedu u 12.. Uzet ću si slobodan dan jer sam vidjela da se zna dosta čekati pa pretpostavljam da se neću stići vratiti na posao.. Imam jedno pitanje samo na početku, da li je moguće naručiti se i u drugu bolnicu na konzultacije? Još uvijek nisam sigurna da li bi u cijeli postupak kretala na VV ili ipak u neku drugu bolnicu obzirom da na VV nema anestezije kod punkcije. Ukoliko dođem do toga nema šanse da pristanem na taj postupak bez anestezije..

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

evo cure najnoviji info, sada treba imati negativan test za koronu za pregled 3.dan ciklusa! jest da je to bolja opcija svakako, ali nekako bi takve informacije trebale biti negdje objavljene. Danas sam dobila i zovem za pregled, dobila ih tek u 2h i onda mi to kazu. Posto vise sutra ne mogu na testiranje jer nemam kako dobiti uputnicu (i dr opce prakse i gin mi danas radili ujutro, a sutra tek popodne), ici cu na testiranje tek u petak, 3.dan ciklusa. S obzirom da je to tek novina rekli su da ce me sada primiti u petak bez testa pa cu naknadno poslati...pa eto da znate da se pripremite na vrijeme..

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

jos nesto me zanima, jel vi svaki puta zovete za naruciti se iza 11h? mene su par puta vec otpilili kada bi nazvala prije...i recimo da sam ih danas mogla nazvati u 9h uspjela bi pribaviti i uputnicu i test do petka...
    isto zar D1 uputnica ne vrijedi godinu dana?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ajme meni,znala sam da ce de to dogodit!!!! Jel onda treba test i prije aspiracije ili samo na 3dc?
    A sto se tice narucivanja i mene su jednom otpilili kad sam zvala prije 11h i rekli mi da se narucuje iza 11

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ajmeee...pa ne znaš koja je opcija bolja, pa ne čitaju svi forum da budu informirani, ona bi valjda kada se trijažni pošalju oni povratno to trebali napisati u mail-u da se stigne obaviti testiranje. A što se zvanja tiče i ja sam zvala jednom ranije i rečeno mi je da zovem iza 11...i svali put, a tako i ovaj doslovno sam bila sat vremena na telefonu jer stalno je zauzeto...i odustala i onda kasnije opet nakon nekoliko poziva dobila ih. mislim, onaj tko ne zna za tu infu nema šanse da obavi test taj dan da bi treći imao nalaz.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Kolegica mi je u Petrovoj,oni tamo navodno ce se testirat 3dc i prije punkcije/transfera...e sad ..dal je i kod nas tako...ili?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ne znam za punkciju, nisam to pitala, ne bi se cudila da ostave i to...pa upravo to, ne citaju svi forum, a i ja sam na forumu pa nisam to nigdje procitala niti znala za to do danas tako da takve bitne infornacije bi trebala biti negdje dostupne! osim toga imaju na mailu trijazne dokumente, pa su mogli odg onima koji su poslali pred 2 tjedna..

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

A da im probam poslat mail tamo gdje sam slala i trijažni upitnik? Hm...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ajme... pa jos i to... jos najbolje da mozemo/moramo znati kad ce doci M pa se naruciti za testiranje... mozda iako to sad mi tu znamo bolje se drzati glup i zvati normalno dok dobijemo M za pregled 3.dc...
    Mislim pogotovo ako je vikend u pitanju- dobim u petak i moram automatski u subotu na uzv...jedva to uspijemo dogovorit ili ni to (ja dobila prosli put u cetvrtak poslije 18 h, u petak se racuna 1.dc, zvala sam ih ujutro, otpilili me nek zovem nakon 11 h i dok sam ih vec oko pol 2 dobila onda naravno mi rekli doci sljedeci dan (subota u 8)). Da smo kak svemoguce, vecinom to nije izvedivo. Najbolje ici tam 2./3.dc na uzv i tam nek nas testiraju i ok. Dok dođe nalaz il nastavljamo s terapijom il prekidamo ako bas bude pozitivan test i opet ok.
    Počelo se događati sve više da se cure pikaju i onda pred punkciju test pokaze koronu i sve staje... a neke onda imaju 20-ak folikula, a postupak se ne smije dovrsiti. Takva testiranja je vec uvela Petrova - pred prvi uzv, pred punkciju i opet prije transfera čak ako je 5.dan.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Jao pa to je ludnica

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

da ludnica totalna...taman sam se stalno premisljala hocu ici ili ne, i onda odlucim idem, i opet nesto novo... ja sam im poslala danas i mail na mpo,ali nitko nije odg...to mi isto nije jasno, dok tamo sjedim i cekam sto puta se presetaju, bude ih hrpa tamo i da nitko ne moze pogledati mail i odg

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

I ja sam poslala mail

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Meni nikad nisu odg s mail MPO, tek dok sam poslala na mail glavne sestre za upitnike da mi posalju mi ogd za nekoliko dana

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Aha,koji je mail od sestre?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Meni su taj mail dali dok sam prvi put trazila te upitnike -u svibnju... sad sam morala ponovo jer su dodali onaj drugi obrazac za pristanak za vrijeme covida...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Oki,hvala,probat cu poslati i na taj...cure ako sta saznate novog javljajte ovdje,kad ocito nam je ovaj forum jedini izvor informacija

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Ja jutros bila na ultrazvuku i imam transfer u utorak no kako je vikend nemam se gdje testirati. Rekli su mi da se u ponedjeljak testira na Merkuru no ne garantiraju mi da će nalaz stići za 24 sata pa je rekla doktorica da onda nažalost ništa od transfera ako nalaz ne dobim. Mislila sam se testirati u specijalnoj bolnici Katarina no nisam sigurna jel njihov nalaz vrijedi na VV, tak da ne znam više što da napravim

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Sad zam zvala VV i ne vrijedi antigenski test iz Katarine, baš mora biti pcr test. Tako da eto još jedna zapreka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Grofice jel ti to Fet ili?

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Da, imam još dvije blastice.To mi je 3.pokušaj

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Sretnoo,neka ovaj bude uspješan.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Hvala ti i tebi želim puno sreće

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Grofice, a sta se ne mozes naruciti u Stampara na drive in? Mislim, ovo je bas izvanredna situacija pa bi trebali imati razumijevanja za takve slucajeve.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Na VV naručju isključivo na Merkuru i onda im oni nalaze šalju na mail. Naručeno sam u pon u 7 ujutro na testiranje a u utorak prije transfera koji je oko 11 bu trebao biti nalaz kod njih. E sad nadam se da bude tako, doktorica me malo uplašila da ništa ne garantiraju dal će do tad stići, dok mi je sestra na šalteru rekla da se nemam šta bojati da bu nalaz vjerojatno došao, e sad kome vjerovati ja se isto nadam da bude Al opet

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

kaj nije da se na stamparu ne treba naruciti nego samo dodjes? jel oni testiraju nedjeljom? netko mora testirati nedjeljom?
    meni je nalaz u lokalnoj bolnici dosao drugi dan do 12 pa isto mislim da bi ti i s merkura trebao doci drugi dan do feta...prije 12 nece niti biti..
    jedino da odes na nedjelju ako ima di....

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nije se trebalo, meni je prije mj dana punkcija padala u pon pa sam u sub isla tamo na testiranje, nalaz stigao taj dan navecer, ali od nedavno primaju samo narucene zbog velikih guzvi i rade i ned ujutro.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Cure, tolki problemi s tim testiranjem da mi dođe da se čim prije zarazim tom koronom, prebolim ju da sam konačno valjda mirna... onda ipak imunitet traje par mjeseci pa se ne treba testirat svaki čas...
    U ZG se može testirati navodno na velesajmu bez narucivanja... a mozda i u Fran Mihaljevic ako im se lijepo objasni zbog čega treba i da je hitno...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

I nije rjeđe, skoro sve isto, 3dc..pa su me 10dc pa aspiracija 11dc u mene bila..i sutra transfer.. mislim da odprilike isto kao prije..

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ja se testirala sub, nedjelju ima stigao nalaz i pon.aspiracija

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

evo ja bila danas i kaze dr da za testiranje za transfer/punkciju narucuju oni na merkuru, da nalaz bude taj dan navecer...jos sam pitala kaj ako je na utorak, kaze dr da se onda testira na pon i da dodje nalaz pon vecer..

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Lemon - onda se treba testirati ipak dva puta? Kak si ti sad uspjela odraditi testiranje il nisi morala ipak?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

testirala sam se jucer ujutro, treba se i za 3.dan i kasnije jos za salu...samo sada su tek uveli to za 3.dan pa su sve pustali bez nalaza, samo su ispitivali jesi se isao testirati i da doneses nalaz na iduci pregled

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    testirala sam se jucer ujutro, treba se i za 3.dan i kasnije jos za salu...samo sada su tek uveli to za 3.dan pa su sve pustali bez nalaza, samo su ispitivali jesi se isao testirati i da doneses nalaz na iduci pregled
    Jesi se samo ti morala testirat ili i suprug?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

samo ja, ali idem na fet pa mi on ni ne treba

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Daj mi molim te reci do koliko sat testiraju na Merkuru i jel samo dođeš gore pješke ili je drive in testiranje

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

u petak sam se testirala u svom gradu prije nego sam isla za zg, za merkur mi je dr rekla na pregledu..ali ici cu tamo za transfer pa javim detalje...kako sam skuzila dr testiraju samo svoje pacijente, ne dolazi ostali, a sestra mi je rekla da prvo dodjemo k njima na vv, ona nas naruci pa se odes k njima testirati...rekla bi da tamo nemas di drive in...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Lemon - jel se onda može doći k njima 3.dc i onda na Merkur na testiranje?

Jel netko išao na testiranje na Merkur?
    Je li tamo samo bris iz nosa ili i iz grla? Pitam jer je u KC i iz grla, a meni to gore od punkcije, pogotovo ima dr.koji grebu po grlu da ljudi povraćaju cijeli dan pa i krv... vrlo radi bih izbjegla ići tamo (iako mi najbliže)...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, nova sam ovdje, tek krećem u cijeli postupak i naručila sam se idući tjedan na prve konzultacije u VV. Kod narudžbe me sestra nije pitala kojem doktoru i rekla mi je da dođem iduću srijedu u 12.. Uzet ću si slobodan dan jer sam vidjela da se zna dosta čekati pa pretpostavljam da se neću stići vratiti na posao.. Imam jedno pitanje samo na početku, da li je moguće naručiti se i u drugu bolnicu na konzultacije? Još uvijek nisam sigurna da li bi u cijeli postupak kretala na VV ili ipak u neku drugu bolnicu obzirom da na VV nema anestezije kod punkcije. Ukoliko dođem do toga nema šanse da pristanem na taj postupak bez anestezije..
    Ponavljam pitanje

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Tvoje je pravo otici na konzultacije gdje god zelis,a isto vrijedi i za postupak. Jako je bitno da tamo gdje krenes se osjecas ugodno i imas povjerenja u lijecnike kojima se prepustas,jer nazalost mogli bi se dosta druziti. Ako ti je anestezija dealbreaker onda nemas zasto niti ici na VV jer ne mislim da bi se to tamo uskoro moglo uvest. O tome ces naravno sama odluciti,ali mnoge cure ovdje ce ti potvrditi da ta bol nije tako nesnosna,i ako si zadovoljna lijecnikom i pristupom,mozda se isplati pretrpit tih par uboda.
    Sto se tice izbora doktora na VV, doktorica Jukic je tamo svaki dan, ostali (planinic-moj favorit,podgajski, i fenzl-moj anti favorit) dolaze tamo vise manje jedan dan u tjednu tako da ako i pripadnes slucajno nekom od njih u startu vecinu ces kasnijih pregleda i postupaka odraditi sa jukickom, koja je divna! Sve u svemu izbor doktora je samo da ti nesto upisu na karton, a nije garancija da ce te isti doktor pratiti na svakom koraku

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam pitanje
    Ja mislim da mozes na konzultacije i u drugu bolnicu,nisam probala al ne vidim razlog zasto ne ako nisi dogoovorila postupak..
    Sto se tice anestezije tjekom punkcije,na VV nemas anesteziju,vec dobijes nesto protiv bolova i nesto za opuštanje...Ja bila 2 puta na punkciji,kako sam mislila da ce bit,sta sam sve procitala po forumima i isplašila i stresirala sama sebe na kraju nije bi upola bolilo kako sam ja to zamisljala. Al opet ..nismo sve iste...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •