Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Kad bi klinika dala slobodne kandidate bilo bi to sjajno. Unaprijed da se na miru pročitaju detalji. Na cryosu ima svakakvih podataka o donorima, slika iz djetinjstva, rukopis, poruka budućim roditeljima, razni testovi, glas donora... Čak bi se i sam odabir mogao napraviti unaprijed a ne s Bobanom u tom slučaju.
    Moji donori iz uspješnog postupka mi nisu kompatibilnih po krvnoj grupu. Ja sam b, donorka A negativna. Rekli su mi da za postupak uopće nije bitno

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Katesplit1 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad bi klinika dala slobodne kandidate bilo bi to sjajno. Unaprijed da se na miru pročitaju detalji. Na cryosu ima svakakvih podataka o donorima, slika iz djetinjstva, rukopis, poruka budućim roditeljima, razni testovi, glas donora... Čak bi se i sam odabir mogao napraviti unaprijed a ne s Bobanom u tom slučaju.
    Moji donori iz uspješnog postupka mi nisu kompatibilnih po krvnoj grupu. Ja sam b, donorka A negativna. Rekli su mi da za postupak uopće nije bitno
    Koliko vidim oni su jedini koji uopće i pokažu sliku donorice. Mislim da nigdje drugo nitko ne pokazuje nikakve slike, sami odaberu. A tko zna kako onda oni to odaberu i koliko one imaju godina. Tu u MK se bar može, ako ništa drugo odabrat da je mlađa cura, jer ne bi baš donoricu od 36 da mi ne znam kako liči. Na stranicama nekih Španjolskih klinika vidim da donorice osim po boji kose, očiju, građi i krvnoj grupi traže i nekim softwerom koji ih odabire po podudarnosti crta lica, Biometric scan se zove, ako dobijem na loto do nove godine idemo tamo.
    jelena.O, ja sam ispala svašta nešto iz recesivnog , ali kako smo sad oboje plavih očiju, tu ne može puno toga ispast. Nadam se da nije puno tražit eto bar boju očiju i jako mladu donoricu.

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Moje donore je izabrala klinika tj biologica koja je bila zadužena za mene kroz cijeli proces, ona mi je slala protokol, samo s njom sam komunicirala. Svakako samo želim reći da me nije bilo strah da dijete neće sličiti ma mene ili baku ili nekog bliskog jer u bliskoj obitelji imam i kroz blond u skroz crne. Kažu da je mali isti ja, a mala ne sliči na nikog. Svakako sam s tražila plave oči, plavu kosu, da mi donori nisu iz Grčke i Ukrajine. Kad vam kažu da će klinika izabrati donor za vas, uistinu je užasavajuće ali evo ne mogu biti nego kao nacrtani.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •