Sunca ni za lijek...
Forka, bravo! Niti je to malo, niti beznačajno. Samo nastavi tako dalje pa i više.
Ja ne hodam ciljano, već pješačim kad god mogu i imam dnevni prosjek 7,7 kn tako da znam da se to može, stigne i kako je to korisno.
Lili, što se tiče rada s utezima; nema mi smisla mahati s 2,3,4...kile jer nema nikakvog efekta pa taman napravila i tisuću ponavljanja.
Tetive, odnosno hvatišta su mi u banani iz više razloga, a to su starost i očito sklonost jer imam i teniski i golferski lakat već godinama, a nema nekog razloga za to. Pogotovo zato jer sam dešnjak, a lijeva ruka mi je u puno lošijem stanju od desne. I to se malo smiri pa opet počne i tako u krug. Sad su laktovi mirni, a muče me ramena.
Imam ja i artrozu, oko 15 godina već i to je čudno i neobjašnjivo odakle mi, ali to je tako.
Summer, bravo za sexy debljanje. Moje nije tako. Sve mi ide u trbuh pa izgledam trudno (menopauza)
Cure, tajica i ostale odjeće ima na Best secret.com i to po super cijenama, a na About you se isto nađe svašta samo treba pratiti. Ja sam si jučer kod njih uzela Rieker tenisice za štrapac po 155 kn i to je odlična cijena, a na Best secretu Champion tajice za manje od 100 kn.
I jedni i drugi imaju besplatnu poštarinu i povrat, a About you povremeno i dodatni kod za 25% dodatnog popusta i to sutra 04.01.- 25terez, 05.01.- ilicic25, 06.07.- sonja25