Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kad dizete psa zbog drugog psa trebate biti oprezne. prije dvadesetak godina zavrsila sam s rastrganim ruksakom, jaknom i hlacama, razgrebanim nogama. bili smo stisnuti uz zid a veliki pas nas je posavao rastrgati. na srecu sam imala puno odjece i veliki ruksak s knjigama i stisnula sam se u ćošak između spojenih zgrada.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    kad dizete psa zbog drugog psa trebate biti oprezne. prije dvadesetak godina zavrsila sam s rastrganim ruksakom, jaknom i hlacama, razgrebanim nogama. bili smo stisnuti uz zid a veliki pas nas je posavao rastrgati. na srecu sam imala puno odjece i veliki ruksak s knjigama i stisnula sam se u ćošak između spojenih zgrada.
    Da, ovo sam jednom davno čitala da se nikada psa ne diže da bi ga se spasilo od drugog psa. Ne samo zato što dovodite sebe u opasnost nego je to navodno i poziv drugom psu za napad.
    Ja svog nikad ne dižem, sad pogotovo nisam o tome ni razmišljala jer su oba psa bila na uzici i drugi pas nije davao nikakve znakove da bi ovako napao. Na žalost, vlasnik ga nema pod kontrolom, a ovako velikog psa koji može ubiti bi vlasnik morao imati pod kontrolom. Zato sam ja vlasnik kavalira i svjesna sam svojih mogućnosti kao vlasnika psa. Na žalost mnogi nabave pse s kojima ne znaju ili ne mogu, a da toga nisu svjesni pa se onda događaju ovakve stvari.
    Na sreću prošlo je najbolje pto je moglo. Kako mi je veterinar rekao, imamo steće da je živ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •