Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Mia38, vadi betu kad bude vrijeme...testovi nisu pouzdani, a i cini mi se da je prerano. Bilo je dosta cura s negativnim testovima, a na kraju pozitivnim betama. Nemoj mislit da te samo nerealno tjesim, ali stvarno ne odustaj jos...
    Planiram radit betu u ponedjeljak, 14-ti dt, kako su mi rekli, cisto da imam crno na bijelo. Ja inace nemam bas bolne menstruacije al ova bol jucer je bas takva + sutra bi trebala dobit... muci me sto se moram jos 5 dana hormonima sopat a bzvz.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Mia38 prvotno napisa Vidi poruku
    Planiram radit betu u ponedjeljak, 14-ti dt, kako su mi rekli, cisto da imam crno na bijelo. Ja inace nemam bas bolne menstruacije al ova bol jucer je bas takva + sutra bi trebala dobit... muci me sto se moram jos 5 dana hormonima sopat a bzvz.
    Mia nek ti je sretno! Ponavljam onu famoznu rečenicu : želim da nam prekineš negativni niz!!!
    A iza tebe Branca!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Mia nek ti je sretno! Ponavljam onu famoznu rečenicu : želim da nam prekineš negativni niz!!!
    A iza tebe Branca!
    Hvala domaćica... ne znam stvarno sto je to u zadnje vrijeme bas svima tako negativni rezultati... bas se covjek zapita

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •