Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Možemo mi tu sad razglabati o tome je li taj zakon nekome dobar ili nije. Nebitno. Ni Zagreb ni Hrvatska to ne mogu isfinancirati. To ne mogu ni puno bogatije države i gradovi.

Za ovaj zakon se znalo da ima rok trajanja i onda imamo žene-majke koje godinama nisu bile na tržištu rada. Mnoge od njih će biti i u određenim godinama i na žalost nezanimljive poslodavcima.
    Kao što sam i prije pisala, ukoliko je cilj ovom zakonu poticati natalitet on je potpuno promašen. Na žalost, cilj mu je bio skupljanje političkih bodova.

Taj novac se mogao uložiti u vrtiće, dnevni boravak, sufinanciranje roditeljskog dopusta za treće dijete do pune plaće, dapače, naknade majkama troje i više djece koje su zaposlene.

Ovo je lakrdija od zakona, a štetne posljedice po sve te majke odgajateljice će se vidjeti u godinama koje nam dolaze, na žalost.
    I ja bih te potpisala, uz malo pravničko cjepidlačenje, nije riječ o zakonu nego o odluci. Cijelo me vrijeme bode u oko to pogrešno nazivanje akta, kojeg će se eventualno, baš zato što NIJE zakon, jednom vrlo lako moći ukinuti.

A propos sprovoda mogu potpisati sve vas i SDP-ovu Mirelu Ahmetović.
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 03.03.2021. at 15:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •