Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vec neko vrijeme slusam podcaste dok moram radit nesto dosadno i intelektualno ne zahtjevno. Slusam bbc-ev in our time na deezeru, ima svakakvih zanimljiv tema, od filizofije, knjizevnosti, povijesti, fizike..
    Ne znam kako bi mi se svidjelo slusati beletristiku... tu bas volim vidjeti napisanu rijec crno na bijelo, neke recenice procitati vise puta itd
    O, hvala, tu ću pogledati, dosadila mi je muzika više, tj. audioknjige su mi puno bolje od muzike. Beletristiku sam slušala na Audibleu jedino Chimamandu Ngozie Adichie, to je bilo fantastično - mislim da čitaju je glumci iz Nigerije, to je bilo ko da slušaš radio dramu, nije ta cijena koju oni naplaćuju bez vraga. Mislim da Audible drži neku razinu tih čitača, slušala sam i nešto drugo, bilo je neslušljivo... smeće.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.03.2021. at 14:44

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    O, hvala, tu ću pogledati, dosadila mi je muzika više, tj. audioknjige su mi puno bolje od muzike. Beletristiku sam slušala na Audibleu jedino Chimamandu Ngozie Adichie, to je bilo fantastično - mislim da čitaju je glumci iz Nigerije, to je bilo ko da slušaš radio dramu, nije ta cijena koju oni naplaćuju bez vraga. Mislim da Audible drži neku razinu tih čitača, slušala sam i nešto drugo, bilo je neslušljivo... smeće.
    a o kojem redu veličine (cijene) se radi?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    a o kojem redu veličine (cijene) se radi?
    Ne smijem reć, puno je. Ajde - kao obična knjiga u Hrvatskoj, red veličine. Samo što kada to slušaš, pa i ajde 2x slušaš, a imaš mira pa solo obavljaš par sati dnevno poslove ko ja i voziš u rush houru (dijete je veće) - onda to ide brzo .

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne smijem reć, puno je. Ajde - kao obična knjiga u Hrvatskoj, red veličine. Samo što kada to slušaš, pa i ajde 2x slušaš, a imaš mira pa solo obavljaš par sati dnevno poslove ko ja i voziš u rush houru (dijete je veće) - onda to ide brzo .
    aha, ok
    znači oko 100 kuna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •