Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
joj dajte, molim vas... pa sve imate troje djece, koliko se sjećam
i znate dobro o kakvom se neradu ovdje govori

danas sam srela jednu: šalje dvoje u privatni vrtić, treća beba(!) će isto najesen, a ona planira još nekoliko godina biti na toj "plaći"
dakle, imaju love za privatne vrtiće, djeca su vrtiću, a što one rade?! čiste i kuhaju isto kao i mi koje čistimo i kuhamo nakon što odradimo 8 sati negdje na nekom poslu i sad bismo ih trebale žaliti kako im je teško jer imaju troje djece

u mom kvartu je većina takvih

nek tu lovu preraspodijele na one kojima je potrebno, ili nek daju dječji doplatak svoj djeci (kao što se daje u nekim zemljama EU-a)
Ne znam ja u kakvom i kojem ti kvartu zivis niti kakve to tocno zene imas oko sebe, one koje ja znam a imaju status su od jutra do sutra sa svojom djecom. Uvijek imas opciju tu "neradnicu" prijaviti gradskom uredu pa ce joj isti i ukinuti. Ne bi bila prva niti zadnja kojoj su ukinuli radi nepostivanja uvjeta dobivanja statusa. Dapace, ispuni svoju građansku duznost Zasto da ne? Pa to nikako nije fer. Promjena krece od tebe. I opet ponavljam, ne bih niti za majku jednog(jer svi znamo koliko je stresno prvo dijete i kako nove mame zive) niti za dvoje, troje i vise nazvala neradom niti sudila po malom uzorku. Tako necu tvrditi da su to sve izmisljene jalne price jer ja eto ne poznajem niti jednu koje vodi dijete u pvt vrtic da vi salabajzala po citav dan. Niti cu reci da itko tko je imao jedno dijete zna kako je u cipelama majke vise djece. Mogla bih ali necu. Svi smo skloni naprasno suditi i osuditi.