Sve je to ok. Ali ako svi kazemo da je za nas i nasu djecu privremeno odobrenje nedostatno, necemo nikad doci do potpunog.
I to je primjenjivo na sve, ne samo na cjepivo protiv korone.
No pisala sam vec i prije, racunam da se stavovi mijenjaju kako se mijenjaju potrebe. Zivot moje djece u odredjenoj mjeri ovisi o kolicini brige i truda koje okolina zeli u to uloziti (od obitelji do prakticki potpunih stranaca). Tako da je nama (a i njima) posve normalno da vracamo zajednici sto mozemo. Pisala sam i o muzu.
I onda, na kraju krajeva, ako je [svim] roditeljima neeticno i prestrasno cijepiti djecu u ovoj situaciji, nece biti dovoljno miski za promociju cjepiva u potpuno odobrenu kategoriju.
S druge strane, ako je neeticno gurnuti ruke djece na cijepljenje u privremenoj fazi, kakvo je cekati dok tudja djeca isprobaju ono sto nasa ne bi jer su (valjda?!) vise vrijedna?

! Kao i oni koji ocekuju neke cro statistike za ovo i ono. Ne, sustav nije azuriran i povezan. Najveca je sansa da cijepljenje iskrsne na egradjanima, odakle razumijevam da ce se vuc jednom podaci za covid pass, tako da lom upise cijepljenje koje je islo preko poslodavca, cijepise, poslodavaca itd. Nista cijepise i ostalo, samo ako je lom izdala/o uputnicu.