Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Jednosoban stan - kao samo jedna soba?
    Obično je u igri dvosoban stan, u kojem je jedna soba dječja, a druga dnevna i roditeljska u isto vrijeme.
    Takvi stanovi su najčešće 55-60 kvadrata.

Ako hoćeš 2 sobe za dvoje djece + roditeljska + dnevni boravak to je već sve između 80 i 100 kvadrata.

Mi imamo stan od 50m2 s velikim balkonom. Imamo boravak i 2 sobe. Od kćeri soba je manja, ali još uvijek sasvim pristojne veličine za 1 dijete. Naš stan ima savršen raspored i tko god dođe čudi se da ima samo 50m2.
    Ja bih se stiskala u 2 manja stana samo ako bi to značilo da ne moram x godina provesti spavajući u dnevnom boravku. To ne bih nikako.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moji mama i tata imaju stan od 56 kvadrata, ima kuhinju, hodnik, wc, kupaonicu i samo dvije sobe bez db.

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo stan od 50m2 s velikim balkonom. Imamo boravak i 2 sobe. Od kćeri soba je manja, ali još uvijek sasvim pristojne veličine za 1 dijete. Naš stan ima savršen raspored i tko god dođe čudi se da ima samo 50m2.
    Ja bih se stiskala u 2 manja stana samo ako bi to značilo da ne moram x godina provesti spavajući u dnevnom boravku. To ne bih nikako.
    Naš stan je (bez balkona na kojeg puno otpada jer je velik) 44 kvadrata, imam dnevni + kuhinja/blagovaonica spojeni + dvije odvojene male sobe. I nitko ne spava u boravku.
    Najtočnije bi bilo zapravo reći da najčešće svi spavamo u jednoj sobi u jednom krevetu . Dok meni ne dosadi zvanje i zivkanje po noći i hodanje iz kreveta u krevet pa oko 4h legnem u boravak nadajući se da me nitko više neće napipavati i tražiti po krevetu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •