Ma zapravo dođem na ovaj topic da se malo natjeram i nađem inspiraciju, ali završim isto kao i na topicu o kolačima ili kuhanju - ugasim i zaključim, nije to za mene .

Previše toga i prečesto radite da bi me to inspiriralo, samo me ubije u pojam. Isto, nema zavjesa ni tepiha... pod se usisava jer se vide nakupine prašine po njemu, ali da ću uzeti još i mokru krpu i obrisati ga... uh, neću, ili ću to jako rijetko. Zapravo, djeca dovoljno često nešto prospu pa pod vidi vodu kad to moram brisati.
Prozore se uopće ne mogu sjetiti kad sam zadnji put prala, ove godine sigurno nisam. Jesam već bila ovdje napisala da mi je mama jednom oprala prozore kad je došla čuvati djecu... i pita me poslije "jesi vidjela da sam ti oprala prozore"... "nisam" .

Ali stvarno nisam lijena (znate već da ću raditi svoje tablice do 2 ujutro ), ali prati i ribati kuću... uh...

Zapravo me zadnjih mjeseci i nije nešto uzrujavalo... samo trčiš po cijele dane, pa ni nisam doma, i nije me ni briga. Ali sad sam više doma, nema razvoženja djece po cijele dane, i prevruće je da smo stalno vani, pa bih mogla kako pospremati i čistiti. Samo još da se natjeram. Možda nam treba topic "Kako održavate svoj dom prohodnim i podnošljivo čistim - topic za lijene žene" .