Stranica 78 od 123 PrviPrvi ... 2868767778798088 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,851 do 3,900 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem
    A kakve simptome iscekijes?!
    Ja teram 5ti mesec trudnoce i jos uvek nemam nikakve simptome.
    Osven sto mi trbuh porastao.
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih je razlicito

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

[QUOTE=Мalena;3217694]A kakve simptome iscekijes?!
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih

Ne znam ni sama hahaaa

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Мalena prvotno napisa Vidi poruku
    A kakve simptome iscekijes?!
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih je razlicito
    Pola mi posta nema.Samo sam htela da ti kazem da ti od srca zelim da s lakocom docekas kraj trudnoce.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sve mi ovdje iščekujemo svakakve simptome i imamo puno pravo na njih bili oni dobitni ili ne ali postoje htjeli mi to ili ne!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem
    Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.

Čekamo betu s tobom

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.

Čekamo betu s tobom
    Draga LaraLana,ja sam imala probadanja i bolova u stomaku ali sam to pripisivala mens simptomima.Na 8.dan transfera me progonio miris kamilice iako je nigde u blizini nije bilo.
    Danas 13.dan transfera beta 427.Toliko sam uzbudjena da ne mogu opisati

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Draga LaraLana,ja sam imala probadanja i bolova u stomaku ali sam to pripisivala mens simptomima.Na 8.dan transfera me progonio miris kamilice iako je nigde u blizini nije bilo.
    Cestitammmm draga.❤
    Beta super

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitammmm draga.❤
    Beta super
    Hvala Medo i hvala svim clanicama na podrsci kako u ovom tako i u proslim postupcima.Kad sam krenula za rezultat ponela pakovanje maramica sa sobom rekoh da se isplacem ako opet bude 0.Kad ono čudo

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala Medo i hvala svim clanicama na podrsci kako u ovom tako i u proslim postupcima.Kad sam krenula za rezultat ponela pakovanje maramica sa sobom rekoh da se isplacem ako opet bude 0.Kad ono čudo
    Cuda se desavaju znamo vec.
    Draga oprosti moze u kratko o postupku i koju dijagnozu imate?Vi ste isli u donaciju jajnih,ovo vam bio fet?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Cuda se desavaju znamo vec.
    Draga oprosti moze u kratko o postupku i koju dijagnozu imate?Vi ste isli u donaciju jajnih,ovo vam bio fet?
    Jeste,donacija jajnih.Prethodna 2 postupka bez uspeha pa onda operacija mioma.Izabrali drugu donatorku.Dobili smo 8 embriona.Vratili 2 ostale zamrznuli

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jeste,donacija jajnih.Prethodna 2 postupka bez uspeha pa onda operacija mioma.Izabrali drugu donatorku.Dobili smo 8 embriona.Vratili 2 ostale zamrznuli
    Odlicno draga,ocito upalila mozda druga donorka i sta si rijesila miom.Treca sreca ❤...zelim i tebi urednu trudnocu i skolsku.Cuvaj se sad jako.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Odlicno draga,ocito upalila mozda druga donorka i sta si rijesila miom.Treca sreca ❤...zelim i tebi urednu trudnocu i skolsku.Cuvaj se sad jako.
    ❤❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Senka43, cestitke!!! Predivne vijesti!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Senka43, cestitke!!! Predivne vijesti!
    Hvala Branca

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma bravoooo, čestitam
    Onda si dobre simptome imala

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Samo sam došla reći bravo za 8 embrija. Čini se da ona polemika da se svježe jajne stanice bolje oplode pokazuje da su i smrznute više nego odlične

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Senka 43 ceeestitam

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma bravoooo, čestitam
    Onda si dobre simptome imala
    Vise nego dobre hahaaa.Hvala za cestitke i podrsku

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo sam došla reći bravo za 8 embrija. Čini se da ona polemika da se svježe jajne stanice bolje oplode pokazuje da su i smrznute više nego odlične
    Zamrznute celije a i "materijal" mog muza zamrzli jos februara meseca jer nismo znali da l cemo zbog posla moci oboje da dodjemo istovremeno(dosta smo odsustvovali otkako smo poceli da idemo u Sistinu).Donorkina mama mojih godina haha a ona sama cura od 20 godina

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka 43 ceeestitam
    Hvala Iva❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zamrznute celije a i "materijal" mog muza zamrzli jos februara meseca jer nismo znali da l cemo zbog posla moci oboje da dodjemo istovremeno(dosta smo odsustvovali otkako smo poceli da idemo u Sistinu).Donorkina mama mojih godina haha a ona sama cura od 20 godina
    Oho, znači duplo zamrzavanje? Svaka čast embriolozima. Stvarno nemam riječi.
    Mislim da će i curama koje se dvoume da li na fiške ili smrznute j.s. ovaj forum pomoći. Nas je to najviše zabrinjavalo i jedini razlog što smo bili u MK je financiranje od HZZO-a jer su svi pričali da je bolje svježe.
    Da znam ovo što sad znam, ne bi se uopće dvoumila jer koliko uspijem poloviti ovdje, dosta nas je dobilo lijepi broj embrija na paket od 8 smrznutih j.s.
    Naša donorka 23 godine

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Senka, čestitam, divne vijesti
    Koliko si imala neuspjelih pokušaja dosada?

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Senka, cestitam. To je jako lijepa vijest

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Senka divna vijest! Čestitam!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, čestitam, divne vijesti
    Koliko si imala neuspjelih pokušaja dosada?
    Inseminacija zatim pocela s terapijom da bi isli u postupak s mojim jajnim celijama ali moje telo nije reagovalo zatim sa doniranom jajnom celijom bezuspesno i jos jedan pokusaj onda operacija mioma i sad ovaj konacno uspesan postupak.Hvala za cestitke

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, cestitam. To je jako lijepa vijest
    Hvala Spring Summer

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    Senka divna vijest! Čestitam!
    ❤❤

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Senka43 cestitam ti punooo ☺️☺️☺️
    Mi smo bili prosli tjedan u MK na konzultacijama i u 10mj idemo u postupak. Tamo sam kupila kontracepciju, triptofem i fostimon. Doktori su zbilja simpaticni i dosta te opuste, imam samo rijeci hvale za njih ☺️☺️

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Jel Boban na godišnjem, zna li tko?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj Lanea prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure
    Našla sam ovu grupu pa evo da podjelim iskustvo, ivf,2 blaste.Nazalost moje iskustvo je lose jer se dogodila anembrionalna trudnoca, neznam da li je netko od vas u grupi imao takvo ružno iskustvo ili ak netko zna kakav postupak dalje slijedi?

Lanea pozdrav i dobrodošla na forum.
    Pošto si nova poruke ti kasne pa cure vjerojatno nisu vidjele tvoju objavu.
    Ja tek polazim u postupak pa ti ne znam odgovoriti na tvoje pitanje. Al koliko se sjećam pisalo se o blighted ovum.
    Sretno dalje u postupcima.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj ivana1988 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je možda netko od vas bio u hotelu Portal?
    Trebala bih njihov e-mail ili tel. broj? Mi bi tamo rezervirali, ali nema ih vise na bookingu. Hvala

Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
    Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.

Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
    Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.

Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca
    Hvala ti puno.Lanea mozes u postupak nakon 3 mj.Kad ti se sve smiri i oporavi dolje.Tako sam ja dobila upute za pobacaj od dr.Zelim ti puno srece.A za Portal mi je cudno da ih nema na bookingu.Njih uvijek ima,jedino ako su se zatvorili.Ali ima vam boljih od njih i cistih.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

02 309 5227
    Mislim da iz HR treba ovako da zovete 0038923095227
    Hotel portal
    Posljednje uređivanje od Мalena : 08.09.2021. at 19:52

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    Jel Boban na godišnjem, zna li tko?
    Nije na godisnji.
    Vratio se, radi

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

Cure samo da javim da Hotel Portal opet ima na bookingu, pojavio se prije 3 dana.Hvala puno na broju

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

DalmalB, jesi li ti dobila terapiju koju ces trevati koristiti za stimulaciju prije punkcije kada si bila na konzultacijama u Sistini? Meni je dr.tamo rekao da cemo se to dogovoriti naknadno.
    Zna li netko mogu li se ti svi lijekovi koji se trebaju koristiti kupiti u Hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

DalmalB, jesi li ti dobila terapiju koju ces trevati koristiti za stimulaciju prije punkcije kada si bila na konzultacijama u Sistini? Meni je dr.tamo rekao da cemo se to dogovoriti naknadno.
    Zna li netko mogu li se ti svi lijekovi koji se trebaju koristiti kupiti u Hrvatskoj?
    Vecinom moze,ovisi o ljekarni dal vam hoce naruciti.Ako ste iz Zagreba ljekarna Filipovic sve ima i narucuje sta treba.Neznam sta ce te dobiti sve ili ako ovam Bosna blizu preko odite po ljekove.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Vecinom moze,ovisi o ljekarni dal vam hoce naruciti.Ako ste iz Zagreba ljekarna Filipovic sve ima i narucuje sta treba.Neznam sta ce te dobiti sve ili ako ovam Bosna blizu preko odite po ljekove.
    Medo, hvala. Nisam iz Zagreba,, ali cesto netko ide tamo pa bi mi mogao donijeti.
    Uf, Bosna mi nije usput pa se nadam da cu u ljekarni Filipovic iz Zg sve uspjeti kupiti.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Lanea pozdrav i dobrodošla na forum.
    Pošto si nova poruke ti kasne pa cure vjerojatno nisu vidjele tvoju objavu.
    Ja tek polazim u postupak pa ti ne znam odgovoriti na tvoje pitanje. Al koliko se sjećam pisalo se o blighted ovum.
    Sretno dalje u postupcima.
    Hvala na odgovoru.
    Sretno i tebi.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Hvala na odgovoru i tebi sretno.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ne, meni je isto tako rekao da će mi naknadno sve detaljno objasniti.
    Meni je ZG predaleko, al mi je Hercegovina blizu pa se nadam da neće biti neki problem nabaviti lijekove.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Ne, meni je isto tako rekao da će mi naknadno sve detaljno objasniti.
    Meni je ZG predaleko, al mi je Hercegovina blizu pa se nadam da neće biti neki problem nabaviti lijekove.
    I ja se nadam da s lijekovima nece biti problema.
    Medo, u Bosni traze recept ili si kupovala bez njega?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

I ja se nadam da s lijekovima nece biti problema.
    Medo, u Bosni traze recept ili si kupovala bez njega?
    Samo ih nazoves i kazes sta trebas.Mene ni u zg nisu trazili nikakav recept.Samo koji mi je ginekolog.U Bosni nisam,ali cure su neke kupovale.Ne traze ti oni nista opcenito ko i u Mk sve mozes kupiti bez recepta.Ali zao mi je da niste dobile u naprijed terapiju.Posaljite mu i email i pitaj te koji mu je plan za terapiju.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Samo ih nazoves i kazes sta trebas.Mene ni u zg nisu trazili nikakav recept.Samo koji mi je ginekolog.U Bosni nisam,ali cure su neke kupovale.Ne traze ti oni nista opcenito ko i u Mk sve mozes kupiti bez recepta.Ali zao mi je da niste dobile u naprijed terapiju.Posaljite mu i email i pitaj te koji mu je plan za terapiju.
    Meni je dr.tamo bio rekao da cemo se za terapiju dogovorii kasnije. Pretpostavljam da ce to biti kada stigne donirani materijal i odobrenje ministarstva.
    Je li odobrenje netko cekao duze od 2 mjeseca?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Meni je dr.tamo bio rekao da cemo se za terapiju dogovorii kasnije. Pretpostavljam da ce to biti kada stigne donirani materijal i odobrenje ministarstva.
    Je li odobrenje netko cekao duze od 2 mjeseca?
    Aha,jel ja sam dobila sta cu uzimati od terapije.Jedno 3 mj je granica ali budu vam brzo odobrili ocito je guzva sad svi idu na postupke.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Aha,jel ja sam dobila sta cu uzimati od terapije.Jedno 3 mj je granica ali budu vam brzo odobrili ocito je guzva sad svi idu na postupke.
    Uf, 3 je puno. Nadam se da ce odobriti brze.
    Reci mi kakav je protokol s terapijom koju si ti dobivala? Pikanje je u stomak od prvog dana ciklusa? Kada se dobiva stoperica?
    Jel injekcije bole?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Uf, 3 je puno. Nadam se da ce odobriti brze.
    Reci mi kakav je protokol s terapijom koju si ti dobivala? Pikanje je u stomak od prvog dana ciklusa? Kada se dobiva stoperica?
    Jel injekcije bole?
    Ja sam isla na donaciju jajnih.Ali meni to nije upalilo.Nego prirodno ostala trudna.Da od prvog dana ciklusa smo se pikali i od drugo pili estrofeme.Sad ti neznam kako ces dobiti ako ides sa svojim jajnim stanicama.Ne boli pikanje ako dobro znas.Jedino bole Clexane protiv zgrusavanja krvi.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Ja sam isla na donaciju jajnih.Ali meni to nije upalilo.Nego prirodno ostala trudna.Da od prvog dana ciklusa smo se pikali i od drugo pili estrofeme.Sad ti neznam kako ces dobiti ako ides sa svojim jajnim stanicama.Ne boli pikanje ako dobro znas.Jedino bole Clexane protiv zgrusavanja krvi.
    Medo, hvala. Bojim se pikanja, ali za bebicu se sve izdrzi.
    Jako sam se raznjezila kad si bila napisala da si prirodnim putem ostala trudna. Stvarno zivot iznenadi i i to u predivnom obliku ♥️

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

DalmalB, da li planiras vaditi jos jedanput hormone prije postupka? Ja sam svoje vadila prije vise od 3 mjeseca i dok dodje odobrenje proci ce jos vremena, a ne znam koliko friski nalazi moraju biti.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo, hvala. Bojim se pikanja, ali za bebicu se sve izdrzi.
    Jako sam se raznjezila kad si bila napisala da si prirodnim putem ostala trudna. Stvarno zivot iznenadi i i to u predivnom obliku ♥️
    Gle sve za bebu,ne brini.To ude u rutinu na kraju.Uvijek ti mozes ici u bolnicu na pikanje ako ide preko hzzo.Bas mi je drago..ali ja ti jos ne vjerujem.hahaha.Cuda se desavaju u zivotu❤

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •