[QUOTE=Мalena;3217694]A kakve simptome iscekijes?!
Ja teram 5ti mesec trudnoce i jos uvek nemam nikakve simptome.
Osven sto mi trbuh porastao.
Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih
Ne znam ni sama hahaaa
Sve mi ovdje iščekujemo svakakve simptome i imamo puno pravo na njih bili oni dobitni ili ne ali postoje htjeli mi to ili ne!
Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.
Čekamo betu s tobom![]()
Senka43, cestitke!!! Predivne vijesti!![]()
Senka 43 ceeestitam
Oho, znači duplo zamrzavanje? Svaka čast embriolozima. Stvarno nemam riječi.
Mislim da će i curama koje se dvoume da li na fiške ili smrznute j.s. ovaj forum pomoći. Nas je to najviše zabrinjavalo i jedini razlog što smo bili u MK je financiranje od HZZO-a jer su svi pričali da je bolje svježe.
Da znam ovo što sad znam, ne bi se uopće dvoumila jer koliko uspijem poloviti ovdje, dosta nas je dobilo lijepi broj embrija na paket od 8 smrznutih j.s.
Naša donorka 23 godine![]()
Senka, čestitam, divne vijesti
Koliko si imala neuspjelih pokušaja dosada?
Senka, cestitam. To je jako lijepa vijest![]()
Senka divna vijest! Čestitam!
Senka43 cestitam ti punooo ☺️☺️☺️
Mi smo bili prosli tjedan u MK na konzultacijama i u 10mj idemo u postupak. Tamo sam kupila kontracepciju, triptofem i fostimon. Doktori su zbilja simpaticni i dosta te opuste, imam samo rijeci hvale za njih ☺️☺️
Jel Boban na godišnjem, zna li tko?
Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.
Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca![]()
02 309 5227
Mislim da iz HR treba ovako da zovete 0038923095227
Hotel portal
Posljednje uređivanje od Мalena : 08.09.2021. at 19:52
Cure samo da javim da Hotel Portal opet ima na bookingu, pojavio se prije 3 dana.Hvala puno na broju
DalmalB, jesi li ti dobila terapiju koju ces trevati koristiti za stimulaciju prije punkcije kada si bila na konzultacijama u Sistini? Meni je dr.tamo rekao da cemo se to dogovoriti naknadno.
Zna li netko mogu li se ti svi lijekovi koji se trebaju koristiti kupiti u Hrvatskoj?
Hvala na odgovoru i tebi sretno.
Samo ih nazoves i kazes sta trebas.Mene ni u zg nisu trazili nikakav recept.Samo koji mi je ginekolog.U Bosni nisam,ali cure su neke kupovale.Ne traze ti oni nista opcenito ko i u Mk sve mozes kupiti bez recepta.Ali zao mi je da niste dobile u naprijed terapiju.Posaljite mu i email i pitaj te koji mu je plan za terapiju.
Ja sam isla na donaciju jajnih.Ali meni to nije upalilo.Nego prirodno ostala trudna.Da od prvog dana ciklusa smo se pikali i od drugo pili estrofeme.Sad ti neznam kako ces dobiti ako ides sa svojim jajnim stanicama.Ne boli pikanje ako dobro znas.Jedino bole Clexane protiv zgrusavanja krvi.
DalmalB, da li planiras vaditi jos jedanput hormone prije postupka? Ja sam svoje vadila prije vise od 3 mjeseca i dok dodje odobrenje proci ce jos vremena, a ne znam koliko friski nalazi moraju biti.